Om Ulrik's Buss

Vi på Ulrik's Buss hjälper dig gärna med både korta och långa resor med buss för små och stora grupper. Våra chaufförer har många års erfarenhet av yrket och för bussar i olika storlekar.

Vi finns i Målsryd utanför Borås och vi kör beställningstrafik i Sverige och Europa

Ulrik's Buss vänder sig till allt från privatpersoner och företag till föreningar och resebyråer. Önskar ni få ett komplett arrangemang så ordnar vi det. Du bestämmer målet och vi skräddarsyr resan för dig! Vi har resegaranti enligt Kammarkollegiets normer.

I vårt garage har vi bussar i olika storlekar upp till 53 platser som alla är utrustade med säkerhetsbälten på alla platser, drivs på miljödiesel och är godkända för miljözon. Alla bussar är också utrustade med vinterdäck på vintern.

Företaget

Ulrik's Buss är ett familjeägt bussföretag och bolagets första buss köptes 1992. Verkstadsdelen tog Ulrik över från sin far 1988.

Dessförinnan arbetade Ulrik på flera andra företag som både busschaufför och mekaniker för tunga fordon. Ulrik's Buss finner du i Målsryd utanför Borås och vårt garage är beläget mellan Gånghester och Målsryd, ovanför Djupadalsbacken. Idag har företaget bussar i olika storlekar upp till 53 platser.

Ulrik's Buss kör beställningstrafik i Sverige och Europa för våra kunder som är tex. kommunen, företag, resebyråer, föreningar och enskilda. För hela researrangemang finns resegaranti enligt Kammarkollegiets normer.

Förutom beställningstrafiken har vi tidigare även kört till exempel skoltrafik för Borås Kommun i Dalsjöfors Kommundel från vårterminen 1995 till och med vårterminen 2010 med flera bussar och Ringbil för Västtrafik.

Service & underhåll

I vår egen verkstad sköts service och underhåll på bussarna av utbildad personal.

Alla våra bussar är utrustade med säkerhetsbälten på alla platser och körs på miljödiesel. Under vintern är alla bussar utrustade med vinterdäck. Samtliga våra bussar är godkända för miljözon. Alla våra chaufförer har många års yrkeserfarenhet för bussar i olika storlekar.

Ulrik's Buss utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 1
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 2
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 3
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 4
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 5
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 6
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 7
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 8
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 9
  • Ulrik's Buss Bilverkstad, Borås - 10

Ulrik's Buss, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration