Se på karta
Libro Ringväg 3675228 Uppsala

Vi på Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri.

Skomakargatan 3A75434 Uppsala

Företaget registrerades i oktober 2022. Men jag, Johan Kallström, har varit snickare/stensättare sedan drygt 25 år tillbaka. När det gäller snickeri så har arbetet bestått av montering av prefab-hus, lösvirke, ROT, köksmontage, badrumsrenoveringar, plattsättning m.m.

Torplyckegränd 13416244 Vällingby

4.5 (4)

Företaget finns i Vällingby men välkomnar kunder från Uppsala.

Vi kan hjälpa er att ta bort stubbar på skärgårdsöar, golfbanor och kyrkogårdar, utmed vägar och spår, i trädgårdar och i parker. Vår strävan är att vara en bra samarbetspartner för både stora och små beställare och bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, markskötsel, entreprenad, fastighets och byggbolag tillsammans med arborister, trädgårdsmästare och statliga verk. Hos oss på Svensk Stubbfräsning i Stockholm kan du känna dig trygg, vi hjälper dig att ta bort stubbar oavsett var.

Uppsalavägen 1819330 Sigtuna

Företaget finns i Sigtuna men välkomnar kunder från Uppsala.

Specialitet omplanering och förbättring av redan etablerade villatomter.Markarbeten med minigrävare på villatomter sedan 1989 med alla där förekommande grävarbeten, från stubbar och häckdiken till grusgångar, garageinfarter, underlag till stensättning, kabel- och rördiken, fiberkabel / fibergrävning, dränering, plintgropar, utfyllning, tomtplanering...Uthyrning av skylift / släpvagnsliftar sedan 2007.

Gryta soldattorp 174393 Vattholma

Vi är ett företag i Uppsala som är specialiserade på trädfällning, fastighetsdrift och skötsel. Vi hjälper till med det där lite tyngre jobbet som kräver rätt kunskap och verktyg. Vi har kunskapen och maskinerna som får jobbet utfört snabbt och kostnadseffektivt. Hör av dig till oss så tittar vi på vad vi kan hjälpa till med och ger dig en kostnadsoffert på det som passar dig och ditt projekt bäst .

Balingsta-tibble TIBBLEBORG 1675591 Uppsala

Jag ritar enstaka rabatter och hela trädgårdar efter önskemål. Mina kunder består av främst privatpersoner, men även av bostadsrättsföreningar i Uppsala med omnejd. Kontakta mig gärna för mer information!

Libro ringväg 6375228 Uppsala

Vi har ett komplett utbud av personal, maskiner och utrustning, för järnvägsarbeten. Vi har även en egen avdelning för järnvägssäkerhet, med specialutbildad personal. Här finner ni även transporter för järnväg, samt utbildningar inom järnvägssäkerhet. Välkomna att kontakta oss!

Vaxmyra 2574391 Storvreta

5 (14)

Ranglo Axe är ett ledande trädvårdsföretag i Uppland med stor kompetens och gediget kunnande. Vi erbjuder och utför kvalificerade tjänster inom all sorts trädvård såsom trädfällning, plantering, beskärning, stubbfräsning, röjning och bortforsling av ris och stam.

Gullvivevägen 1375655 Uppsala

5 (1)

Avancerad trädfällning i trånga miljöer. Arboristklättring

Altuna 1275592 Uppsala

Vi är ett familjeföretag som grundades 1980. Vi strävar efter goda och långa kundrelationer. Vi tar hand om hela din fastighet, både inre & yttre skötsel.

Björklinge-nylunda 374372 Björklinge

Altaninglasningar, nyinglasningar, glasreparationer, glasslipning, säkerhetsglas m.m. Kontakta oss för mer information.

Lilla Bärsta 1175591 Uppsala

5 (4)

Vi har 30 års erfarenhet av trädfällning och utför stubbfräsning och en mängd andra markarbeten: tomtplanering samt reningsverk.

Timmermansgatan 1875333 Uppsala

Utför markarbeten med grävmaskin, dumper, väghyvel, lastbil, lastmaskin och spårgående maskin till timpris eller på entreprenad. Förmedling för 75 medlemsföretag med tillsammans 250 maskiner. Vi förmedlar även anläggningsarbetare, schaktbilar och maskintrailers.

Halmby 3074176 Uppsala

CarClean Sweden grundades av mig, Daniel Norén och jag har under många år samlat på mig betydande erfarenheter inom branschen. Tillsammans med talangfulla utvecklare, designers och andra engagerade medarbetare har vi jobbat hårt för att förverkliga vår vision. Vår grundidé är inte bara att erbjuda produkter, utan att skapa en helhetsupplevelse för våra kunder. Vi vill bli det självklara valet för alla som söker efter det bästa inom bilvård. Med högkvalitativa produkter och en personlig kundservice, så strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Ekolnsvägen 875653 Uppsala

Daniel har erfarenhet av arbete från både Sverige och Sydafrika, vilket har format hans designstil till ett utryck av unik internationell stil. Daniel Terblanche arbetar inom områdena design, projektledning, installation och produkt sourcing i Sverige och utomlands. Företaget har mer än femton års erfarenhet av att arbeta inom landskapsarkitektur och inredningsindustrin. Stilen karaktäriseras av en avskalad elegans.

Arkgatan 175450 Uppsala

Säljer tjänster inom trädgårdsarbeten, projektering av dessa inköp samt försäljning av skoglig råvara (biobränsle, timmer, massaved). Konsult tjänster inom biobränsle industri. Vi arbetar med underentreprenörer.