Om Umespol Aktiebolag

Vi är ett litet företag som jobbar nära våra kunder med allt från spol och sugbilstjänster till rörinspektion och relining.

Våra tjänster innefattar:

- Stopp i avloppet

- Högtrycksspolning

- Avloppsspolning

- Tömning oljeavskiljare

- Besiktning oljeavskiljare

- Klottersanering

- Ledningssökning

- Rörinspektion/Tv inspektion

- Slamsugning

- Besiktning av dränering

- Underhållsspolning

Umespol Aktiebolags utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Umespol Aktiebolag Slamsugning, Umeå - 1
  • Umespol Aktiebolag Slamsugning, Umeå - 2
  • Umespol Aktiebolag Slamsugning, Umeå - 3

Umespol Aktiebolag, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnUmespol Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.03.2014
Org.nr:5569638231
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch37000 Avloppsrening, 49410 Vägtransport, godstrafik

Exekutiva befattningar/Administration

Lars Roger OskarssonOrdförande
Lars Roger OskarssonLedamot
Lars Marcus OskarssonLedamot
Nina Margareta OskarssonSuppleant
Hans Erik Andreas VretblomHuvudansvarig revisor

Omdömen om Umespol Aktiebolag

Margit Grahn

mer än ett år sedan

Hur kan jag ha sådan tur att jag som bor i Ersmark och fått stopp i ett avlopp hittar på Gula Sidorna ett nystartat företag på Ersboda? Trettondagsafton dessutom! Ringer akuttelefonen och Marcus svarar och visst är det möjligt att komma. Dyker upp och gör jobbet snabbt, snyggt och mycket proffsigt. Jag är mer än tacksam och rent av överycklig över detta snabba och välgjorda arbete. Tack Marcus!

Sökord

AvloppsspolningSpolbilbrunnsrensningminireningsverkproblem med avloppavloppsproblemrörmokare akutrensning av avloppavloppsarbetenhetvattenspolningklottersaneringavloppsrensningavloppsanläggningarspolning av avloppstoppavloppsreningstopp i vaskenavloppsrensaregatubrunnstömningavloppspolninggolvbrunn svämmar över tvättmaskinslamtömningstamspolningspolarbubblande avloppfilma avlopp prisakut rörmokarehögtryckspolning avloppadr-transporterakut avloppsrensningavloppstoppöversvämningtömma septitanktorrsugrensa golvbrunnrensa rörstopp i toanavloppsspolning prishögtrycksspolningbubblar i toalettenspolar i toaletten kommer upp i duschenRörinspektionTorrsugningtrekammarbrunnslamsugningsfirmarotskärninghögtrycksspolning avloppstopp i toalettenhögstrycksspolningsugbilavloppsjourAvloppsstoppbrunnstömningstamrensningrörspolningrensa golvbrunn gjutjärnslamsugningstjänstervatten bubblar upp i diskhonrensa avlopp kökavloppsrengöringjourstopp avloppspolning avloppavlopp jourspoling av avloppfilma avloppfastighetsspolningrensa avlopp golvbrunnrensning avloppslamsugningsserviceslamsugstopp avlopp kökcisternrengöringunderhållspolningvvs-jourspolserviceledningsinspektionslamsugarbilrensa avlopprensa duschavloppstopp i avloppetinspektionskamerafilmning av avloppspola avlopp kostnadbubblar i golvbrunnenkluckande avloppavloppsrensfettavskiljarevakuumsugningbrunnarspolningrörlokaliseringslambilbubblar i avloppvillaspolningslamsugningstopp i golvbrunn källareunderhållsspolningrensa vattenlås golvbrunnspola avloppspola röroljeavskiljare

Möjliga telefonnummerformat

0903300009-03 30 00090-330 00