Se på karta

tyger - tillverkare, grossist 

gav 1620 företag inom detta område

Toltorpsgatan 2543169 Mölndal
Jönköpingsvägen 5152347 Ulricehamn
logo

Andersson & Hjalmarson AB i Ulricehamn har tillverkat tyger och kläder sedan 1939. Våra kunder är tyg- och klädgrossister i Sverige och Europa.

Låsblecksgatan 258941 Linköping
logo

På vår verkstad reparerar vi och klär om kompletta inredningar efter original eller efter kundens önskemål. Vi stoppar om nedsuttna bilsäten, byter trasiga elvärmeelement och har även montering av värmeelement med komplett elinstallation i bilar som inte tidigare haft detta.

Storgatan 2159230 Vadstena
logo

Moderna tyger i gammeldags miljö.

A F Carlssons gata 1946233 Vänersborg
logo

Vänersborgs mest genuina tygaffär sedan 1971. Vi har tyger, garner, sybehör, mönster och mycket mer. Finns det inte hos oss, finns det inte alls.Vi erbjuder även sömnadstjänster!

Eriksbergsgatan 459145 Motala
logo

Tillverkar och säljer spännband, båtlyftband, bandsling, bandstroppar, rundsling upp till 32 m omkrets 100 tons last, fångband m.m.

Grev Turegatan 4511438 Stockholm
logo

In the elegant quarters of Östermalm in central Stockholm Romo opened its showroom on the 8th of June 2011. Our showroom is an inspiring place to be, there is always something new and exciting to look at.

Skolgatan 2350333 Borås
logo

Agenturföretag med högkvalitativa textilier, tapeter och lampor för hem och offentlig miljö. Målet är att erbjuda en spännande mix av produkter samt att alltid erbjuda en personlig och engagerad service. Våra kunder återfinns bland arkitekter, designbyråer, hotell, detaljister och offentliga organisationer.

Industrigatan 311246 Stockholm
logo

Importerar och distribuerar material till kapellmakare, sadelmakare, bil- och båtinredningsföretag, varv och bilverkstäder.

Älekulla 12059893 Vimmerby
logo

Välkommen till MW Brodyr! #nl# #nl#Ett företag som startades upp 2012 av Maria Wetterström. Den lilla brodyrboden ligger i smålandsskogarna i utkanten av Vimmerby. #nl# #nl#Här kan du få dina egna textilartiklar broderade med en personlig brodyr. Eller varför inte köpa en kvalitetsvara direkt av mig och bestämma själv vad du vill brodera på den. Det finns ett urval av pressentartiklar och profilkläder som du kan välja mellan.

Lindallévägen 1955454 Jönköping
logo

Välkommen till Solvikshälsan. Vi är specialistläkare inom allmän internmedicin och endokrinologi. Företagshälsovård.

Djurgårdsslätten 82-8411521 Stockholm
logo

Vår vision: HV är ett aktivt och utåtriktat centrum för utbildning, utveckling, tillverkning och experiment av avancerade textilier och design. HV bevarar och vidareutvecklar avancerad hantverkskompetens för att möta nya konstnärliga och formmässiga uttryck.

Olofstorp 51450 Limmared
logo

Vi är en resurspartner inom plaster! Primo är ett resurscenter och en strategisk partner för integrerade plastlösningar.

Nattflyvägen 731350 Åled
logo

Vi inreder lokaler för offentlig miljö såsom teatrar, kulturhus, skolor, padel- och sporthallar, biografer mm med allt från golv till tak såsom scenteknik, flammskyddade textilier, ridåskenor, podiemoduler, salongstolar, teleskopläktare, gardiner för hem och kontor, konfektion, projektionsfolier, hörsalsstolar och orkesterutrustning

(5)

Kapellgatan 841133 Göteborg
logo

Vi erbjuder textil- och hantverk. Välkommen till oss!

Östra Stationsvägen 4682960 Gnarp
logo

Välkommen till Hälsinglands största tygbutik! Ett paradis för dig som gillar tyger och garner.

Treriksvägen 198631 Karesuando
logo

Välkomna till Samisk Design och Material. Den lilla butiken med det stora utbudet! Hos oss kan ni köpa olika tyger till kläder, gardiner, behöver du hjälp att sy upp dina kläder eller samiska dräkt så hjälper jag er självklart med detta också. Ta gärna en titt på vårt fina Samiska hantverk eller våra Karesuando knivarna som vi är återförsäljare av. Här finns något för allt! Varmt välkomna in till oss! ​

Butik som är indelat med flera inriktningar. Vi har underkläder, garn och sytillbehör men även bivaxprodukter och presentartiklar. Varmt välkommen in till oss!

Sländvägen 1138634 Färjestaden
logo

Vår huvudnäring är tillverkning av brodyrkort, stygnsättning av logo till brodyr.På Brudberget har vi lång erfarenhet och kunskap som vi gärna delar med oss av. Kreativitet och Innovativitet är viktigt för att få fram en bra kvalitet i brodyren.Vi arbetar ständigt för att upprätthålla en hög kvalitet, hög leveranssäkerhet och ha ett gott samarbete med våra kunder.

Haga kyrkogata 1041123 Göteborg
logo

Jag driver Ernst L Andersson tapetserarverkstad i Göteborg som har sina anor från början av 1900- talet. Här får du som kund hjälp med renovering och omklädsel av alla typer av möbler utefter behov och din egna smak. Det finns ett stort utbud av möbeltyger att välja mellan med leverantörer som bland andra Morris, GP and J Baker, Romo, Designers Guild och Ian Mankin. Du får självklart låna med dig prover hem för att se hur det passar just din möbel och ditt hem.

Projektgatan 478170 Borlänge
logo

Välkommen till HA Brodyr! Söker du efter brodyr har du kommit rätt. Som en av de största i branschen levererar vi högkvalitativa brodyrer samt värmetransfer, snabbt till ett bra pris. Vi utför legobrodyr och tryck på kepsar, profilkläder, frotté, märken, väskor m.m.