Se på karta
Jakobsdalsvägen 1913152 Nacka Strand

Vi fixar det. Inte bara för att vi kan, utan för att vi vill.Habitek – en varm och vass aktör inom bygg, utemiljö och fastighetsförvaltning.

Torplyckegränd 13416244 Vällingby

4.5 (4)

Företaget finns i Vällingby men välkomnar kunder från Nacka.

Vi kan hjälpa er att ta bort stubbar på skärgårdsöar, golfbanor och kyrkogårdar, utmed vägar och spår, i trädgårdar och i parker. Vår strävan är att vara en bra samarbetspartner för både stora och små beställare och bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, markskötsel, entreprenad, fastighets och byggbolag tillsammans med arborister, trädgårdsmästare och statliga verk. Hos oss på Svensk Stubbfräsning i Stockholm kan du känna dig trygg, vi hjälper dig att ta bort stubbar oavsett var.

Trädfällning, trädvård Sökord

Vi gör inte allt, bara det vi är bäst på - STUBBFRÄSNING Inga stubbar är för stora eller små, vi fräser många eller få...

Björnskogsvägen 5013435 Gustavsberg

Företaget finns i Gustavsberg men välkomnar kunder från Nacka.

Fleur & Kulör, din inredare & trädgårdsdesigner med fokus på funktionell estetik inne & ute. Fleur & Kulör skapar gröna miljöer och inredning med fokus på kvalitet, hållbarhet och funktion. Vi jobbar med naturliga material och kvalitet, med ett stort fokus på estetik & känsla. Vi skräddar syr projekten och lösningarna utefter din målbild. Kontakta oss via telefon eller mail för ditt nästa projekt!

Sunnebovägen 2713246 Saltsjö-boo
Gamla Värmdövägen 613137 Nacka
Augustendalsvägen 2613152 Nacka Strand
Älgövägen 34713337 Saltsjöbaden