Om Tommys Trafikskola AB

Som kund hos oss har du valt den snabbaste, säkraste och enklaste vägen till körkort - trafikskolan. Vi på Tommys Trafikskola har sedan starten 1971 ambitionen att vara DEN LILLA TRAFIKSKOLAN MED DET STORA KUNNANDET. Hos oss kan du alltid vara säker på att få en personlig, trivsam och professionell utbildning antingen det handlar om PERSONBIL, MC eller ECODRIVING.

Utbildningar vi erbjuder

Körlektioner på Automat/ Manuell 80 min.

Introduktionskurs för privata handledare och elever, en teoretisk kurs på 3,5 tim. inklusive raster.

Riskutbildning 1 för bil, teoretisk kurs på 3,5 tim. inklusive rast.

Vi är en av de få trafikskolorna i Göteborg som har lärarledda teorilektioner en gång i veckan. En teorilektion är 2 timmar.

Teoritester kan man göra på Elevcentralen. Det finns också tillgång till helt digital utbildning på Elevcentralen då är det förutom frågor, utbildningstexter samt videofilmer som du då får tillgång till.

Riskutbildning 1 Mc teoretisk kurs på 3,5 tim. inklusive rast.

Körlektioner på Mc, för A2 och A.

Vi erbjuder också utbildning i EcoDriving, sk. sparsamt körsätt.

Tommys Trafikskola ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Tommys Trafikskola AB Trafikskola, Göteborg - 1
  • Tommys Trafikskola AB Trafikskola, Göteborg - 2
  • Tommys Trafikskola AB Trafikskola, Göteborg - 3
  • Tommys Trafikskola AB Trafikskola, Göteborg - 4
  • Tommys Trafikskola AB Trafikskola, Göteborg - 5
  • Tommys Trafikskola AB Trafikskola, Göteborg - 6
  • Tommys Trafikskola AB Trafikskola, Göteborg - 7

Tommys Trafikskola AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTommy Samuelssons Trafikskola Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande09.11.1970
Org.nr:5561409458
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch85324 Yrkesförarutbildning m.m.

Exekutiva befattningar/Administration

Tommy Allan SamuelssonLedamot
Pia Birgitta PonténSuppleant
Lars Stefan JohanssonRevisor
Anders Dan Axel HegmoRevisorssuppleant

Omdömen om Tommys Trafikskola AB

Sandra

mer än ett år sedan

Otroligt bra, verkligen focus på eleven!
Finns bara bra saker att säga:-)
Väldigt kunniga handledare och alltid fint bemötande.

Rekommenderas VERKLIGEN!!!

Svar från företaget

Vi är glada att du är nöjd Sandra. Vi önskar dig massa roliga äventyr på motorcykeln. Hälsningar vi på Tommys!

Parasto Pirshahid

mer än ett år sedan

Helt fantastiska personal.

Svar från företaget

Tack Parasto. Hälsningar vi på Tommys!

Petter Piccinelli

mer än ett år sedan

En fantastisk trafikskola som jag varmt rekommenderar. Vänlig och engagerad personal som bryr sig på riktigt. Alltid tillmöresgående och hjälpsamma. Utlärandet är professionellt, pedagogiskt och effektivt. Lektionerna ger mycket!

Svar från företaget

Vi försöker alltid göra det bästa för våra elever och vi är glada att det syns. Lycka till i framtiden. Hälsningar vi på Tommys!

Jerry Nilson

mer än ett år sedan

Liten personlig trafikskola med proffsig och trevlig personal. Bra läge i stan. Flexibla och måna om att du skall få ditt körkort. Trafikskola som funnits ett bra tag nu och andra förfaller tycka lika bra om den som jag.

Svar från företaget

Tack för dina fina ord Jerry. Hälsningar vi på Tommys!

Ingrid Åshammar

mer än ett år sedan

Välj Tommys trafikskola! De är proffsiga, trevliga och sätter kunden i centrum. Jane i receptionen och lärarna Jelena och Tommy pusslade med tider, kom med konstruktiv feedback, och stöttade hela vägen fram till körkort på ett personligt och positivt sätt. Högsta betyg - en solklar femma!

Svar från företaget

Va roligt att du tycker så Ingrid! Tack för dina fina ord. Hälsningar vi på Tommys!

Claudia Ferretti

mer än ett år sedan

Klarade precis teorin och uppkörningen på första försöket tack vare Tommy och gänget på trafikskolan! Det är verkligen en himlans trevlig och fin grupp som jobbar där. De ser verkligen till att man är färdigutbildad innan man tar prov, vilket kunde vara frustrerande ibland, men det är något jag nu i efterhand är tacksam för.
Rekommenderar starkt!

Gerard Mach

mer än ett år sedan

Helt fantastiska, överlägset bästa körskolan i Göteborg.

Joakim Jideström

mer än ett år sedan

Fantastiskt trevliga, fantastiskt kunniga och fantastiskt fin körskola

Alex L

mer än ett år sedan

Eloge till Tommy och Co. för det enorma tålamodet, för det härliga bemötandet och för det stöd och de verktyg jag fick för att ta mitt efterlängtade körkort! Ni är fantastiska på alla sätt och vis!

Ulrika Edefjord

mer än ett år sedan

Trafikskola med en underbart engagerande personal, kommer med glatt hjärta rekommendera Tommys till alla jag känner.

Johan Wikström

mer än ett år sedan

Kanonskola! Tog MC kort med hjälp av Tommys Trafikskola. Väldigt bra på lära ut, koncentrerar sig på relevanta saker, är flexibla med tider och allmänt trevliga.

"Begär" inte mer lektioner än vad som behövs, vilket känns väldigt seriöst.

Rekommenderas!

Andreas Nyqvist

mer än ett år sedan

Jag har nu äntligen tagit mitt MC kort. När jag beslutade mig för detta valde jag Tommys Trafikskola och detta har jag inte ångrat en sekund. Varmt välkomnande i receptionen och härliga lärare. Full pott till er och tusen tack för hjälpen Jane, Tommy och Daniel.

Henrik Dahlström

mer än ett år sedan

jag ringde runt efter semestertiderna och det var rätt fullt överallt i göteborg men som tur var så knödde dom in mig för några körlektioner och efter några veckor så var kortet klart ( hade tur med tider hos trafikverket också). Tommy är en supertrevlig, kompetent och pedagogisk lärare och Jane i receptionen är otroligt trevlig. Högsta betyg!!!

Adrian Eriksson Blom

mer än ett år sedan

Får alltid ett trevligt bemötande av Jane i i entrén och Tommy är enormt erfaren,tålmodig och duktig trafiklärare!

Kajsa Väringer

mer än ett år sedan

Förra veckan fick jag mitt efterlängtade körkort efter att ha tagit lektioner på Tommys trafikskola. Linda, Jane och Tommy är ett fantastiskt team som är proffsiga, tidseffektiva och välkomnande. Jag längtade till varje körlektion där jag visste att Linda skulle hjälpa mig att slipa på min körning samt peppa och förbereda mig inför uppkörningen. Trafikskolan är centralt belägen och tillsammans med sina 55 minuters körlektioner får man mycket ut av varje körtillfälle.

Jag rekommenderar varmt Tommys trafikskola till alla som ska ta körkort! Jag hade inte kunnat tänka mig något bättre ställe.

Milton Leonardo Cancino

mer än ett år sedan

Bästa trafikskolan i Göteborg! Stort tack till Jane, Linda och förstås Tommy! Rekommenderar skolan starkt! Nu blir det att köra Mc hela sommarn! Personalen är grym:)

Linda

mer än ett år sedan

Bra på att lära ut, trevliga och dom bryr sig! Är jätte nöjd med mitt val av körskola och rekommenderar den som ska ta körkort att välja tommys! :D

Martina

mer än ett år sedan

Härliga, seriösa och pedagogiska lärare med äkta engagemang. Jane i receptionen ger trevligt bemötande och alla bidrar till självförtroende bakom ratten. Ett plus är det centrala läget nära korsvägen. Är mycket nöjd med lektionerna hos Tommys, klarade teoriprovet på första försöket och uppkörningen på andra försöket. Ett tips är att ha läraren med i bilen under uppkörningen.

Sara

mer än ett år sedan

Bemötandet på Tommys är otroligt bra, de är professionella och erfarna. Jag upplever att deras undervisning är bra och grundlig och de lämnar inget åt slumpen inför uppkörningen.

Det märks att de är måna om att man ska känna sig säker i sin körning, och att de samtidigt är tillmötesgående med de krav som man själv har. Otroligt bra körskola, supertrevlig personal!!

Ines

mer än ett år sedan

Jag fick körkort på första försöket, detta hade jag inte klarat utan Tommy och Linda. De är jätteduktiga lärare som stöttade mig från dag 1. Är jätteglad att jag valde Tommys Trafikskola. Man blir väl bemött av receptionisten Jane.
Kommer sakna er jättemycket! / Ines

Alex

mer än ett år sedan

Jag tog nyligen körkort klass B och är riktigt nöjd med Tommys Trafikskola! Där känner man sig knappt som en kund, man blir så härligt bemött!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tommys trafikskola är en fantastisk trafikskola med trevliga presonal som alltid finns där för att hjälpa till! Rekommenderar starkt till alla där ute som skall ta körkort!
MVH Ludvig

Joanna

mer än ett år sedan

Tog mitt körkort via tommys trafikskola och jag är så nöjd och glad att jag valde just Tommys! Personalen är helt otroliga! Tror jag hängde på trafikskolan flera gånger i veckan även när jag inte hade lektion bara för att det var så himla mysigt att vara där. Lektionerna är roliga och man lär sig saker varje gång, alla lärarna är så himla pedagogiska och man blir peppad inför varje moment.

Stort tack till Tommy, Daniel (som slutat), Jane (receptionist), Lina och Arne (vikarer) och Linda! Ni är fantastiska allihop!

Anna

mer än ett år sedan

Efter att ha kört på en annan trafikskola där jag inte alls trivdes så kändes det som man hade hittat rätt på Tommys! Istället för att säga hur många lektioner de trodde att jag behövde så frågade dem mig om hur många jag tror jag behövde och hjälpte mig att uppnå mitt mål. De såg en inte bara som en elev utan som en kund och de vill verkligen se sina kunder nöjda. Rekomenderat Tommys trafikskola till alla mina vänner som skall ta körkort!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tycker det har varit bra bemötande från första kurserna till bokning av uppkörning!

Kommer rekommendera andra när det är dags!

Julia Craske

mer än ett år sedan

Jag vill tacka Tommys trafikskola för allt ni gjort! Ni har inte bara varit fantastiska instruktörer med otroligt kompetens, utan ni har även varit ett enormt stöd. Jag kommer verkligen sakna att inte träffa er varje vecka. Jag vill ge ett speciellt tack till Daniel som jag kört mina flesta lektioner med. Han är inte bara en grym lärare utan även en kille med ett helt underbart sinne för humor, som vet hur man ska lära ut på ett pedagogiskt och roligt sätt! Nu sitter jag här, dölycklig efter en godkänd uppkörning och det är tack vare er!! Jag rekommenderar Tommys trafikskola till alla där ute! Helt fantastiskt bemötande från både Tommy, Daniel och Jane. Kram på er och akta er i trafiken för nu har jag KÖRKORT!!!

Ted

mer än ett år sedan

Ett underbart bemötande och en underbar personal;)

Bahar

mer än ett år sedan

Trots att jag sedan tidigare hade blivit starkt rekommenderad att testa Tommys Trafikskola och därmed gick in med otroligt höga förväntningar, lyckades dessa förväntningar ändå överträffas. Personalen Tommy, Daniel och Jane är inte bara oerhört service-inriktade och professionella inom yrket, utan är även bland de mest godhjärtade och varma människor jag någonsin mött. Den personliga relation och det fantastiska stöd jag fått av dem som elev är ovärderligt och en stor anledning till att jag idag sitter med ett körkort i handen. Trafikskolan gick snabbt från att vara en skola till en andra familj jag såg fram emot att träffa varje dag. De lärde mig inte bara hur man kör bil, utan även hur man överkommer en rädsla och tror på sig själv. Någonting jag för alltid kommer vara tacksam över.

Efter att ha testat ett antal olika skolor innan jag gick in på Tommys, kan jag konstatera att denna trafikskola är den bästa och garantera att ingen kommer att lämna den missnöjd. Världsklass och så mycket kärlek till Tommy, Daniel och Jane som idag gör skolan till vad den är!

Svar från företaget

Hej Bahar!

Vi är så glada över att du tog ditt körkort! Lycka till med karriär och med livet i övrigt. Kom gärna in och fika och snacka lite :)

Mvh: Daniel, Tommys Trafikskola

Petra Lennryd

mer än ett år sedan

Jag kände redan när jag kom in på Tommys Trafikskola att där skulle jag trivas bra. Jag har mer än trivts bra. Jag blev omhändertagen, professionellt instruerad och undervisad av lugna, pedagogiska och underbara människor. De har haft ett enormt tålamod med min väldigt långsamma utbildningstakt när det kommer till det praktiska och har hejjat på mig när det har behövts. Daniel har varit min lärare och han är helt klart den bästa man kan få, men jag har även haft Tommy som är den lugnaste och mest tålmodiga man kan finna och har många års erfarenhet som inger en absolut respekt.
Pia som arbetade med administrationen förut var otroligt trevlig och mötte en varje gång med ett glatt leende och lite småprat och gav en hemtrevlig känsla till stället och det har Jane också lyckats med! Jag älskar att komma in och bara prata en stund oc h kommer att göra det även nu när jag är klar med kortet. Jag kan inte annat än att varmt rekommendera Tommys Trafikskola, för med deras stöd kommer du att klara kortet galant!

Svar från företaget

Hej Petra!

Vad kul att du är nöjd! Kom gärna in och fika :)

Mvh: Daniel, Tommys Trafikskola

Ingrid

mer än ett år sedan

Liten, mysig trafikskola med mycket personligt bemötande! En seriös skola som inte vill något annat än att du ska lyckas.

Jag lyckades med både teorin och uppkörningen på första försöket och dessutom fem dagar innan jag fick min dotter :)

Stort tack till Jane, Tommy och framför allt Daniel!
Jag kommer snart in och hälsar på er med den lilla.

Svar från företaget

Hej Ingrid!

Först av allt måste vi få säga grattis till både dig och den nya familjemedlemmen :)
Vi är jätteglada att du ville köra med oss och vi saknar dig som elev!, kom snart in och fika och visa upp den lilla!

Mvh: Daniel, Tommys trafikskola

Johan Hjalmarsson

mer än ett år sedan

Rekommenderar varmt denna trafikskola. Har kört med både Daniel och Pia och de är båda fantastiska lärare.
Jag tog mitt körkort på första försöket, och det var nog tack vare Tommys kompetenta och vänliga lärare!
Och alla på kontoret är alltid snälla och hjälpsamma.
Jag kunde inte vara mer nöjd och hoppas att alla väljer denna trafikskola!

Svar från företaget

Hej Johan!! :)

Vad glada vi är över att du är nöjd! Ta med bilen och kom in och fika när du har vägarna förbi.
Spela nu ruggigt mycket i sommar! ;-)

Mvh: Daniel, Tommys Trafikskola

Viktor Karlsson

mer än ett år sedan

Väldigt bra trafikskola med väldigt skön personal! Jag körde med Daniel som en är en grymt bra lärare och riktigt go kille. Var det något man hade problem med så visste han direkt vad man skulle göra för att bli bättre. Körlektionerna har varit roliga och nästan gått för fort. Teorilektionerna har även dem vart bra och lärorika! För jävla bra körskola :)

Svar från företaget

Hej Viktor!
Det värmer att höra att du är nöjd med din utbildning och med oss:)

Mvh: Daniel, Tommys

Teri

mer än ett år sedan

Fick en bra känsla så fort jag började gå på teorikurserna. Alla är jättetrevliga och det känns jättebra att komma dit. Lektionerna är alldeles lagom långa, ändå går dom väldigt fort och man längtar alltid till nästa!
Jag är verkligen nöjd med mitt val av trafikskola och kommer rekommendera den till mina kompisar. Det är absolut värt vartenda öre!

Svar från företaget

Vad glada vi är att du är nöjd! Det har varit jättekul att ha dig som elev :)

Mvh: Daniel, Tommys trafikskola

Malin Linnér

mer än ett år sedan

Jag tog körkort under sommaren 2010. Och jag hade Daniel som min körskole lärare. Han var kanon! Trevlig, posetiv, glad och lätt att prata med. Jag längtade efter varje till körlektion, för det var så roligt! Något som också är bra är att körlektionerna nästan är en timme långa (55min), det är bra för då hinner man göra väldigt mycket under lektionen.

Alla som jobbar där är väldigt trevliga och roliga. Men den jag gillade allra bäst var Daniel för det va ju han jag va med mest pga av att de va han jag körde med, tror nog att man kan få samma relation och gilla de andra minst lika mycket om man har dem som lärare.
De vill verkligen att man ska klara av körkortet och peppar än väldigt mycket till det.

Har rekomenderat körskolan till jätte många av mina kompisar, och alla dem är också super nöjda.

Svar från företaget

Tack så hemskt mycket Malin!, kul att höra att du är nöjd :) // Daniel, Tommys trafikskola

Malin Gustafsson

mer än ett år sedan

Jag tog mitt mc-kort hos Tommy’s och jag ångrar inte mitt val av trafikskola en sekund! Personalen har ett fantastiskt bemötande, dom är kunniga och otroligt engagerade! Dom välkomnar sina kunder som en del i deras lilla familj och stöttar och hjälper i alla lägen! Jag rekommenderar alla att välja Tommy’s!

Svar från företaget

Vi är glada att du tyckte om vår lilla familj. Tack för dina fina ord! Vi önskar dig många härliga turer med motorcykeln. Hälsningar vi på Tommys!

Vilde Vedholm

mer än ett år sedan

Superbra trafikskola! Jättetrevliga, engagerade, pedagogiska och omtänksamma. Jag rekommenderar den varmt till alla!

Svar från företaget

Tack för dina fina ord Vilde. Hälsningar vi på Tommys!

Faranak Mahani

mer än ett år sedan

Finns absolut ingen bättre trafikskola. Jag har gått på flera innan jag hittade till den enda som hade allt. Mer än god service; ett underbart engagemang med individuellt hjärtligt bemötande. Allt ifrån receptionist till körlärare... de bryr sig på riktigt mer än man kan nånsin begära/förvänta sig. Och proffessionella när det gäller körningen verkligen. De fokuserar på att du verkligen lär dig något varje gång. Ingen misslyckas med viljan här resten sköter gänget. Underbara människor.

Svar från företaget

Tack för dina fina ord Faranak. Det ger oss glädje att höra att vi har lyckats. Lycka till i framtiden. Hälsningar vi på Tommys!

Linus Månsson Nylund

mer än ett år sedan

Väldigt bra trafiklärare och trevlig personal. Trafiklärarna ger fantastisk bra feedback och att ta körkort blir tio gånger enklare med Tommys Trafikskola.

Svar från företaget

Tack Linus. Vårt mål är att förenkla vägen till ett körkort. Vi är glada att du tycker att vi har lyckats med det. Hälsningar vi på Tommys!

Emil Forsberg

mer än ett år sedan

Det är så otroligt mycket som krävs för att köra bil bra, och Tommys vill lära känna kunden och se vad kunden har för önskemål för utbildningen för att man ska nå och förstå, och vad som fungerar för kunden. Till skillnad från många andra trafikskolor. Jag kan rekommendera Tommys pga flexibilitet, vilja att samarbeta för kundens bästa, samt Göteborgs trevligaste receptionist Jane.

Svar från företaget

Det är så härligt att höra att våra kunder se och förstår vår lilla familj. Tack för din tid hos oss Emil. Hälsningar vi på Tommys!

iamjesper

mer än ett år sedan

Tog A-körkort med Daniel som var en fantastisk körlärare. Kan varmt rekommenderas.

Gabriel Hultberg

mer än ett år sedan

Väldigt duktiga på att lära ut, Alltid trevliga och väldigt bra ställe att gå till om du vill klara proven på första försöket

Max Vahlström

mer än ett år sedan

Kanonhärligt bemötande från alla på trafikskolan! Pedagogiken var även den härlig och det kändes som att alla timmar på körskolan hade ett syfte och att de aldrig uppmanade en att ta mer timmar än nödvändigt (har ett körkort som bevisar att det inte var för lite heller). Kan rekommenderas starkt!

Johannes Strandberg

mer än ett år sedan

Superbra skola! Trevliga, hjälpsamma, engagerade och inte minst kompetenta. Rekommenderas starkt!

Jolin Boman

mer än ett år sedan

Personlig och trevlig bildskola som har varit till väldigt stor hjälp, kunde inte önska mig någon bättre lärare!

Tommy Lee

mer än ett år sedan

Valuta för pengarna! Tommys Trafikskola är den lilla trafikskolan med den stora kompentensen!

Martin Solaja

mer än ett år sedan

Skulle säga att detta är Sveriges bästa trafikskola. Tommy, Daniel och Jane är tre stjärnor som alltid hjälper till om det behövs. Alltid känt mig välkommen och fått riktigt bra körlektioner med både Tommy och Daniel. Utan tvekan högsta betyg!

Victor Liman

mer än ett år sedan

Jag var ute ganska sent under säsongen för att hitta en trafikskola för mc-utbildning och efter att jag besökt flera fullbokade trafikskolor blev jag lyckligtvis hänvisad till Tommy. Jag fick tid för min första lektion efter bara några dagar och trots Tommys späckade schema så lyckades de hitta tider åt mig så kortet var bärgat efter bara ett par månader. Tommy är en mycket kompetent pedagog och kunnig motorcyklist, medan Jane i receptionen alltid välkomnar en varmt med ett leende och professionalism. Inga konstigheter - bara kör!

Johanna Andersson

mer än ett år sedan

Toppenbra trafikskola! Är helnöjd med allting. Jane, Tommy & Linda är supertrevliga och tar väl hand om en. Rekommenderar starkt!

Vijendra Bhat

mer än ett år sedan

Jag hade bytt från en annan trafikskola för att det fungerade inte så bra mellan mig och läraren där. Jag kollade Tommys trafikskola på nätet och tänkte att prova det. Och vilket bra val det var! Alla i skolan Jane, Tommy och Linda var jätte trevliga. Linda som var min lärare var väldigt tålmodig, snäll och pedagogisk. Skulle rekommendera skolan till alla som vill ta körkort.

Dave Morton

mer än ett år sedan

Tommys Trafikskola rocks! Speaking as an American, who must still relay on engelska and not svenska, I needed a Sverige drivers license because my US one will soon expire. So I vetted 5 different possibilities, and ultimately selected Tommys.... a very good decision! Tommy, and his most-able colleague Jane, made sure that I had access to English materials, online tests and eventual real written and driving tests..... and made the language issue a non-issue throughout. I successfully passed everything, and my B license is now coming to me. I highly recommend Tommys Trafikskola to other engelska-speaking, folks who find themselves in this wonderful country and need a drivers license.

Jonathan

mer än ett år sedan

Allting var super bra hos Tommys, finns INGENTING negativt! jätte bra service och man får hjälp när man behöver. Ligger bra till i Göteborg! Rekommenderar Tommys starkt till den som vill ta körkort!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Rekommenderar denna trafikskola starkt! Otroligt bra och kunnig personal som tar väl hand om en. Jag fick mitt körkort efter att ha klarat både teori och uppkörning på första försöket.

Stort tack till Linda som hade tålamod med mig och fick mig att våga tro på mig själv!

Jag kommer helt klart sakna er!! / Emelie

Robert

mer än ett år sedan

Tommys trafikskola kommer ett kunna erbjuda dig en trevlig resa på vägen till ditt körkort.

Jag har personligen tagit både MC- och B-körkort på Tommys trafikskola. Min upplevelse av skolan är att den erbjuder en trevlig miljö med duktiga lärare som kommer underlätta vägn till ditt körkort. Jag har personligen kört med både Tommy själv och den andra läraren Linda. Båda två är extremt duktiga på sin sak och genom att kombinera lektioner med båda så erbjuds du det bästa ur två världar. Jag ska inte häller glömma att nämna den duktige och alltid trevliga receptionisten Jane som alltid bemöter dig med ett leende.

Jag har nu precis blivit godkänd på min B-kort och precis som förra gången då jag tog mitt MC-kort så lämnar jag skolan både glad och lite ledsen då jag kommer sakna personalen och familje känslan som dem erbjuder. Jag Kommer garanterat gå tillbaks till Tommys vid nästa kort och jag längtar reden nu :)

Detta är varför jag tycker Tommys är det självklara valet för dig som söker en trafikskola med kompetens och en Familjär atmosfär som leder dig till körtet.

/Robban

Henrik T

mer än ett år sedan

Anmäl er till Tommys det är en order!;) Skämt och sidor, jag fick mitt B-körkort idag. På den här bilskolan andas en värme och en naturlighet som jag aldrig varit med om tidigare. Vilket som elev gör en trygg och ger en självförtroende. Med Tommy och Linda går det inte att misslyckas med körkortet, vilka klippor! Så otroligt pedagogiska, lugna och bara så grymma! Sist men inte minst Jane som jobbar i receptionen, vilken klippa! Ring till Tommys så förstår ni vad jag menar.;)

Jens

mer än ett år sedan

Har tagit både mc- och bilkörkort på Tommys trafikskola och är riktigt nöjd! Allt var väldigt personligt vilket gjorde att man trivdes och alltid kände sig välkommen. En väldigt bra skola som sätter kunden först.

Thomas

mer än ett år sedan

Tack för en härlig och lärorik tid. Det har gått lite upp och ner men nu är det klart. Mycket tack.

Anonym användare

mer än ett år sedan

På Tommys Trafikskola blir man som elev tagen på allvar.
Tommy är professionell och pedagogisk och vet vad som krävs av både honom som lärare och av mig som elev. Han har också förmågan att göra lektionen rolig samt relationen mellan elev och lärare personlig.
Jane i receptionen är otroligt gullig och är alltid lika glad och se än.

Jag tog mitt mc-kort på Tommys Trafikskola och jag är supernöjd.
Tack!! Hoppas vi ses snart!

Emma Lennartzon

mer än ett år sedan

Jag är otroligt nöjd över att jag valde Tommys trafikskola att gå på. Allt har varit bra, kan inte komma på en enda dålig sak faktiskt! Man känner sig så välkommen när man är där och man går alltid därifrån med ännu större motivation till att ta körkort än man hade tidigare.

Tommy, Daniel (som har slutat) och Jane har hjälpt mig och stöttat mig jätte mycket, så ett stort TACK till er!

Alex

mer än ett år sedan

Jag rekommenderar Tommys Trafikskola till alla som vill och har möjlighet att ta ett mc-körkort men även B-behörighet.

Alla i personalen har varit mycket professionella i bemötandet och har alltid ställt upp när det behövs speciellt Tommy som har varit med mig hela vägen. Det visade han tydligt så sent som under min uppkörning då han hjälpte en elev från en annan körskola.

Vill passa på att tacka alla igen för allt, speciellt Tommy guld värd!

ps. Leendet man får när Tommy säger;

- Jaa, så kan man juh också göra! (priceless)

Elliot

mer än ett år sedan

Jag är otroligt nöjd med att jag bytte till Tommys trafikskola från en annan. Efter ett underbart bemötande av både receptionist och instruktör fick jag inte bara mitt körkort, utan även många roliga stunder tillsammans med Jane, Daniel och Tommy. Med en fantastisk kompetens att lära ut hjälpte trafikskolan mig att klara både teoriprov och uppkörning på första försöket, efter inte alls många lektioner. Ett stort tack till personalen! Rekommenderar starkt Tommys Trafikskola till alla som ska ta någon form av körkort!

Svar från företaget

Hej Elliot!

Vad glada vi blir att du är nöjd med din tid hos oss. Kom gärna in och ta en fika emellan golfrundorna:)

//Vi på Tommys Trafikskola

Ann-Marie Petersson

mer än ett år sedan

Efter att jag prövat några andra trafikskolor insåg jag att jag är såpas gammal (54årig Tant) att jag behöver nån som värkligen vill ta sig an mig med värme otålamod, nu när jag ska ta mitt efterlängtade MC-kort.. Så efter rekomendationer kom jag till Tommys Trafikskola,,Jag kunde aldrig dröma om att det fanns så underbart goa o duktiga människor som Tommy, Daniel och Jane på Tommys Trafikskola..Otroligt proffsiga o så fantastiskt varma, man kan inte säga det för ofta,,TOMMYS TRAFIKSKOLA är bara BÄST,,Jag är så lycklig o tacksam över att jag kom till er.

Johannes

mer än ett år sedan

Som student är jag ekonomisk, och det är faktiskt på grund av det som jag först kom i kontakt med trafikskolan. Även om ekonomin tryter vet jag att det är viktigt att ha ett B-kort "för framtida karriärsmöjligheter". På grund av detta resonemang skapade jag mig en tabell över olika trafikskolors priser. Priserna behandlade allt man kan tänkas vilja betala för vad gäller B-kort - riskettan, halkkörning, startpaket, lektionspris/min etc. Jag och min tabell konstaterade tillsammans att Tommys - på den tiden - var billigast på riskettan med sina 600kr.
Jag var inte glad över behöva gå på en onödigt obligatorisk kurs om alkohol - jag förstod inte varför jag skulle lära mig om något som "Don't Drink and Drive"-reklamen redan hade gett mig. Att köra bil och dricka samtidigt är inte en bra idé. Enkelt koncept. onödig kurs. Med attityden i bott går jag till Tommys bara i hopp om att få kursen överstökad. Bemötandet var strålande - precis som det borde vara på ett litet företag som är beroende av en icke-sinande kundtillströmning. Mens min plånbok tunnas ut fylls trafikskolans på, och undertiden lyckas jag förstå vilken tid och datum jag skall närvara.
Dagarna går och jag väntar ihärdigt tills kurstillfället äntligen kommer. Vissa säger att kursen blir som man gör den. Det stämmer tyvärr inte med riskettan. Det är ett faktum att kursen går ut på att informera enligt staten efterblivna ungdomar om det uppenbara. Inte ens Tommys trafikskola med Daniel som föreläsare lyckas få informationen att bli mindre riktad mot inte-lika-smarta-som-oss-andra-människor. Föreläsningen blir som förutspått inte rolig. Men den blir genomförd och jag blir avbockad på ett obligatoriskt mål i trafikutbildningen.

För att börja på det mer intressanta - körandet - konstaterar jag först åt er läsare att Tommys dyker upp först i absoluta slutfasen av min utbildning, ett par veckor (<1månad) innan uppkörning och teoriskrivning. Å mitt ekonomiska sinne var det uppenbart för mig då att vänta med trafikskoleutbildning (som kostar multum) och istället satsa på att köra så mycket som möjligt med mor/far/familj och erhålla stor kunskap genom konstant mängdträning. Om bilen skulle någonstans var det övningsköraren som skulle köra. Ett koncept som verkar ha betalat av sig mycket väl med tanke på att körkortet bara var ett statligt bevis på att man kunde köra bil - även om jag visste det sedan innan. Jag vill påpeka att jag inte körde bil som den lokala bondraggarpojken med sin trimmade 740, nej, snarare som den gudomliga ängel på vägen som alla hatar för att den kör alldeles för lagligt och ecodrive:ar alldeles för mycket. Min körstil var, och är delvis fortfarande, som den optimala bilföraren uppkörningsledaren vill ha i sin bil. Jag kör som en Gud.

Lagom till en period med finputsningsmängdträning var det alltså dags att välja trafikskola. Från gymnasiet hade jag fått en voucher med x-antal minuter (kan det ha varit 200min?) så jag hade inte längre någon ekoomisk aspekt som skulle begränsa mig till en ovärdig trafikskola. Givetvis gjorde jag det uppenbara att gå in på Rejta och söka efter den mest topptestade trafikskolan i Göteborgsområdet. Under 55min*2 i C30/S40 kunde jag krasst konstatera att omdömena på Rejta var komplett fullständigt helt ute och cyklade. Den topprejtade trafikskolan var helt hopplöst uppenbart ute efter att mjölka pengar, då jag efter konsultatione med familjen kunde konstatera att det trafikskolan klagade på var små detaljer som inte inverkade på trafiksäkerhet och körning. Det blev ett raskt byte till första bästa skola jag associerade med bilkörning. Var hade jag varit på riskettan? Jo, just det. Tommys.

Jag fick, precis som för tidigare trafikskola förklarat för Tommys att jag bara var ute efter en "avstämningslektion" och ansåg mig själv i princip klar för uppkörning. Klockrent! Bokad tid och förhoppningarna uppskruvade lite efter den dåliga trafikskolan hade Daniel egentligen något att bevisa. Det är inte alla trafikskolor som vill mjölka pengar från kunden, vissa finns för att faktiskt vara professionella. Jag fick en klockren första avstämningslektion där allt essentiella kontrollerades (start i backe, stadskörning, motorvägskörning, körning i tättbebyggt område, etc.). Jag var i eufori efter den första lektionen. Innan visste jag inte hur en vettig körlektion skulle vara. Nu visste jag.

På min voucher fanns nu en lektion kvar. Den utnyttjades för att fokusera mer på det problem som upptäcktes den första gången - du kör stressigt. Det är svårt att inte dras med i trafikrytmen i stora staden Göteborg som till sin natur är stressig, men det går med rätt pedagog och mycket mängdträning. Daniel som jag körde med de två gångerna är de facto mycket lugn och lätt att samtala med. Han klagar inte på små detaljer utan ser till det viktiga - det som gör dig till en bra förare.
En viss kort tidsperiod efter sista lektionen åkte jag till Vänersborg för att köra upp. I Vänersborg hade jag aldrig kört, men det var den enda uppkörning&teori som fanns inom rimlig tid. Med den enorma mängdträning och en röst skallandes i bakhuvudet (Lugn! Lugn! Lugn!) gick uppkörningen bättre än någon annan biltur jag kört. Körkortet togs mot och jag var nu bevisligen en vettig bilförare.

Tommys trafikskola lämnade ett intryck hos mig som en onormal trafikskola. Det var inte den trafikskola som mjölkade eleverna på pengar. Det var inte den trafikskola som klagade på detaljer. Men det var den trafikskola som bemötte mig professionellt och som jag är övertygad ger dig mest valuta för pengarna. Om du väljer Tommys framför andra trafikskolor säger jag bara en sak: Grattis till ditt nya körkort.

Svar från företaget

Hej Johannes!

Tack för ditt omdöme, vi är glada för att du är nöjd med vår service. Vår målsättning har alltid varit att tillhandahålla en professionell utbildning kombinerat med en personlig service som bara en mindre trafikskola kan erbjuda.

Kul att vi lyckats även i ditt fall:) Ta hand om dig och kör försiktigt så ses vi på vägarna

Mvh: Vi på Tommys trafikskola

Sofia Klingvall

mer än ett år sedan

Att man är nervös inför att börja på en trafikskola är naturligt, det var jag, såg verkligen inte fram emot det. Men för att få körkort behövde jag ta tjuren i hornen, så jag pallrade mig till Tommys trafikskola och jag har aldrig ångrat mig en sekund! Efter första teorilektionen var nervositeten som bortblåst, man lärde sig otroligt bra samtidigt som det var väldigt avslappnat.

Jag körde med Daniel alla mina lektioner, han ÄR kanon! Det var avslappnat och lärorikt, gjorde man fel var det inga problem. Han gav mig verkligen konstruktiv kritik som jag förmodligen alltid kommer använda mig av. Tack!

Utbildningskontrollen med Tommy var väldigt givande och han sa saker man behövde tänka på innan man gör sin uppkörning! Kanon!

Jane peppade mig när jag skulle ha mina körlektioner, både innan och efter, engagemanget hon lägger ner bakom disken är kanon, henne kunde man fråga om allt! Alla på körskolan är peppande, drivande och otroligt trevliga. Dem ser till ditt bästa. Tommys körskola består av grym personal, och den är verkligen att rekommendera!

Svar från företaget

Tusen tack Sofia för de fina orden. Vi ska göra vårt bästa för att leva upp till dem även i fortsättningen! Ha en underbar sommar och ta gärna vägarna förbi!

Hälsningar från oss på Tommys

SADAN

mer än ett år sedan

Först måste jag säga tack för all hjälp och råd jag skulle aldrig klara det utan er!

Tommy är världens goaste gubbe att köra med, han förstår dig bättre än vad man själv gör. Trots hand ålder så har han fortfarande sin ungdom kvar.. Snubben är go, glad och mycket humor.

Personalen på skolan är sköna, lätt att umgås med och man kan prata med dem om allt.

Tack ska ni ha, vi ses på vägarna =)

Therese K

mer än ett år sedan

På Tommy´s fick jag världens bästa bemötande. Dom var väldigt måna om mig och jag längtade till mina körlektioner varje gång. Pia, som sköter bokningar, är så trevlig och hjälpsam!! Tommy och Daniel är helt fantastiska bilskollärare. Kunde inte ha varit bättre! Teorilektionerna var jättebra. Både roliga och lärorika. Alla gjorde verkligen sitt bästa med att stötta mig, förklara och lyssna. Jag kan verkligen rekommendera Tommy´s Trafikskola. Bättre ställe att ta körkort på finns inte!!

Svar från företaget

Hej Therese!

Vad kul att höra att du är nöjd med din utbildning hos oss! Ha en fantastisk sommar! :)

Mvh: Daniel, Tommys Trafikskola

Linus Johansson

mer än ett år sedan

Riktigt bra trafikskola, hela personalen är underbara. Körde med Daniel som är riktigt bra som lärare, lätt att prata med och förklarar jätte bra! Hade även Rebecca som var jätte bra lärare med.
Nästan så man önskar att man hade några körlektioner kvar :)

Svar från företaget

Hej Linus!

Vi är jättestolta över att du är nöjd med vår undervisning. Kom och hälsa på och fika någon dag! Kör försiktigt //Daniel, Tommys Trafikskola

Patrik Eriksson

mer än ett år sedan

Svinduktiga!! Kan bara säga riktigt bra.. kunde man inte en viss grej så förklarade dom på ett bra sätt så man kunde lära sig.. utan nåt liksom stress.. nej fasen..skitbra..

Svar från företaget

Vad kul att du är nöjd! :)