Om Torsbygården vård-, omsorgsboende

Hem för vård och boende (HVB), särskilt boende samt LSS boende i Gustavsberg. Vi erbjuder rehabilitering och behandling för vuxna med psykiska problem/funktionshinder samt boende för vuxna enligt socialtjänstlagen.

Verksamheten

Torsbygården bygger på ett miljöterapeutiskt förhållningssätt på psykodynamisk grund. Vi försöker att i varje vardaglig situation aktivera de boende att ta ansvar, att betrakta sig som en del av en helhet och inte som passiva konsumenter av vård. Vi utgår från ett helhetsperspektiv och strävar efter att ha en god kontakt med den boendes nätverk.

Målgrupp

Målgruppen är medicinskt färdigbehandlade vuxna. Omvårdnadsbehovet hos de boende kan variera stort. Detta innebär att verksamheten har flexibilitet. Vi utför individuella uppdrag med alla boenden. Uppdragen kan således skilja sig åt beroende på den boendes problematik och behov.

Vi gör en noggrann individuell bedömning och utredning inför varje placering, samt en kontinuerlig uppföljning med uppdragsgivarna över hur boendet fungerar och hur rehabiliteringen fortskrider.

Torsbygården vård-, omsorgsboendes utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Torsbygården vård-, omsorgsboende, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för momsNej
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration