Se på karta
Fugelsta 20083498 Brunflo

- Kreativt läkande och mänsklig utveckling -Man kan gå i terapi hos mig enskilt, som par eller i grupp. Jag vill uppmuntra människor att förverkliga drömmar, utforska hela sin potential och att försöka ta bort hinder som finns inuti. Välkomna!

Kyrkgatan 7683134 Östersund

Vericate erbjuder kundanpassad kompetens och lösningar för kompetensutveckling. I vårt sortiment finns utbildningar, webbutbildningar och verifiering av kompetens samt digitala lösningar som LMS, moln- och certifikatstjänster. Vi finns i Östersund och har kunder i hela Sverige.Vår visionVi skapar hållbara kompetenslösningar som utvecklar våra kunders kompetens och stärker deras konkurrenskraft.

Kyrkgatan 5483134 Östersund

Fire Safety Nordic (FSN) är ett konsultbolag som erbjuder konsulttjänster och utbildningar inom brandskydd. Vi hjälper dig från idé, genom projektering till färdig byggnad och tillsammans hittar vi bra, säkra samt kostnadseffektiva lösningar som uppfyller lagkraven. Vi utbildar även de som ska vistas i byggnaden och kontrollerar aktivt att brandskyddet upprätthålls över tid. Vi ser dig som kund och finns tillgängliga när du behöver oss som mest. Välkommen att höra av dig!

Hyggesvägen 1983148 Östersund

Vi är en ekonomibyrå och utbildningsanordnare belägen i Sveriges mitt, nämligen Östersund. För oss är inget uppdrag vare sig för litet eller för stort. Tack vare vår konstruktion kan vi lätt och snabbt anpassa oss till arbetsmängd med bibehållen hög kvalitet.

Kyrkgatan 7683134 Östersund

Vi ser till att din kompetens alltid förvaltas och kommer till nytta. Vårt mission är att hjälpa företag och människor att nyttja hela sitt kompetenskapital. 100% digitalt såklart.

Prästgatan 5583134 Östersund

Välkommen till Ånge trafikskola! Trafikskolan som ligger nästan mitt i Sverige (ca 4 mil från Sveriges mittpunkt). Vår målsättning är att utbilda trafiksäkra och miljömedvetna förare. Tillsammans lägger vi upp en personlig utbildningsplan anpassad efter dina behov och förkunskaper.

Sadelstigen 4383139 Östersund

Vi har lång erfarenhet av förebyggande brandskydd genom bland annat tillsynsverksamhet inom den kommunala räddningstjänsten enligt lagen om skydd mot olyckor (2003:778) samt tillsyn- och tillstånd hantering av brandfarlig och explosiv vara (lagen 2010:1011).

Pärlhakevägen 483161 Östersund

Jag gör det enkelt för dig att lära mer om vin. Genom digitala vinskolor och bubbelskolor får du träffa andra vinintresserade och lära om nya druvor och vinområden - bekvämt hemifrån.Om du vill ordna en härlig start på möhippan, svensexan eller företagsfesten kommer jag gärna och håller en vinprovning eller champagneprovning - helt enligt dina önskemål.Jag har 20 års erfarenhet av journalistik och chefsuppdrag inom SVT och Sveriges radio och en sommelierexamen vid Vinkällan i Stockholm.

Ryttarvägen 4583139 Östersund
Kopparslagargränd 283153 Östersund
Södra Gröngatan 25A83135 Östersund
Nedre Vattugatan 18F83144 Östersund