Om Trädvård AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Trädvård AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Jsc Trädvård AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

24.04.2008

Org.nr:

5567569461

Arbetsgivaravgift

Nej

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

< 1 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

81300 Skötsel och underhåll av grönytor

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Micke Andersson

moreThanAYearAgo

Bokar en hel del tjänster via nätet för min trädgård m.m
Kom i kontakt med detta företag och lär därefter inte ringa någon annan, bästa pris och vid frukost runt 07.30 denna dag så var allt klart då de börjat jobba redan vid 06.00 = wow, vem jobbar så i detta land i modern tid !!! Boka via detta företag för Ni lär ej bli missnöjda !

Marie i Segeltorp

moreThanAYearAgo

Martin från JSC har hjälpt oss att fräsa ned ett antal höga stubbar varav en hade en diameter över metern. Snabb och smidig kommunikation ända från offert till faktura. Tillmötesgående och trevlig! Rekommenderas varmt av oss.

Katta

moreThanAYearAgo

JSC Trädvård har på vårt uppdrag utfört krongallringar, beskärningsarbeten, fällningsarbeten, stubbfräsning och konsultuppdrag gällande trädvård och underhåll till och från under ett par år nu. Vi är mycket nöjda. Det är lätt att komunicera vad som behöver utföras, inga missförstånd har någonsin uppstått. Deras arbete är alltid av högsta kvalitet med stor känsla för det estetiska och proportionerliga värdet hos våra träd. Dom utför sitt uppdrag både effektivt och prydligt.
Vi vill på alla sätt varmt rekommendera JSC Trädvård.

S.D

moreThanAYearAgo

Vi uppskattar det smidiga och bra samarbetet med JSC. Tre dagar efter första kontakten var stubbarna borta och utförandet var till vår fulla belåtenhet.

C Nylén

moreThanAYearAgo

Vi anlitade JSC Trädvård AB i oktober 2010 för att fälla en skadad 300-årig ek som stod mitt emellan två villor bland planteringar och elledningar. 22m hög ek med en diameter på över 1m togs ned utan skador på ett säkert och kvalificerat sätt. Dessförinnan hade JSV flera gånger lämnat utlåtande och granskat trädets fysiska kondition samt lämnat förslag på lösningar. Vi kan varmt rekommendera JSV Trädvård AB.