Se på karta

trädgårdsunderhåll 

gav 31852 företag inom detta område

Hunter Donaldsons Trädgårdstjänst

Lärkvägen 1327433 Skurup
logo

Vi kan erbjuda dig personlig service inom trädvård och trädgård. Vi gör både små och stora jobb.Välkommen att maila eller ringa för mer information!

T. Nilssons Anläggnings AB

Helsingborg
logo

Vi utför nyläggning och ändring av trädgårdar och grönområden. Vi stensätter även gångar, terasser och garageinfarter med betongsten, marktegel eller gatsten.För mer information se vår hemsida.

Hässelby Tomt- o. Trädgårdsservice AB

Strandliden 4916561 Hässelby
logo

Vår verksamhet är till 85% inriktad på skötsel och underhåll av grönområden på årskontraktsbasis vid i huvudsak privatägda hyreshusfastigheter, bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Alias Arborist AB

Uardavägen 5722471 Lund
logo

Alias Arborist erbjuder professionell och säker trädvård och trädfällning av certifierade arborister. Vi utför arbete i Skåne till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, kommuner m.m. Vi har dokumenterad kunskap om träd och trädbeskärning. Kontakta oss för kostnadsfri offert.

Trädgårdsanläggare Hallblom AB

Libro Ringväg 3675228 Uppsala
logo

Vi på Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri.

Brinkhage Träd & Trädgård, AB

(5)

Gummarövägen 1276198 Norrtälje
logo

Vi hjälper bland annat till med att fälla träd, både sådana som går att fälla från marken och de som kräver skylift för att få bort. Vi utför även andra trädgårdstjänster, varav de flesta är avdragsgilla som hushållsnära tjänst, det så kallade RUT-avdraget. Vi rekommenderar skötsel av trädgården höst och vår inklusive tvätt av trädäck och tak.

Rokvists Trädgårdsservice AB

Oscar kjellbergs väg 346254 Vänersborg
logo

Vi utför alla förekommande arbeten i en trädgård, samt ger gärna råd angående hur ni kan få en trädgård som inte lämnar ekologiska fotspår utanför er egen mark.

Göteborgs Trädgårdar

Sagbäcksvägen 143731 Lindome
logo

Göteborgs Trädgårdar är ett företag som arbetar med både privata och offentliga utemiljöer. Vi skapar trädgårdar med tyngdpunkt på såväl skönhet som funktion. Vårt mål är att, med fackmässig kompetens och noggrannhet, bygga trädgårdar som behåller sin skönhet och sitt värde under lång tid. Vår personal har gedigen skolning och erfarenhet i yrket. Vi sätter alltid kvalitet, känsla och hantverkskunnande i första rummet. Välkomna att kontakta oss!

Danderyds Trädgårdsservice AB

Östbergavägen 1418262 Djursholm
logo

Vår vision är att utföra trädgårdsrelaterade tjänster till privatpersoner, föreningar och företag med ett personligt engagemang som gör att varje affärsrelation blir återkommande.

TPK Trädgårds & Fastighetsservice AB

Ärnesta 5975591 Uppsala
logo

Allt inom schakt, anläggning och underhåll. Välkommen att kontakta oss.

Elfströms Trädgårdsanläggningar AB

Malmgårdsvägen 2011638 Stockholm
logo

Elfströms trädgårdsanläggningar AB är en trädgårdsentreprenör för alla årstider. Vi tar hand om allt från vårstädning, lövhantering, gräsklippning till snöröjning och beskärningar.

MOD´s Allt i Trädgård

Torskog 33346393 Västerlanda
logo

Vi utför gräsklippning, jordfräsning av gräsytor, anläggning av gräsytor och dränering. Välkommen att kontakta oss!

J H:s Trädgårdsservice AB

(5)

Ältavägen 10713837 Älta
logo

Vi utför projekt för er som Bolag och Brf i offentliga och privata miljöer. Du som privatkund kan med förtroende vända dig till oss med en färdig tanke eller för att få ny inspiration för din tomt.

Abima Gruppen AB

Hornsgatan 15411728 Stockholm
logo

Vi är specialister på markanläggning och trädgårdsskötsel och har mer än 50 års erfarenhet av att erbjuda våra tjänster till kommunala bostadsföretag, privata fastighetsägare, försäkringsbolag, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar och privatkunder.

Slättåkra Trädgårdsanläggning AB

Lya Igorsgård 11931393 Slättåkra
logo

SLÄTTÅKRA TRÄDGÅRDSANLÄGGNING AB Vi utför markarbeten, stenarbeten och trädgårdsanläggningsarbeten åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag i Halland med omnejd.

Montins Trädgård o. Markvård AB

(3.33)

Mellangårdsvägen 2541727 Göteborg
logo

Montins Trädgård och Markvård AB startade upp sin verksamhet 1993 och utför idag skötsel- och anläggningsarbeten i Göteborg med omnejd. Vi arbetar i huvudsak mot bostadsföreningar och kommunala bolag men även för privatpersoner. Företaget har 3-4 helårsanställda plus säsongspersonal efter behov. Med Montins Trädgård och Markvårds egna maskiner kan vi utföra de flesta typer av anläggningsarbeten inklusive dräneringsjobb.

Stockholm Park & Byggunderhåll AB

Solvallavägen 48A17237 Sundbyberg
logo

Stockholm Park & Byggunderhåll AB är ett företag med säte i Sundbyberg, men vi utför arbeten över hela Stor-Stockholm. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner som önskar hjälp med trädgårdsskötsel, anläggningsarbeten, snöröjning och sandning. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Maskinring Norrland ek. för

Bergsgatan 122B85350 Sundsvall
logo

Sveriges Maskinringar är en riksorganisation för landets 16 lokala Maskinringar. Genom våra totalt ca 4 500 medlemsföretag erbjuder vi flexibla problemlösningar inom områdena Entreprenad, Bemanning, Jord & Skog. Våra mångsidiga och självständiga entreprenörer har ett stort urval av moderna maskiner och kompetens för olika typer av uppdrag.

Trädgårdstjänst I Uddevalla AB

Huveröd 15545193 Uddevalla

Trädgård & Fix

Lantmannagatan 4226254 Ängelholm
logo

Hej!Välkommen att kontakta mig på trädgård och fix för hjälp med vardagliga sysslor såsom gräsklippning, häckklippning och ogräsrensning.Jag hjälper dig också gärna med att plantera växter, beskära träd/växter samt att gödsla och förbättra dåliga jordar.Kontakta mig gärna så berättar jag mer om vad jag kan hjälpa dig med!Ermir

Therése TrädgårdsTjänst AB

Brunnby Framnäs 33174194 Knivsta

T. TrädgårdsTjänst erbjuder professionell trädgårdstjänst till dig som privatperson, er som bostadsrättsförening eller till det mindre företaget. Verksamheten har sitt säte i Knivsta och är verksam alltifrån Uppsala till norra Stockholm samt Rimbo till Bålsta.

Kronqvist Trädgårdsservice

Bagarevägen 528262 Bjärnum
logo

Din trädgårdsmästare. Löser det mesta inom park och trädgårdsskötsel. Utför trädgårdsstjänster som gräsklippning, lukning, beskärning. Jag löser det mesta inom trädgård.

Andréns Mark och Trädgård AB

Vrångö bryggväg 2543083 Vrångö
logo

Vi på Andréns mark och trädgård AB utför alla typer av markarbeten för trädgården t.ex. plattsättning, mur-byggnation och mycket mer utefter kundens önskemål.Vi utför även trädfällning och allt innom grönytor.Gå gärna in på vår hemsida för att veta mer om våra tjänster och tveka inte att höra av er.

Norrön Städ & Trädgård

Kunghällsvägen 2866630 Bengtsfors
logo

Vi är ett städ och trädgård företag som har varit igång i 1 år. Vi var tidigare anställda på föredetta "flitiga myran" som stängde för 1 år sedan. Vi har ett ca 60 kunder båda företagskunder och privata. Vi utför alla våra jobb med Rot och Rut. Vi tar 400 kr timmen exklusive moms Vi tar alla former av städ, företagsstäd, flyttstäd, sanering och hemstäd fönsterputsning även taktvätt. Vi använder bara parfymfria städmedel. Inom trädgård så klipper vi gräs, trimmar gräs, trimmar häckar, rensar rabatter m.m. Välkomna!

Sandqvist TSA

Fritidsvägen 924632 Löddeköpinge
logo

Trädgård Service & AnläggningVi utför alla sorters arbeten i trädgård och utemiljöer