Se på karta

utbildning göteborg 

gav 4575 företag inom detta område

Domen

Slottsskogen Östra Björngårdsvillan 41308 Göteborg
logo

Vi erbjuder utbildningar som ger dig nödvändig kunskap för att kvalificera dig till konstnärliga högskoleutbildningar. De studerande får lära sig vägen till ett eget konstnärligt språk. Skolan har stora ateljéer, gips- och träverkstad, grafiska verkstäder, bibliotek, välutrustad datasal med uppdaterad utrustning m.m.

Utbildning Sökord

Dômen konstskola genomsyras högklassig undervisning. Våra utbildningar ger dig kunskap för att kvalificera dig till konstnärliga högskoleutbildningar.

Visa mer

Studieförbundet Vuxenskolan i Mölndal

Gamla torget 4343134 Mölndal
logo

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. SV har idag verksamhet i landets alla kommuner och varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, såsom föreläsningar och kulturprogram når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet. Organisationen har drygt 900 anställda, ca 20 000 studiecirkelledare och närmare 500 förtroendevalda. Våra grundorganisationer är Centerpartiet, Liberalerna och LRF. Studieförbundet Vuxenskolan bildades 1967 men har historiska rötter 100 år tillbaka i tiden

Studieförbundet Vuxenskolan i Partille

Gamla Kronvägen 62E43333 Partille
logo

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. SV har idag verksamhet i landets alla kommuner och varje år når vi över 210 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Tillsammans med de öppna arrangemangen, såsom föreläsningar och kulturprogram når vi ca 3,5 miljoner människor med vår verksamhet. Organisationen har drygt 900 anställda, ca 20 000 studiecirkelledare och närmare 500 förtroendevalda. Våra grundorganisationer är Centerpartiet, Liberalerna och LRF. Studieförbundet Vuxenskolan bildades 1967 men har historiska rötter 100 år tillbaka i tiden

Changemaker AB

Manufakturgatan 241707 Göteborg
logo

Collaborations, processes, out-of-the-box thinking and light bulb moments. We are change consultants. We help companies, organizations and individuals see things through new perspectives to find smart solutions to their problems or challenges.

Öckerö Maritime Center

Björnhuvudsvägen 4547531 Öckerö
logo

Vår policy är att leverera högkvalitativa utbildningar inom sjösäkerhet och vår målsättning är att vara en resurs för såväl fisket, sjöfarten liksom på senare tid också vissa delar av luftfarten. Välkommen att besöka vår hemsida för mer information om våra kurser!

Utbildning Sökord

Öckerö Maritime Center är en skola vars målsättning är att ge kvalificerad utbildning inom sjösäkerhet o vara en resurs för yrkesfiskaren o sjömannen.

Visa mer

Bräcke diakoni

Bräcke västergårds väg 541877 Göteborg
logo

"Vi är Bräcke diakoni - en pigg och nyfiken 90-plussare. Som idéburna drivs vi av en vilja att göra skillnad, inte att tjäna pengar. Det gör att vi kan tänka med hjärtat först. För vi har förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna. Och en stor portion medmänsklighet.Vårt huvudkontor finns i Göteborg men vi driver verksamhet på flera orter i landet, bland annat vårdcentraler, rehabilitering, psykiatri, barn- och ungdomsverksamheter, äldreomsorg och hospice."

Safe Control Materialteknik I Göteborg AB

Tillgängligheten 141710 Göteborg
logo

Safe Control Materialteknik AB är ett fristående och av Swedac ackrediterat laboratorium, beläget i Göteborg. Verksamheten är uppbyggd kring produktionsenheterna kemi, mekanisk provning, mekanisk verkstad, metallografi och miljöteknik. Bland våra kunder finns materialleverantörer, tillverkande och svetsande företag, byggindustrin, kontroll- och besiktningsföretag. Vi erbjuder även utbildningar inom verksamhetsnära områden.

A B C All About Children AB

Värmlandsgatan 1941327 Göteborg
logo

ABC All About Children is an English language preschool dedicated to providing an international educational environment for children in the Gothenburg region, where both children and their families from around the world can truly feel at home.

Pricewaterhousecoopers i Sverige AB

Masthamnsgatan 141327 Göteborg
logo

PwC Sverige är marknadsledande inom revision och rådgivning med 2 700 medarbetare runt om i landet – vi finns där du finns! Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem och våra värderingar genomsyrar allt vi gör.

IF Metall Göteborg

Olof Palmes plats 141304 Göteborg
logo

Squeed AB

Packhusplatsen 241113 Göteborg
logo

Squeed är ett IT-konsultbolag med expertis inom arkitekturfrågor, systemutveckling, mentorskap, utbildning och metoder.

Göteborgs Tekniska Institut AB

Karl gustavsgatan 541125 Göteborg
logo

GTI grundades år 1927. Vi finns i Vasastaden i centrala Göteborg, i närheten av Vasaplatsen.På GTI får du en bra utbildning av behöriga och engagerade lärare. Undervisningen är modern och präglas av ett ämnesövergripande synsätt.Skolan är omgiven av charmiga byggnader och mysiga cafér. På några av de närliggande restaurangerna kan du som elev på GTI äta lunch med ditt matkort. Välkommen till en utbildning mitt i stan!

Wenell Management AB

Gårdatorget 141250 Göteborg
logo

Vår specialitet är att få människor att fungera i och att driva förändring genom kunskap, färdighet och trygghet.

Mgb Truckutbildning Göteborg

Östergärde Industriväg 5941729 Göteborg
logo

MGB Truck erbjuder truckutbildning & truckkort för såväl privatpersoner som företag i hela Sverige. Vi har framgångsrikt utbildat över 12 000 truckförare sedan starten år 2014 och på så vis bidragit till en säkrare arbetsmiljö på svenska arbetsplatser. MGB Truck har egna utbildningslokaler i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro samt Västerås, men utbildar även direkt på arbetsplatsen, oavsett var i landet ni befinner er. Kontakta oss idag för mer information!

Durewall Institutet AB

Mässans gata 1041251 Göteborg
logo

Durewall Institutet verkar för en helhetssyn på människors samspel och funktioner på sin arbetplats för att förbättra arbetsmiljön för den enskilde och hela organisationen.

Kitas Gymnasium

Magasinsgatan 341118 Göteborg
logo

Välkommen till Kitas, mitt i centrala Göteborg. Kitas består av tre små skolor med bara 250 elever per skola. Det gör att du som elev får en lugn och trygg studiemiljö med nära kontakt med dina lärare. Skolorna är små men tillsammans är vi Göteborgs största friskola. Det gör att vi ger den lilla skolans fördelar och samtidigt den stora skolans valmöjligheter.

Partille kommun

Gamla kronvägen 3443333 Partille
logo

Soft Design RTS AB

Kryptongatan 5B43153 Mölndal
logo

Soft Designs uppgifter fördelas mellan arbete kring produkter och konsulttjänster. Se mer information på vår hemsida!

MEMAB

Varbergsgatan 12a41265 Göteborg
logo

Erfarna energikonsulter, för små fastigheter så väl som stora koncerner.Dessutom utför vi förstås mer avancerade energiberäkningar för fastighetsägare som skall bygga om eller renovera samt gör energideklarationer och energikartläggningar.

Simployer

Lilla Waterloogatan 841502 Göteborg
logo

Vi gör det enkelt att vara en bra arbetsgivare.Simployer ser till att du kan ta rätt beslut varje dag. Vi håller dig uppdaterad med det senaste och ger dig unika HR-lösningar som ser till att du kan ta vara på verksamhetens viktigaste resurs – människorna.

Majornas Utbildningscentrum AB

Skånegatan 2541252 Göteborg
logo

Michael Lundgren är le­gitimerad psykolog och cert-ifierad handledare med många års erfarenhet i yrket.Driver Majornas Utbildningscentrum AB, där han erbjuder både samtalsterapi handledning och utbildning.

Livsmedelskonsult Sofie Lindeström AB

Ängemarken 541320 Göteborg
logo

Jag har arbetat såväl som livsmedelsinspektör för Miljöförvaltningen som kvalitetschef i livsmedelsindustrin och har stor kompetens, lång erfarenhet och god kunskap om branschens arbetssätt, lagar och förordningar.

HR On Demand Sweden AB

Östra hamngatan 5241109 Göteborg
logo

Vi skapar ett bättre samhälle genom att hjälpa organisationer att anställa, utveckla och avveckla rätt medarbetare.HR On Demand grundades 2008 och sedan dess hjälper vi företag och organisationer när och där de har behov.HR On Demand Sweden AB är ett privatägt aktiebolag med säte i Göteborg. Vi är medlemmar i Västsvenska Industri– och Handelskammaren och Svenskt Näringsliv. Vi har kollektivavtal genom Almega Tjänsteföretagen.

BMG TRADA Certifiering AB

Fjordvägen 4543650 Hovås
logo

Vi hjälper dig att förbättra dina processer genom att peka ut risker och möjligheter och visa hur du kan spara råvaror och resurser. Vi utmanar dig att skapa verktyg för att öka både konkurrenskraft och lönsamhet. På riktigt.

AVANIX AB

Ålegårdsgatan 543150 Mölndal
logo

Avanix tar företagets IT-drift och IT-miljö in i framtiden redan idag. Ut med omoderna och osäkra lokala servrar, okontrollerade kostnader och krångel. In med säker lagring i molnet, kontroll på licenser samt tillgänglighet var du än befinner dig i världen. Allt till en fast kostnad så att du aldrig behöver oroa dig för budgeten. Kontakta oss nu direkt för mer information och offert, eller läs vidare på vår hemsida.