Om företaget

Torpet Design är café/bistro, bar och livsstilsbutik på den sörmländska landsbygden. Bekväma sittplatser inne, ute i den inglasade verandan eller möblerade trädäcket. I livsstilsbutiken finns noga utvald inredning,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0158-311...
Adress

Nälje Grindstugan 1

64693 Gnesta


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Torpet Design är café/bistro, bar och livsstilsbutik på den sörmländska landsbygden. Bekväma sittplatser inne, ute i den inglasade verandan eller möblerade trädäcket. I livsstilsbutiken finns noga utvald inredning, egendesignade smycken samt wellnesprodukter. Vi erbjuder även möjlighet till konferens och event/privat fest för mindre sällskap. Boka en dag i lantlig miljö med hela anläggningen för er själva. Torpet Design erhåller fullständiga rättigheter.

Torpet Designs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

015831191

01-583 11 91

015-83 11 91

0158-311 91