Ull & Skinn Bengtstorp Lantbruk logo

Ull & Skinn Bengtstorp Lantbruk

Om företaget

Jag förädlar alla skinn från gårdens får och lamm.Det blir västar, mössor, tofflor, vantar, kuddar, gosedjur,hela fällar. Säljs på marknad o egen gårdsbutik.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-848 64...
Adress

Bengtstorp 865

69498 Närkesberg

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Jag förädlar alla skinn från gårdens får och lamm.Det blir västar, mössor, tofflor, vantar, kuddar, gosedjur,hela fällar. Säljs på marknad o egen gårdsbutik.

Om Ulla

Jag, min man Bengt-Göran och våra tre utflugna barn driver ett lantbruk i Bengtstorp, Närkesberg. Vi brukar ca. 175 ha bete och åker samt 100 ha skog.

Produktionen är inriktad på lammproduktion, förädling av skinn och skogsbruk (gården har haft mjökproduktion som är avvecklad i dag).

Här finns ca. 490 tackor av raserna Gotlandsfår och Finullsfår. Nu finns även några Leicester tackor i besättningen. På gården finns också 3 Bordercollie tikar som vi använder i det dagliga arbetet med djuren, föder även upp valpar i liten skala kennelnamnet är Olsagården.

Jag är lantbruksutbildad, jobbat som avbytare i en massa år och sedan i det egna företaget på gården. Är aktiv inom LRF, sitter i LRF regionstyrelsen för Örebro, nyligen invald som rovdjursansvarig i Fåravelsförbundet, ordförande i Örebro läns fåravelsförening och medlem i Norra Vätterns Bild och Formkonstnärer.

Produkter

Ända sedan tonåren har jag sytt främst egna kläder sedan även till barnen.

1991 fick jag Etableringsstipendium för kvinnor på lansbygden, vilket blev en skinnsömnadskurs på Sätergläntan i Dalarna. Det var då skinnsömnaden tog fart på allvar.

Jag förädlar alla skinn från gårdens får och lamm. Det blir västar, mössor, tofflor, vantar, kuddar, gosedjur, fälltäcken och hela fällar mm. Alla skinn bereds i Tranås skinnberedning som tvättbara skinn.

Ullen lönspinns till ett väldigt mjukt ullgarn som används främst till stickgarn men även till plädar.

Jag säljer färdigstickade tröjor efter egna mönster och garnsatser till dessa. Även löst garn i härvor.

Jag syr mycket efter personliga mått på beställning.

Produkterna säljs i gårdsbutiken i Bengtstorp eller när jag är ute på marknader och mässor.

Ull & Skinn Bengtstorp Lantbruks utvalda länkar

Omdömen

Börje Johansson

Mer än ett år sedan

Varning för denna skojare som inte står för sina fel! Utan låter konsumenten stå för hennes istället.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0768486465

07-684 864 65

076-848 64 65

0768-48 64 65

076-8486465