Om TK Entreprenad AB - Tjörn

TK Entreprenad AB är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsrensning och avloppsunderhåll. Huvudkontoret ligger på Orust och verksamhetsområdet är på Orust, Tjörn och i Stenungsund med omnejd. TK Entreprenad är en del av Fraktkedjan.

Hyra Container

Hyr din container lokalt nära dig (se nedan olika typer av container och svaren på hur du hanterar ditt avfall). För prisuppgift ring vår kundtjänst på Tel: 0304-30500 eller boka container / få ett prisförslag online. Klicka här.

Stopp i Avloppet

Har ni fått stopp i avloppet eller börjar det bli stopp? Hör ni ett kluckande ljud i avloppet? Det kan vara ett tecken på att det börjar bli stopp. Vi hjälper till med att spola rent och återställa avloppet och flödet. ​

Ett sämre flöde eller stopp i avloppet beror vanligtvis inte på att fastighetens avloppsrör är utslitna. Allt ifrån fett och olja, till hår eller för mycket papper bidrar till ett avloppsstopp. Bäst är att själv tänka på vad man stoppar i avloppet men vi hjälper gärna till, både med underhåll och avloppsrensning. TK Entreprenad hjälper er på Tjörn, Orust och i Stenungsund med omnejd.

TK Entreprenad AB - Tjörns utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 1
  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 2
  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 3
  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 4
  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 5
  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 6
  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 7
  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 8
  • TK Entreprenad AB - Tjörn Containrar, Tjörn - 9

TK Entreprenad AB - Tjörn, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTorbjörn Karlssons Entreprenad AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.01.2008
Org.nr:5567490791
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch37000 Avloppsrening, 49410 Vägtransport, godstrafik

Exekutiva befattningar/Administration

Bertil Torbjörn KarlssonLedamot
Margit Daga Ingegerd KarlssonSuppleant
Claes Tobias BenneRevisor

Sökord

Stopp i avloppHyra Container Priscontainerpris container blandat avfallavloppet kluckarspolning avlopp prisproblem med avlopphyra av containercontainer hyra prisliten containerspolbilrensa avlopp prisavloppsrensningavfall containerhyr containerhyr container prisväghyvelcontainer blandat avfallbyggavfall container prishyra sopcontainercontainer trädgårdsavfall prisspolning av avloppcontainer uthyreshyr en containerhyra containrarcontainer till fast prisavfallscontainer bostadsrättsföreningcontainer litenHyra containercontainerhyraskräpcontainerakut avloppsrensningcontainer osorteratstopp i avlopp toalettcontainer blandat avfall prispris på avfallscontainerhyra byggcontainerhögtrycksspolningspolning av avlopp prisbeställa containerstopp i rörcontainer prishögtrycksspolning avloppboka avfallscontainerbesiktning av oljeavskiljarebyggcontainer prisolika avfallscontainerhyra container blandat avfall prishyr avfallscontainerfixa avloppavlopp spolningstopp avloppspolning avloppspolbil priscontainer byggavfall prisrensning avloppcontainerstorlekarhyra förrådscontainerspola rent avloppförrådscontainer hyrahyra container kostnadtk entreprenadstopp i avlopp priscontainer för blandat avfallprisförslag containerstopp i avloppet toalettcontainer hyrarensa avloppcontainer trädgårdsavfallavfallscontainerhyra kranbilmiljöcontainer prisstopp i avloppetpris hyra containercontainer kostnaduthyrning av containerunderhåll oljeavskiljaredammbindningcontaineruthyrningskrot containerkluckande avloppstopp i avloppsröravloppsrensning prisspola avlopp priskostnad hyra containercontainerhus prispris högtrycksspolningspolning avloppsrörspola avloppsrörhyra avfallscontainerlediga jobbslamsugningavfallscontainer prishyra containershyra skräpcontainerakut stopp i avloppetspola avlopphögtrycksspolning prishyra en containercontainer öppenhögtrycksspolning avlopp priskranbil

Möjliga telefonnummerformat

03043050003-043 05 00030-43 05 000304-305 00