Om TUPP reklam AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

5.1 kmFkon AB

Fkon AB

TUPP reklam AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTupp Reklam AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.12.2012
Org.nr:5569152001
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46499 Partihandel med övriga hushållsvaror, 46900 Övrig partihandel, 46360 Partihandel med socker, choklad och sockerkonfektyrer, 46420 Partihandel med kläder och skodon, 73111 Reklambyråverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Hans David ErikssonVerkställande direktör
Hans David ErikssonLedamot
Hans Lennart SoergelSuppleant

Omdömen om TUPP reklam AB

PG Wettsjö

mer än ett år sedan

Löste alla bekymmer bra trots ett missförstånd

Nöjd kund

mer än ett år sedan

Beställde pennor med logga, kanonkvalité till bra pris. Snabb leverans och bra service.

Göran Haraldsson

mer än ett år sedan

Chokladkakor med loggan på omslaget, supergod choklad och perfekt tryck!

Jojo

mer än ett år sedan

De levererade aldrig varan och vi fick stå med 50 arga kunder på vår hals, TUPP reklam skyllde allt på fraktföretaget. När vi ville ha ersättning så sa de att de kunde erbjuda oss att slippa betala för varan som aldrig blev levererad!!! Men de kunde inte leverera produkterna i efterhand till våra kunder utan leveranskostnaden för 50 paket fick vi ta själv om vi ville beställa nya. Då denna leverans var väldigt viktig för oss frågade vi veckan innan om allt gick som det ska, vilket de försäkrade oss om. Vi är en liten ideell förening med blygsam ekonomi och de kostnader TUPP reklams beteende har orsakat oss är inte trevliga.
När vi inte hade fått varorna till 6/5 och i panik försökte få tag på dem visade det sig att de inte svarar i telefon eller lyssnar av telefonsvararen och att det tog över 5 timmar innan de svarade på mail. Jag kommer aldrig använda mig av dem mer, och kan verkligen inte rekommendera något annat företag att göra det heller om ni vill ha bra service eller era varor.

Svar från företaget

Vid naturkatastrofer som askmolnen var, försenades alla transporter som gick med flyg, något som ingen kunde påverka eller förutspå, vilket naturligtvis var väldigt olyckligt för alla parter.