Se på karta

trätrappor 

gav 95 företag inom detta område

Snickeribolaget

Långeväg 136-4023691 Höllviken
logo

Vi tillverkar fönster, dörrar, trappor, grindar efter era önskemål. Då vår yrkeserfarenhet sträcker sig så långt som 50 år tillbaka i tiden är vi vana vid de flesta former av snickerier. Vår specialitet är att tillverka nya snickerier på gammalt vis och i gammal stil.

Snickeri Service

Storgatan 1180645 Gävle
logo

Går du i tankarna om att sätta in ett nytt kök, eller diverse renoveringar i hemmet. Då har du kommit rätt! Varmt välkomna in till oss på Snickeri Service för offertförfrågan.

Skåne Tranås Snickeri

Skåne Tranås 94627392 Skåne-tranås
logo

Återförsäljare för ATAB-trappan. Vi skräddarsyr din specialbeställda produkt!

Höganäs Specialsnickeri

Metallgatan 626339 Höganäs
logo

Vi tillverkar allt inom snickeri. Även en lackverkstad där vi sprutmålar både nytillverkade och gamla snickerier. Välkommen!

Trapparvid

Fabriksgatan 853460 Vedum
logo

Att bygga trappor är ett riktigt hantverk och något som sitter i väggarna hos oss på Trapparvid i Vedum. Här har vi byggt kvalitetstrappor till den svenska marknaden sedan Georg Arvidsson grundade verksamheten i slutet av 1940-talet.

RK Svetsmontage AB

(4.8)

Ripavägen 2227576 Äsperöd
logo

RK-Svetsmontage är ett modernt företag med fokus på hög kvalitet, effektivitet och snabb behovsanpassling. För att möta det krav som våra kunder ställer vi i sin tur krav på engagerad personal med ett individuellt kvalitetsansvar.

Petters Finsnickeri

Bäckstigen 2424272 Ludvigsborg
logo

Petters Finsnickeri - Snickarverkstaden i Hörby! Med 30 års branscherfarenhet inom inrednings- och möbelsnickeri, skapar jag tidlösa fönster, kökssnickerier, trappor, möbler och bokhyllor. Utefter kundens önskemål anpassar jag uppdraget till miljö och stil för att få det perfekta resultatet! Välkommen att kontakta mig för mer information! Petter - 0707 - 60 60 48 eller [email protected]

Vitaby Snickerifabrik, AB

(4)

Ådalsvägen 2027736 Vitaby
logo

Specialbyggda trappor - närproducerade på Österlen!Vitaby Snickerifabrik grundades 1917 och har sedan dess funnits i hjärtat av Österlen ett par kilometer från Kivik.

Ingvars Trä Design

Olkamangi 11398492 Pajala
logo

Välkommen till Ingvars Trädesign. Jag tillverkar dörrar, trappor, specialsnickerier, inredningar m.m

Trappspecialisten

Skolvägen 1219270 Sollentuna
logo

Trappspecialisterna har projekterat, levererat och installerat trappor i hemmiljöer, kontor och offentliga lokaler i 20 år.

Fina Golv AB

Isbjörnsvägen 6B35245 Växjö
logo

Finagolv AB arbetar främst inom Växjö och Alvesta kommun, Finagolv AB har specialiserat sig inom trägolvs segmentet vilket innebär att Vi KAN trägolv. Vi slipar, lagar (om det behövs), lackar, färgar in och oljar dina golv i Växjö, Blekinge, Ronneby, Karlshamn, Karlskrona & Olofström med omnejd.

Jerlströms Snickeri AB

Segegränd 123291 Arlöv

Välkomna till Jerlströms Snickeri AB!Jag heter Sonny Jerlström och jag driver Jerlström´s Snickeri AB.Efter min utbildning till möbel- och finsnickare vid Vingaskolan i Malmö har jag följande erfarenheter.– Finsnickeri sedan 2007 med huvudsaklig inriktning på trappor, fönster och dörrar.

Bjärges Träförädling AB

Vänge Bringes 41262236 Romakloster
logo

Bjärges Träförädling levererar trappor och ledstänger till både företag och privatpersoner.

Trappteknik I Sverige AB

Infanterigatan 20A83132 Östersund
logo

TrappTeknik är företaget som tillverkar och säljer trappor och spiraltrappor för inomhusbruk av bästa kvalitet i olika träslag och efter din personliga smak! Allt för att just din trappa ska bli unik!

Timmersdala Golvtjänst AB

(2.33)

Bäckedalsvägen 254171 Timmersdala
logo

Helhetslösningar inom Golv & Badrum.

Habo Trappindustri

Elektrikergatan 856633 Habo
logo

HABO i en tid där robotar och maskiner tar över allt fler arbetsuppgifter finns det ändå vissa saker som människorna gör bättre. Janne Englöf i Habo går i sin far och farfars fotspår.— Snickeriet har varit igång i 90 år nu utan avbrott.Tillverkningen sker idag med hjälp av moderna maskiner i nyutbygda och ändamålsenliga lokaler på Stora Kärrs Industriområde i Habo.

Trapp & Golv Renovering Väst AB

Datavägen 55J43632 Askim
logo

Vi utför trapprenovering och dammfri golvslipning. Vi gör allt du kan behöva till din trappa eller ditt trägolv. Vi hjälper dig med allt från trappslipning, målning av er trappa, betsning (infärgning), eller inklädnad med nya steg i trappan. Vi utför dammfri golvslipning och har utfört många omfattande arbeten genom åren.

DuraCoat AB

(5)

Tenngatan 523435 Lomma
logo

Gammal trappa blir som ny med DuraTrapp Naturstensbeläggning.

Vattholma Mekano AB

Onslunda 4174393 Vattholma
logo

Vattholma Mekano AB är en mekanisk verkstad som startades 1972 av Henry Karlsson, som då tog över trapp- tillverkningen från Vattholma bruk, där trappor tillverkats sedan början av 1940-talet. Trapporna tillverkades då av gjutjärn. Företaget sysslar idag med att smida och tillverka spiraltrappor, andra trappor, räcken, plåtbearbetning och det mesta inom stålindustrin. Vi har en fullt utrustad mekanisk verkstad som klarar av det mesta !

Ulunda Smide AB

Åkerbygatan 474537 Enköping
logo

Vi är specialiserade på exklusiva trappor och räcken i stål och aluminium, rostfritt, trä och glas. Inspända glasräcken. Industri- och utrymningstrappor.

Alfs Trappor & Specialsnickerier

Ottsjön 121B83562 Föllinge
logo

Vi tillverkar trappor, möbler, inredningar, lister och specialsnickerier i trä. Allt anpassat efter dagens höga krav på utförande och ytbehandling.

Hansson & Karlsson Byggservice AB

(5)

Fjäråsvägen 1051169 Sätila
logo

Vi är en byggfirma av det rätta virket och vi heter Hansson & Karlsson Byggservice.

Floby Durk AB

Ullenevägen 252152 Floby
logo

Floby Durk AB har förvärvat Lövdalen Stål AB och sedan 1 januari 2005 marknadsförs trapporna under namnet Floby spiraltrappa typ Lövdalen. Försäljning, konstruktion och tillverkning sker vid vår fabrik i Floby. Detta gör att vi kan erbjuda Dig som kund en spiraltrappa som är lite exklusivare och snyggare!

MalmöTrappan

Segegränd 123291 Arlöv
logo

Välkommen till MalmöTrappan AB!Vi har som målsättning att kunna leverera och montera just Er trappa i Malmö eller dess närområde till ett riktigt bra pris och med den kvalitet som Ni har rätt att förvänta er.

Olssons Trappor AB

Borghemsvägen 1082762 Färila