Om företaget

Vi hjälper dig med alla dina trycksaksbehov. Vi har allt ifrån modern press till komplett bokbinderi. Erbjuder en unik bredd av trycksakstjänster med den senaste trycktekniken. Det är en helhetslösning vi ger er - oavsett om ni...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
090-70 23...
Adress

Formvägen 8

90621 Umeå

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi hjälper dig med alla dina trycksaksbehov. Vi har allt ifrån modern press till komplett bokbinderi. Erbjuder en unik bredd av trycksakstjänster med den senaste trycktekniken. Det är en helhetslösning vi ger er - oavsett om ni är en stor eller liten kund.

Verksamhet

Arkoffset, Digitaltryck, Storformat och Efterbehandling – Allt på ett ställe.

Tryckeri City är tryckeriet för dig som söker en komplett lösning för alla dina trycksaksbehov oavsett om det är stora eller små. Vår affärsidé bygger på långsiktiga relationer med kunder som ställer höga krav på tryckkvalité, leveranssäkerhet och god produktionsekonomi. Vi erbjuder en unik bredd av trycksakstjänster med den senaste trycktekniken. Det är en helhetslösning vi ger er – varesig ni är en stor eller liten kund.

Tack vare att vi har förenat modern arkoffset med marknadens bästa utrustning för digitaltryck och storformat i en enhet kan vi erbjuda optimala trycktjänster utifrån pris, tid, kvalitet och format. Vi gör det där lilla extra för att ni skall vara mer än nöjda, för vi vet att det lönar sig i längden – och dessutom ser självfallet tryckresultatet bättre ut!

Tjänster & Produkter

Digital Tryck

Vill du trycka en liten upplaga av tex. visitkort, foldrar, broschyrer, vykort, eller böcker. Då är det digitaltryck som gäller.

Offset Tryck

Ska du trycka en upplaga på 500 ex eller mer av tex foldrar, broschyrer, tidningar eller böcker då blir det oftast billigast med offsettryck.

Storformat

Stora budskap kräver ibland stora format, vi kan trycka Roll Up:er, banderoller, affischer, skyltar och vepor är några exempel på produkter som vi kan leverera.

Bildekor

Ett bra sätt att synas är att låta oss stripa era bilar med logotyp, kontaktuppgifter, m.m. En effektivare reklamplats är svår att hitta. Vi utför foliering och helfoliering på alla typer av fordon.

Beachflagga, Expo, m.m.

Viktiga budskap kräver sin plats och utrymme. Oavsett om det är på kontoret, i butiken, på föreläsningen eller varför inte på företagets fasad. Som specialist på exponering guidar vi dig genom djungeln av material, längder, bredder, hållbarhet, uppsättning med mera. Sedan printar vi det.

Skyltar

Vi levererar allt från fasadskyltar, informationstavlor, ljuslådor, dörrskyltar mm.

Omdömen

Peter Thuresson

Mer än ett år sedan

Dålig service, halvtaffliga produkter

R

Reklambyrå

Mer än ett år sedan

Vi tryckte 500 Böcker som vart supersnygga
och dessutom till bra pris

A

Anette Eriksson

Mer än ett år sedan

Vi har nyttjat Tryckeri city på vårt företag. De är trevliga och gör ett bra jobb.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Tryckeri City

Omsättning

16 512 tkr

Vinstmarginal

19.60 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Tryckeri City finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Tryckeri City i Umeå Aktiebolag

Org.nr:

5567067714

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

18122 Boktryckerier, övriga tryckerier

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

03.07.2006

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

090702300

09-070 23 00

090-70 23 00

0907-023 00