Om Tyresö Husläkarmottagning

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Tyresö Husläkarmottagning, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLideta Mälardalen AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.10.2018
Org.nr:5591769723
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall100000 - 499999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86211 Primärvårdsmottagningar med läkare m.m., 86212 Annan allmän öppen hälso- och sjukvård, ej primärvård, 86903 Primärvård, ej läkare

Exekutiva befattningar/Administration

Hugo Lennart Yngve LewnéOrdförande
Nils Eric Fleming SjögrenLedamot
Hugo Lennart Yngve LewnéLedamot
Charlotte Anita Kerstin TörnquistSuppleant
Marie Kristina StinnerbomSuppleant
Carl-Johan Christer WidénSuppleant
Lars Johan RasmussonRevisor

Omdömen om Tyresö Husläkarmottagning

priscilla espinoza

mer än ett år sedan

Sämsta Vårdcentralen i Tyresö när det gäller behandling mot barn.
(Togs emot som akuttid)
Ung tjej som jobbar på labben hade ingen känsla eller förståelse om att mitt barn är bara 5 år gammal likaså läkaren och dessutom förklarade jag för läkaren
att mitt barn är blyg, etc. Dessa 2 kvinnor har förstört min dotter och hennes syn på läkare/sjuksköterska. Traumatiserad dottern över stressen hon gick igenom och behandlingen som om hon vore en vuxen... Mer att berätta...
Hemskt!

Terese Sandberg

mer än ett år sedan

Ett skämt, har aldrig varit så missnöjd som med som med den här vårdcentralen. Jag skulle få en remiss dit pga medicin under graviditet. Efter lång väntan får jag en tid, helt i onödan då inga tester var beställda. Väntan fortsätter och det har nu gått ett halvår sedan jag födde. Sa jag att jag FORTFARANDE väntar på mina svar, trots flera samtal till receptionen.. medicinen är slut sedan länge.

Marie

mer än ett år sedan

Jag har gått på Tyresöhälsan i många år, men är glad över att jag inte varit speciellt sjuk. När jag väl har sökt för något så är det ingen som har tagit mig på allvar. De vill inte ens ta prover eller blodtryck. Men duktiga på att skriva ut piller om man behöver! Nu har jag bestämt mig. Kommer inte gå tillbaka utan har hittat en annan läkare som är seriös och lyssnar.

Mikael Persson

mer än ett år sedan

Den här vårdcentralen har nått ett nytt lågvattenmärke genom att skicka ut en faktura för uteblivet besök, trots att besöket avbokats tre dygn tidigare.

Anders Eriksson

mer än ett år sedan

Fruktansvärt ojämnt bemötande. Efter att ha blivit fästingbiten och fått pencilinkur mot borrelia återkommer symptomen efter kuren. Två veckor senare får jag träffa en distriktssjuksköterska som tar temp och blodtryck och MIDJEMÅTT, därefter ska jag få träffa en läkare 2 veckor senare. När jag ber dem ta blodprov och kolla sänka och ev borelia igen säger sköterskan att läkaren får avgöra...men midjemått! Jag har avlistat mig nu, de har klantat till det en gång för mycket!

Christian

mer än ett år sedan

De är inte värda någon sol. Bara mörka moln.
Sökte för smärta och svullen fot p g a kraftig artros i avvaktan på operation. Läkaren bemödade sig inte ens att titta på foten / skadan utan hänvisade till närmaste apotek och alvedon. Nonchalant och otrevligt bemötande! Välj annan vårdinrättning!