Om Umeå Van Service AB

Umeå Van Service – ett familjeföretag Familjeföretaget Umeå Van Service grundades redan 1987 av entreprenören Ingemar Micaelsson. Allt började med att Ingemar skruvade i amerikanska Van-bussar vid sidan av en annan verksamhet som kranhyttstillverkare för timmerbilar. Kunderna togs emot hemma vid köksbordet och bilarna reparerades under natten för att kunna levereras dan därpå.

Välkommen till Umeå Van Service och vår toppmoderna anläggning intill Riksväg 363 och den nya Godsbangården på Västerslätt i Umeå. Nu har vi samlat allt under ett tak; nybils- och begagnatförsäljning, en fullständig serviceanläggning med försäljning av reservdelar och tillbehör samt en rymlig verkstad för reparation och underhåll, skade- och däckservice plus glasmästeri och en unik om- och tillbyggnadsavdelning för effektivisering av arbetsfordon.

Vi kallar det för Brand Store – en unik fordonsservice med starka varumärken. Bra produkter och trygga garantier är vårt kännetecken, vår kunskap och erfarenhet får du på köpet.

Bildgalleri

  • Umeå Van Service AB Bilverkstad, Umeå - 1
  • Umeå Van Service AB Bilverkstad, Umeå - 2
  • Umeå Van Service AB Bilverkstad, Umeå - 3
  • Umeå Van Service AB Bilverkstad, Umeå - 4
  • Umeå Van Service AB Bilverkstad, Umeå - 5

Umeå Van Service AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Umeå Van Service AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

19.02.2010

Org.nr:

5568010739

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

2000000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 8

reviews aboutName

v

vastangord

moreThanAYearAgo

Skulle serva bilen men slutade med en helt ny.. Alltid kul att gå in där

K

Kristoffer Tell

moreThanAYearAgo

Lämnade in min bil på service. Det var första servicen på den bilen (dvs rätt ny bil) och också första gången jag varit i kontakt med Umeå Van Service. Efter några veckor lade jag märke till att bilen levde om mer än vad jag tyckt att den gjort tidigare (tog ett tag att upptäcka eftersom jag nästan alltid spelar musik när jag kör). Öppnade huven och upptäckte att de glömt skruva fast luftfilterkåpan efter bytet av luftfiltret, så motorn har sugit in luft på fel ställe. Man undrar ju därför hur mycket det slarvats med resten av servicen?

Känns extremt klantigt av Van Service med tanke på att de hade alla chanser att få mig att bli en återkommande kund, eftersom jag varken tänkt byta bil eller flytta från Umeå på åtminstone några år. Kommer dock tyvärr vända mig till en annan verkstad i fortsättningen.

nöjd kund

moreThanAYearAgo

Stort tack till Christer på vansevice för tipsen angående cheva Tran Sporten i Eskilstuna

Nöjd

moreThanAYearAgo

Bra service och så lärde de mig mycket om bilen som jag annars skulle ha svårt att klara. många +

Q

Qrozor

moreThanAYearAgo

Sämsta tänkbara stället att köpa begagnad bil av, köpte en beggad bil för 180K, motorn skar efter prick 2 månader - van service ger kalla handen och vill inte vara behjälpliga på något vis öht. Deras "garanti" täcker tydligen bara trafiksäkerhet, och max 300 mil, därför skiter dom fullständigt i om du som kund får stå för ett motorbyte på 100+k 2 månader och ~900 mil efter ett köp av dom..

Anders

moreThanAYearAgo

Ingen service i hallen och inget svar på mitt mejl. Men de kanske inte säljer bilar där. jag skulle aldrig vilja köpa en bil där heller efter besöket.

Jonny

moreThanAYearAgo

Köpte en bil för 400.000kr och beställde dragkrok till samma bil som skulle vara dold och avtagbar (gjorde klart för säljaren att det var viktigt att inget fick synas när den var borttagen eftersom bilen skulle vara med på utställningar).
Fick en riktigt ful krok som inte var avtagbar men enligt säljaren så var den det om man tog fram verktygslådan och monterade bort den sista biten och då kunde man montera en fräck skylt i det som var kvar (svårt att förklara). Jag ville då lämna tillbaka kroken som kostade nästan 10.000:- men det fanns ingen som kunde ge mig ett svar hur jag skulle gå tillväga eftersom chefen var sjuk (bor 40mil bort) men säljaren sa att vi skulle lösa detta. Efter flera månader och massor av samtal fick jag veta att dom inte skulle ta tillbaka kroken.

Reserv nyckeln fick jag vänta på i 10månader trots att jag skickade flera mail och ringde ett flertalgånger och varje gång fick jag till svar att det var på G.

Servicen var kanon tills affären var klar :-(...Jag kommer aldrig mer att handla ett fordon av dom/ Jonny

Tommy Carlsson

moreThanAYearAgo

Personal och service , är det bästa jag träffat på.
Och jag har varit på många andra ställen , där man nästan ska be om ursäkt för att man finns.