Se på karta

trädgårdsmästeri 

gav 12445 företag inom detta område

Floragatan 1023155 Trelleborg
logo

Larssons Handelsträdgård - vi tillhandahåller blomsterarrangemang av olika slag! Hos oss hittar du vackra, fräscha blommor för alla tillfällen. Vi som arbetar här har lång erfarenhet och är alla utbildade och kunniga florister. Varmt välkommen in och låt dig inspireras!

(4)

Saltängsvägen 3172132 Västerås
logo

Norells Trädgårdscenter - en upplevelse för hela familjen. Här finns allt för er trädgård; dammar, gräs, växter, sten, jord m.m.

Risberg 368340 Uddeholm
logo

Risbergs Trädgård är handelsträdgård/gardencenter som erbjuder kvalitetsprodukter för odling i alla dess former från både kända och okända företag. Vi har även stort utbud av krukor och lite annan interiör.

Sollidenvägen 845661 Hunnebostrand
logo

Vi på Sollidens Handelsträdgård erbjuder ett stort sortiment av krukväxter, krukor, presenter, snitt-blommor, smakfulla binderier och planteringar. Vi levererar blommor till begravning, och du kan också skicka blombud via oss.

Fallenbjärsvägen 12927173 Köpingebro
logo

Välkommen!Egna odlingar av potatis, lök, morötter, palsternacka.Grönsaker och sparris efter säsong.

Tranesvägen 3127392 Skåne-tranås
logo

En riktig plantskola på Österlen i Skåne Tranås!

Fastarp 943277 Tvååker
logo

Välkomna till Höråsens Plantskola! Vi är en genuin plantskola mitt i Halland med anor från 60-talet. Här finner du allt till ditt gröna rum, från minsta perenn till största träd. Med all vår kunskap och erfarenhet vill vi dela med oss av vår känsla och kärlek till allt som växer.

(5)

Norrlandsvägen 3159338 Västervik
logo

Trädgård med lokal produktion och försäljning av blommor o växter. Även allt för din trädgård. Krukor, jord, gödning och tillbehör. Företagstjänster, växtservice. Vi har verksamheten igång året runt och ni kan alltid kontakta oss per telefon eller mail. Välkomna!

Gamla särövägen 15042934 Kullavik
logo

Hos oss finner du alltid ett stort urval av trädgårdsväxter, krukväxter, snittblommor och krukor. Även trädgårdstillbehör såsom gödsel, bekämpningsmedel, allt för bevattning, handskar, spaljéer, fröer m.m. Vi vill ge våra kunder bästa tänkbara service och hög kvalité på våra produkter. Välkomna in till oss!

Gammalstorpsvägen 35429492 Sölvesborg
logo

Välkommen till EGAB färdig gräsmatta! En färdig gräsmatta är det snabbaste och enklaste sättet att få trädgården färdig. Vi odlar och levererar färdig gräsmatta till privatpersoner, anläggare, kommuner, golfbanor och idrottsanläggningar.

Gamla landsvägen 4137331 Nättraby
logo

Vår specialitet är att sälja växter och trädgårdsprodukter med hög kvalitet. Samt inte minst med att bistå med vår mångåriga erfarenhet. Vi hjälper dig med snabba råd och tips eller med hela planeringen av din trädgård.

Centrumvägen 11986194 Söråker
logo

Vi arbetar alltid med färska råvaror, och försöker så långt som möjligt att använda oss av närodlat – t ex kommer mycket av våra grönsaker från Söråkers grönsaksodling.Vår mat är god, fräsch samt en spännande mix av kryddig & smakrik – klassiskt thailändsk med andra ord.Oavsett om du hämtar takeaway eller äter på plats så lovar vi att du får en förstklassig smakupplevelse!

Vreta gård 15594 Nykvarn
logo

Det bästa för katten är att vara i sin hemmiljö. Vi erbjuder det näst bästa, Agnetas kattpensionat, på Vreta gård i Nykvarn. Vi har två små hus med plats för åtta katter i varje. Vi är godkända av miljö och hälsovårdsmyndigheten i Nykvarn.

Borsingby kungsbacka 10173197 Köping
logo

På Eriksbo odlas ett brett sortiment av buskar och träd. Vi är medlemmar i e-planta vilket innebär att fokus på den egna produktionen är e-sortimentet.

(4.6)

Ellerödsträdgården 144290 Kungälv
logo

Vi odlar nästan allt själv och strävar efter en god kvalitet till ett bra pris.

Skinnarevägen 234142 Ljungby
logo

Vi kan erbjuda produkter och tjänster inom områden som trädgård, buketter och växtarrangemang.Vi har alla typer av växter för trädgården och även utomhuskrukor och t ex spaljeer.Vi har även krukväxter och ett brett sortiment av krukor och inredningsdetaljer för hemmet.Vi erbjuder även trädgårdsmöbler för utemiljön.Vi utför tjänster inom trädgårdsskötsel, beskärning, rådgivning, planering och plantering.

Gamla lundavägen 5927191 Ystad
logo

Välkomna till Ystad Plantskola! Hos oss hittar du ett brett sortiment av perenner, rosor, buskar, träd och exotiska växter. Vi har även krukor, spaljéställningar, jordprodukter m.m.

(5)

Sanda stenhuse 24362379 Klintehamn
logo

Stenhuse gård specialiserar sig på sparris, rabarber, ramslök, jordgubbar och hallon. Vi värnar om hög kvalitet och säkra livsmedel.

(1)

Storgatan 9488131 Sollefteå
logo

Vi utför alla blomsterarrangemang, från bröllop till begravningar. Euroflorist blomsterförmedling. Euroflorist-blomstercheckar.

Östnyland 21188193 Sollefteå
logo

Vi utför alla blomsterarrangemang, från bröllop till begravningar. Euroflorist blomsterförmedling. Euroflorist-blomstercheckar.

Finnmarksvägen 387236 Kramfors
logo

Vår vision är att hjälpa er med växtlighet till er trädgård, uteplats & hem .

Trädgårdsgatan 554672 Mölltorp
logo

Vi på Mölltorps handelsträdgård har allt inom Garden Center. Söker ni hjälp med stora eller mindre växtanläggningar, udda krukväxter, ”vatten i trädgård”, planering av trädgården, med mera? Tveka inte att fråga oss, vi har lösningarna!

Tungelstavägen 12213754 Tungelsta
logo

En äkta handelsträdgård i Tungelsta med egen odling och blomsterbutik. Vi har försäljning till både privatpersoner och företagskunder.

Finnåker RÖMOSSEN 86673273 Fellingsbro
logo

Lundgrens Bygg är det lokala byggföretaget med kompetens att kunna genomföra alla förekommande typer av projekt.