Se på karta

tvätt - företag, industri 

gav 262 företag inom detta område

Tvätteriet Skogome

Lillhagsvägen 30142250 Hisings Backa
logo

Behöver du en hjälpande hand eller kanske flera hundra? Med rationella system för tvätthantering antar KrimProd utmaningen att lösa dina bekymmer. Rustade med lång tradition, genuin kunskap, datastyrda sorteringsband och effektiva maskiner kan vi garantera kapaciteten. Skonsam behandling är för oss en självklarhet. Det gäller givetvis även vår efterbehandling där noggrann mangling, pressning, finishbehandling och vikning bidrar till den där äkta känslan av nytvättat. Tveka inte! Kontakta oss i dag!

AB Handdukskompaniet Hk

Sjösavägen 8712455 Bandhagen
logo

Vi har tagit hand om tvätten, hyrt ut linne och entrémattor till restauranger, kontor och verkstäder i Storstockholmsområdet sedan 1934. Idag är vi även kompletta inom disk, torkpapper och rengöring. Vårt mål är att våra produkter och tjänster ska göra att vardagen i din verksamhet flyter på så smidigt som det bara är möjligt!

Sjöbo Snabbtvätt

Västergatan 6127533 Sjöbo

Vi utför det mest inom tvätteri tex som vattentvätt, duktvätt, restaurangtvätt och företagstvätt.Ni kan gärna ringa in om ni vill ha hjälp med tvätt under alla dagar.Välkommna in!

Berglins Industritvätt, Peter

Fasanvägen 2514172 Segeltorp

Combi-Lack AB

(3)

Stallarholmsvägen 5212459 Bandhagen
logo

Vår vision är att alltid erbjuda våra kunder god kvalitet, flexibilitet och korta leveranstider. I våra två separata fabriker kan vi erbjuda allt ifrån grundläggande tvätt till avancerad detaljlackering. Vår kundkrets består idag av allt ifrån fåmansföretag till större koncerner, likaväl som privatpersoner. Välkommen att höra av dig till oss du med!

Farsta Snabbtvätt & Skrädderi AB

Farstaplan 212347 Farsta

Tidaholms Tvätteri HB

Näbbåsvägen 1152237 Tidaholm

Martins Gardinservice & Kem

Gudmundrågatan 1216253 Vällingby
logo

Martins Tvätt- och Gardinservice AB har funnits i samma lokaler sedan 1957 och sysslar i huvudsak med gardintvätt till företag och förvaltningar, men har också en omfattande service till allmänheten med bl.a. hushålls- och kemtvätt. Välkommen att kontakta oss!

Västerås Kapelltvätt

Bastborregatan 1072134 Västerås
logo

Västerås kapelltvätt är ett företag som drivs och ägs av far och son.Vi tvättar och impregnerar erat båtkapell. Sen polerar vi era rutor. Vi kan även impregnera andra sorts kläder och material för att kunna stå emot vatten. Vi samarbetar med kapellmakare som syr och reparerar för en smidig helhetslösning.

Textilia HoReCa Malmö

Cypressvägen 1621363 Malmö

Textilia HoReCa erbjuder personlig service - där dom anpassar sig efter våra önskemål och krav. Det är ett lokalt företag med bra prisbild. Det blev därför ett givet val för oss när det kom till val av textil- och tvättlösning.

SÅIFA, LP Service AB

Bunkalundsvägen 225368 Helsingborg
logo

Välkommen till ”the light shop” den lilla butiken med det stora sortimentet!Här finns produkterna som gör en trivsammare arbetsmiljö för föraren. Styling, Poppy luftfräschare, wunderbaums, LED, dioder och DRL belysning.Låt oss ta hand om din lastbil, trailer eller yrkesfordon. Miljövänlig lastbilstvätt, specialtvätt, syratvätt och recond.Alltid personligt bemötande och en kopp kaffe!

Textilia HoReCa Göteborg

Fjällbo park 541574 Göteborg
logo

Vi hyr ut och tvättar lakan, handdukar, bäddlinne, dukar, servetter, arbetskläder, personalkläder och kockkläder till hotell och restauranger. Hyr även ut och tvättar personalkläder, patientkläder, sängkläder och handdukar till regioner, kommuner samt privata vård- och omsorgsgivare.

Entrémattan AB

Prästgatan 5077435 Avesta
logo

Södra Dalarnas största yrkesbutik.

Tvättexperten I Östergötland AB

Kolfallsgatan 258273 Linköping
logo

Till vardag och fest - vi hjälper dig med alla sorters tvättbehov och ger dig en garderob som alltid är redo!

Bergeå Kem-Vattentvätt

Samuelsdalsvägen 1679161 Falun
logo

Vi är ett fullserviceföretag som tvättar allt: arbetskläder, garderobskläder, mattor, gardiner, täcken, vittvätt m.m. Välkommen!

Mattringen AB

Gärdevägen 1185650 Sundsvall
logo

Vår huvudsysselsättning är tvättning och uthyrning av entrémattor. Vi tvättar naturligtvis även andra objekt till företag, men även privatpersoner. Vi erbjuder ett stort sortiment av kvalitetsmattor. #nl# #nl#Hyr dina entrémattor av oss för ett välkommande intryck, både för dina kunder men även för dina anställda. Oavsett huvudsyftet med din matta följer de andra fördelarna med, se ”fördelar med entrémattor”.

Swedish Cable Trolleys AB

Västberga Allé 6012630 Hägersten
logo

Swedish Cable Trolleys AB säljer det egna märket CIBES kabelvagnar för mobilströmmatning och marknadsför dessa både internationellt och nationellt.Vi erbjuder ett brett program för mobil strömmatning. Programmet är baserat på våra egna, svensktillverkade, kabelvagnar. Både för bärlina, C-skena, fyrkantskena och för I-balk.Swedish Cable Trolleys AB säljer även produkter från världsledande tillverkare, kända för sin kvalitet och tekniska överlägsenhet.

Svartbäckens Mattvätt

(3.5)

Stenkilsgatan 1175334 Uppsala
logo

Vi har 30 år i branschen, vi tvättar mattor, gardiner och övrig grovtvätt, både till företag och privatpersoner. Vi kan hämta och leverera inom Uppsala.

Ba Clean & Rent Fastighets AB

Kulinggatan 565221 Karlstad

Lima Tvätten AB

Västra Ärnäs 220A78064 Lima
logo

Lima Tvätten erbjuder tvätt och uthyrning av textilier för hotell, konferens och restaurang. Vi är ett gammalt men modernt familjeföretag i Dalarna med nöjda kunder i hela Mellansverige. Bli vår kund du också!

Esstvätt AB

Saxenvägen 6277270 Saxdalen
logo

Alexi artin

Fittjavägen 2314553 Norsborg
logo

Tvätt av mattor är vår kärnverksamhet men vi tvättar även bla möbler, täcken och madrasser. Vi garanterar bästa möjliga resultat när du tvättar dina mattor hos oss.

Färgeriet Ek AB

Fritslavägen 10551592 Kinnarumma

Berglins Industritvätt AB Bröderna

Regulatorvägen 2114149 Huddinge

TvNo Textilservice AB

Tenngatan 1560223 Norrköping