Se på karta
Torplyckegränd 13416244 Vällingby

4.5 (4)

Vi kan hjälpa er att ta bort stubbar på skärgårdsöar, golfbanor och kyrkogårdar, utmed vägar och spår, i trädgårdar och i parker. Vår strävan är att vara en bra samarbetspartner för både stora och små beställare och bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, markskötsel, entreprenad, fastighets och byggbolag tillsammans med arborister, trädgårdsmästare och statliga verk. Hos oss på Svensk Stubbfräsning i Stockholm kan du känna dig trygg, vi hjälper dig att ta bort stubbar oavsett var.

Förrådsvägen 11B18141 Lidingö

Lidingö Trädgårdscenter är ett familjeägt företag sedan 1970. Specialiserade på utomhusmiljöer, underhåll och nyanläggningar.

Åkerbyvägen 37418738 Täby

Välkommen till LTM Liermann Trädgårds & Markanläggning! Idéer och råd för villaträdgårdar. Egen import av växter från Tyskland.

Ältavägen 10713837 Älta

5 (2)

Vi utför projekt för er som Bolag och Brf i offentliga och privata miljöer. Du som privatkund kan med förtroende vända dig till oss med en färdig tanke eller för att få ny inspiration för din tomt.

Skattegårdsvägen 41216245 Vällingby

0

Industrier, företag, fastigheter och föreningar - När det är kvalitet och service Ni vill ha - Asiya Trädgård!

Skyttbrinksvägen 29F14739 Tumba

Stockholms Markteknik AB utför anläggnings- och skötselarbeten åt både större och mindre beställare. Bland våra kunder finns allt ifrån privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsförvaltare och kommuner med flera.

Uppsalavägen 1819330 Sigtuna

Specialitet omplanering och förbättring av redan etablerade villatomter.Markarbeten med minigrävare på villatomter sedan 1989 med alla där förekommande grävarbeten, från stubbar och häckdiken till grusgångar, garageinfarter, underlag till stensättning, kabel- och rördiken, fiberkabel / fibergrävning, dränering, plintgropar, utfyllning, tomtplanering...Uthyrning av skylift / släpvagnsliftar sedan 2007.

Edsdalsvägen 117893 Drottningholm

En av våra främsta uppgifter är att se till att er miljö är lika vacker och funktionell året om. Hos oss är det viktigt med yrkeskunnande. Svea Park innehar miljö- och kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001:2015.

Käglestigen 316735 Bromma

5 (1)

Fragaria Trädgårdar är en mindre trädgårdsföretag som värnar kvalitet framför kvantitet. Vi har funnits sedan 2006. Vi utför en bred palett av trädgårdstjänster. Allt inom trädgård, trädfällning, skötsel, trädgårdsarkitektur/design och anläggning.

Hornsgatan 15411728 Stockholm

Vi är specialister på markanläggning och trädgårdsskötsel och har mer än 50 års erfarenhet av att erbjuda våra tjänster till kommunala bostadsföretag, privata fastighetsägare, försäkringsbolag, förvaltningsbolag, bostadsrättsföreningar och privatkunder.

Malmgårdsvägen 2011638 Stockholm

Elfströms trädgårdsanläggningar AB är en trädgårdsentreprenör för alla årstider. Vi tar hand om allt från vårstädning, lövhantering, gräsklippning till snöröjning och beskärningar.

Lännavägen 16114191 Huddinge

Vi erbjuder en omfattande kunskap inom trädgårdsdesign, beskärning, plantering, växtkännedom och rådgivning. Med kunskap om hållbarhet och estetik, kommer vi tillsammans skapa en drömträdgård utifrån just din stil, önskemål, behov och platsens förutsättningar. Låt oss hjälpa dig att förverkliga din trädgårdsvision! Kontakta oss nu för att komma igång med ditt trädgårdsprojekt!

Dalsvägen 7015394 Hölö

Vi skapar utemiljöer och arbetar med både anläggning och underhåll. Trädgårdsfirma L. Ahremark anlägger dammar och fontäner. Verksamheten startades 1991 av Lennart Ahremark som innehar utbildning samt mångårig branscherfarenhet. Målsättningen är naturligtvis att alla kunder ska bli nöjda och vi utför därför alla uppdrag med stor noggrannhet. Trädgårdsfirma L. Ahremark innehar AA god kreditvärdighet vilket är en trygghet för alla som anlitar mig.

Farsta torg 212347 Farsta

4 (1)

Euroflorist - skicka blommor och presenter med leverans idag. Vi har ett brett utbud av krukväxter och snittblommor.

Solvallavägen 48A17237 Sundbyberg

Stockholm Park & Byggunderhåll AB är ett företag med säte i Sundbyberg, men vi utför arbeten över hela Stor-Stockholm. Vi arbetar med bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner som önskar hjälp med trädgårdsskötsel, anläggningsarbeten, snöröjning och sandning. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Furutorpsvägen 818190 Lidingö

4.96 (173)

Vi fäller träd i svåra lägen i hela Stor-Stockholm, trädfällningar och sektionsfällningar med arboristmetoden.

Edbovägen 36A14263 Trångsund

Luftvärmepumpar, Stubbfräsning, trädfällning, gräsmatterenovering samt installation av robotgräsklippare Automower. Installation robotgräsklippare i Stockholm

Strandliden 4916561 Hässelby

Vår verksamhet är till 85% inriktad på skötsel och underhåll av grönområden på årskontraktsbasis vid i huvudsak privatägda hyreshusfastigheter, bostadsrättsföreningar och samfälligheter.

Danderydsvägen 14018255 Djursholm

Har du noll eller tusen visioner för din trädgård?Vi kan hjälpa dig med alltifrån idé och planering till genomförande och underhåll av just din drömträdgård.Dröm dig bort till den perfekta sommardagen vid din egen hemmapool, så gör vi jobbet under tiden (grävning, installation, elektriker, rörmokare).

Kruthornsvägen 2519232 Sollentuna
Innerspåret 4618754 Täby

Skötsel och förvaltning av utemiljö Våra tjänster täcker hela din utemiljö, vi sköter dina grönytor med gräsmatta, rabatter, buskar och träd. Under höst- och vårstädning utför vi även lövrensning, nedskärning av perenner, ogräsrensning och mer som kan behövas.

Tussmötevägen 12212264 Enskede

Välkommen till Jespers Träd och Trädgård. Vi erbjuder professionella tjänster inom trädvård och arboristverksamhet i Stockholm. Vi utför allt från trädfällning till klättrande beskärning och ser till att dina träd får rätt vård och underhåll. Oavsett om du är villaägare eller företagare kan du lita på oss för att ta hand om dina träd på ett säkert och professionellt sätt. Kontakta oss idag för att boka en konsultation!