Se på karta
Skogsmyrgatan 9A97636 Luleå

Varmt välkommen till mig om du känner dig nedstämd, har ångest, känner rädsla, har problem på jobbet eller känner att du behöver hjälp med något annat. Jag är legitimerad psykolog och psykoterapeut som även handleder och utbildar i KBT och inom psykologi och psykoterapi.

Kungsgatan 597234 Luleå

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med över 3 000 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

Gammelstadsvägen 5D97241 Luleå

Fire Safety Nordic (FSN) är ett konsultbolag som erbjuder konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Vi hjälper dig från idé, genom projektering till färdig byggnad och tillsammans hittar vi bra, säkra samt kostnadseffektiva lösningar som uppfyller lagkraven. Vi utbildar även de som ska vistas i byggnaden och kontrollerar aktivt att brandskyddet upprätthålls över tid. Vi ser dig som kund och finns tillgängliga när du behöver oss som mest.Välkommen att höra av dig!

Jävrevägen 2694494 Jävrebyn

Jag, Linda arbetar som ordningskonsult. Rensar och organiserar hos företag och privatpersoner. Jag hjälper dig med allt från omorganisering till flytthjälp och även upplock & organisering i din nya bostad! Jag utgår från Piteå men hjälper dig i hela Norrbotten. Kontakta mig via mail eller telefon för ditt nästa projekt.

Malmuddsvägen 27E97245 Luleå
Assistentvägen 497752 Luleå