Se på karta

tvätthall 

gav 66 företag inom detta område

Servi Teknik AB

Stängt

Metodvägen 943533 Mölnlycke
logo

Vi är specialiserade på vattenhögtryck upp till 800bar - pumpar och tillbehör. Återförsäljare och serviceverkstad för Nilfisk-Alto produktprogram och Dynaset hydrauldrivna högtryckspumpar, dräneringspumpar, kompressorer, svetsar, generatorer. Agent för Mosmatic och R M Suttner.

Lastbilsstopp i Ljungby AB

Stängt

Kungsgatan 7034132 Ljungby
logo

Lastbilsstopp i Ljungby - den miljövänlige tvättenVälkommen till oss! Här på Lastbilsstopp i Ljungby kan du få din lastbil/buss tvättad av oss medan du unnar din själv lite god mat på restaurangen. Vill du så finns även duschmöjligheter i samma byggnad.Vi har två stycken tvätthallar samt en servicehall med smörjgrop. Här utför vi olje- och filterbyte samt smörjning. Här kan du också tanka AD-Blue.I butiken kan du inhandla diverse biltillbehör, godis, tidningar och tobak.

SÅIFA, LP Service AB

Stängt

Bunkalundsvägen 225368 Helsingborg
logo

Välkommen till ”the light shop” den lilla butiken med det stora sortimentet!Här finns produkterna som gör en trivsammare arbetsmiljö för föraren. Styling, Poppy luftfräschare, wunderbaums, LED, dioder och DRL belysning.Låt oss ta hand om din lastbil, trailer eller yrkesfordon. Miljövänlig lastbilstvätt, specialtvätt, syratvätt och recond.Alltid personligt bemötande och en kopp kaffe!

Budtjänst i Osby AB

Värmevägen 1228343 Osby
logo

Vi är ett transportföretag i norra Skåne som utför många olika tjänster som våra kunder önskar. Vi kör många sjöcontainer varje dag, både 20 och 40 fot, ifrån Helsingborgs hamn till kunder i norra skåne. Lastväxlarbilarna trafikerar hela landet med våra egna lastväxlarcontainer som vi har i flera storlekar. Vi har ett hundratal container för uthyrning, från 5 kbm till 40 kbm i olika utförande. Vi kör Distributionsbilar i Skåne, södra Småland och Partigods i hela Sverige.

Nygårds Lastbilsverkstad AB

Stängt

Nygårdsvägen 566234 Åmål

Vi kan allt om lastbilar, ni är välkomna att kontakta oss på 072 502 1455 eller via mail på [email protected]

LN Transport AB

Stängt

Fleningevägen 27225477 Fleninge
logo

Vår affärsidé är att i första hand erbjuda distributions- och transporttjänster av alla sorters jordbruks- och biobränsleprodukter med olika typer av specialfordon. #nl# #nl#Genom ett brett utbud av specialfordon, stort kunnande, kompetent personal, hög kvalitet och en stabil ekonomi, skall vårt företag vara en så god samarbetspartner att kunder genom förtroende nyttjar våra tjänster.

Kenneth Westblom Lastmaskiner AB

Katrineborgsgatan 1180293 Gävle
logo

Kenneth Westblom Lastmaskiner AB är ett företag som arbetar med entreprenadmaskiner. Verksamheten kan delas in i följande tre områden: markarbeten, maskinreparationer och försäljning av reservdelar.

Truck & Bus Wash i Småland AB

Åkaregatan 156892 Skillingaryd
logo

Vi tvättar lastbilar och alla tyngre fordon. Välkommen till oss i Skillingaryd! Vi ligger längs E4:an mellan Jönköping och Värnamo.

Motala Fordonsreparationer

Stängt

Dynamovägen 659161 Motala
logo

Vi reparerar tunga fordon och även reparationer och service på lätta lastbilar och personbilar samt försäljning av reservdelar.

Alcon Högtryckstvättar AB

Stängt

Berga 43547293 Svanesund
logo

Högtrycktvättsystem konstruerade för professionell användning med höga krav på driftsäkerhet och kvalité. Vårt sortiment innehåller importerade och egentillverkade, produkter och system för de mest skilda arbetsområden.

IB:S Bensin & Service Preem

Stängt

(3)

Motalagatan 1559631 Skänninge
logo

Vi är en fullt utrustad verkstad lokalt i Skänninge. Knutna till Autoexperten och ett samarbetsavtal med Wahlstedts bil i Motala. Servar och reparerar bilar av alla märken, nya som gamla Vi är specialister på AUDI, VOLKSWAGEN & SKODA. Vi har även lång erfarenhet samt utbildning att utföra de flesta reparationer på samtliga bilmodeller. Dessutom så hjälper vi er med släputhyning! Varmt välkomna till oss!

Dekor och Rekond AB

Uthamnsvägen 515138 Södertälje
logo

Välkommen till Dekor & Rekond. Vi är ditt självklara alternativ då det gäller Dekor & Rekond av alla slags fordon. Allt från helfolieringar av fordon såväl som brevlådetexter. Inget för litet eller för stort.Lackskydd och polering av högsta kvalitet för ditt fordon är en självklarhet för oss. Invändig rekond med hetvattenstvätt samt doftsanering vid behov. Skinnbehandling.

Mr CAP

Skårs led 341263 Göteborg
logo

MrCAP är ett svenskt franchisesystem, etablerat 1990. Genom egen kemisk produktframtagning och förfinande av konceptet har vi sedan dess utökat verksamheten både i Sverige och i världen. Vi är inriktade på en enda sak: att förädla, skydda och underhålla våra kunders bilar, speciellt bilens exteriör och interiör. MrCAP erbjuder franchisetagare att få tillämpa ett utprovat och framgångsrikt affärskoncept för marknadsföring av varor och tjänster för egen affärsverksamhet.

Västfrakt Ekonomisk Förening

Stängt

Billingsfors 66641 Billingsfors
logo

För mer än 40 år sedan kom man på tanken att bilda ett stor-Lastbilscentral (LBC) inom Dalsland. Efter förhandling med samtliga centraler i regionen, beslutades om sammangående med centralerna i Bengtsfors, Ed och Bäckefors.

Staffantorps Självtvätt

Öppet

Meteorvägen 124534 Staffanstorp
logo

Bygdens bästa självtvätt för bilar.Vi säljer även begagnade transportbilar, personbilar och mc på Per Larssons Bil. Telefon 046-25 33 90

Rostskydds-Specialisten

Stängt

(5)

Hammargatan 323532 Vellinge
logo

Vi kan rostskydd - över 30 år i branschen.Välkommen till Rostskydds-Specialisten i Vellinge utanför Malmö. Vi arbetar med allt inom rostskydd för alla bilmärken på marknaden och även husbilar, sportbilar och veteranbilar. Vi utför även lackkonservering.

Johanna Lewin

Stängt

Västberga allé 6012630 Hägersten
logo

Swedish Cable Trolleys AB säljer det egna märket CIBES kabelvagnar för mobilströmmatning och marknadsför dessa både internationellt och nationellt.Vi erbjuder ett brett program för mobil strömmatning. Programmet är baserat på våra egna, svensktillverkade, kabelvagnar. Både för bärlina, C-skena, fyrkantskena och för I-balk.Swedish Cable Trolleys AB säljer även produkter från världsledande tillverkare, kända för sin kvalitet och tekniska överlägsenhet.

Oskarshamns Tvätthall AB

Öppet

(5)

Sandåsavägen 657236 Oskarshamn
logo

Tvätthall för tunga fordon.Hos oss finns en modern miljötvätthall för tunga fordon som är öppen dygnet runt med eget tvätt kort. Tvätt kort anpassas efter dina behov av användning. Viss bemanning dagtid vid överenskommelse görs via telefon. Övriga frågor kontakta kontoret.

Ume Assistance

Mätarvägen 4B90133 Umeå
logo

Vi är mer än ett transportlogistik och entreprenadbolag i traditionell bemärkelse. I samarbetet med de föreningar vi är anslutna skapar vi mervärden för våra kunder som alla parter vinner på. Idag är nästan alla våra uppdrag kundanpassade. Allt från mindre leveranser till rätt plats i rätt tid till större logistiklösningar som är skräddarsydda för kunden. Kundanpassade uppdrag gäller för transporter, maskiner samt alla övriga uppdrag vi åtar oss.

Gelins-KGK AB

Stängt

Göteborgsvägen 153240 Skara
logo

Produkter inom lantbruk, Industri och fordon. Grossistföretag som säljer via återförsäljare. Vi säljer kvalitetsmaskiner och verktyg så som högtryckstvättar, kompressorer, svetsar, batteriladdare, startbooster, vindor, koncentratsprutor, tryckluftstillbehör, mutterdragare, batterimaskiner, domkrafter, elverk, sågar. Vi har allt till en modern verkstad. Vi är auktoriserad serviceverkstad för Ingersoll Rand samt Kränzle och Fiac. Vi har ett stort reservdelslager till allt vi säljer.

LBC-Ängstorp AB

Stängt

Industrigatan 1931234 Laholm
logo

Med lastbilar, entreprenadmaskiner, material, verkstäder och ett 50-tal kunniga medarbetare, med en nästan tusenårig sammanlagd erfarenhet, står vi redo att hjälpa dig med dina projekt!

Frendo Ekholmen

Stängt

Ekholmsvägen 358929 Linköping

Hällbo Busstrafik AB

Stängt

(5)

Myrbäcksgatan 1682130 Bollnäs

Högtryckshuset i Huddinge AB

Box 1022 14121 Huddinge

MK:s Bil & Motor AB

Stängt

Börjegatan 7675229 Uppsala