Se på karta

tjänster och rådgivning 

gav 210 företag inom detta område

Svensk Fastighetsförmedling

Stängt

Nygatan 2980311 Gävle
logo

Svensk Fastighetsförmedling erbjuder den för kunden mest attraktiva och lokalt anpassade mäklartjänsten, baserad på de behov som uppstår i kundens olika livssituationer. Vår kedja består av samverkande experter på det lokala boendet. Vi drivs av nytänkande, engagemang, omtanke och affärsmässighet.

Malmöhus Mäklarna AB

Östra Fädriften 4523636 Höllviken
logo

Vi är en privatägd, fristående mäklarfirma med ett stort lokalt engagemang. Vårt oberoende, professionalism och långa erfarenhet är din bästa garanti för en framgångsrik försäljning. Välkommen att kontakta oss!

Visbymäklarna

Stängt

Söderväg 1262158 Visby
logo

Vi är det engagerade gotländska mäklarföretaget som sätter människan i fokus. Vi gjorde valet att bli helt fristående från kedjetillhörighet för att på så sätt kunna anpassa oss än mer efter våra kunders önskemål. Helt enkelt komma närmare kunden och på det sättet ytterligare höja kvaliteten i vår mäklartjänst. Med andra ord förädla det arbetssätt som varit vårt de senaste 15 åren. Välkomna att kontakta oss!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling AB

Stängt

Trädgårdsgatan 893131 Skellefteå
logo

Med kunskap och goda relationer ska vi vara bäst på det vi gör; att skapa trygga bostadsaffärer. Med kunniga fastighetsmäklare som har bäst lokal expertis kan vi på bästa sätt stötta kunderna genom livets viktigaste affär.

Riksmäklaren i Linköping

Stängt

Eksågsvägen 259730 Åtvidaberg
logo

Att göra affärer är det roligast vi vet och vi gör allt för att säljaren skall få bäst betalt. Och därför sätter vi kundrelationener i det främsta rummet. Det har bidragit till att vi är en etablerad mäklarfirma med många trogna kunder. Välkommen till din mäklare i Linköping!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Ljusdal/Järvsö

Stängt

Turistvägen 5482750 Järvsö
logo

Kontakta mig när det är dags för din bostadsaffär, så pratar vi i lugn och ro om hur jag kan hjälpa dig genom hela processen, fram till ett riktigt bra resultat. Ser fram emot att höra från dig!

Forsbergs Mäklarbyrå AB

Stängt

Trädgårdsgatan 15 A54130 Skövde
logo

Vi säljer välskötta och välbelägna hem mellan Vänern och Vättern. Vi är ett fristående och bankoberoende familjeföretag som genom ett starkt personligt engagemang, samt respekt för våra kunders integritet vill vara det självklara valet när man vill göra en fastighetsaffär.

Måsen Fotvård

Ljusstöparbacken 111765 Stockholm
logo

Medicinsk fotvård

Fastighetsbyrån Laholm

Köpmansgatan 131230 Laholm
logo

Din mäklare i Laholm Med tolv kilometer sandstrand, Hallands största flod och massor av sjöar är det alltid nära till vatten i Laholm. Stadens äldsta delar består av ett medeltida gatunät, och staden är närmare 800 år.

Atlaspraktiken

Bruksgatan 8A63217 Eskilstuna

Praktiken grundades 1985 av leg Naprapat Richard Thörn på Vulcanusgatan 4nb i Stockholm och ligger fortfarande kvar på samma plats. Efter Richards tragiska bortgång i en båtolycka 1999 tog leg. Naprapaterna Liselott Bernhed och Claes Wallenberg över verksamheten och driver idag praktiken gemensamt.

KOGNITIVA PSYKOTERAPIMOTTAGNINGEN I UMEÅ

Stängt

Magasinsgatan 790327 Umeå
logo

Bedriver psykoterapi med KBT inriktning sedan 1994 och varit verksam i Umeå sedan då.Är auktoriseras som Legitimerad Psykoterapeut hos Sv KBT föreningen i Sverige.Samt vidimerad hos Socialstyrelsen för att bedriva psykoterapier som Leg. psykoterapeut.

M Deibrant Psykoterapi&Konsult

Vasagatan 5841137 Göteborg

Fastighetsbyrån

Stängt

Borgmästaregatan 1337115 Karlskrona
logo

Vårt mål är att förmedla fastigheter och bostadsrätter med hög kvalitet, stort personligt engagemang och kraftig marknadsföring.

Stephan Willberg AB

Drag VILLA SJÖVIK 16739594 Rockneby
logo

Fastighetsmäklaren med den ekonomiska helhetslösningen. Välkommen till Fastighetsmäklare Stephan Willberg AB när du skall sälja din fastighet.

Enboms Fastighetsbyrå AB

Stängt

Västra kyrkogårdsgatan 495234 Kalix
logo

Utför av bankerna godkända fastighetsvärderingar, boendekostnadskalkyler och finansieringsförslag. Du är alltid välkommen in!

Psykolog Maria Tsantaridou

Olof Palmes gata 20A11137 Stockholm

I mitt behandlingsarbete använder jag mig av kunskaper, metoder och verktyg som har utvecklats inom olika psykologiska skolor som t.ex den psykodynamiska (PDT), den kognitiva, beteendeterapi (KBT) och den systemiska.Valet av metoden sker på basis av den unika person jag möter, hens speciella svårigheter och utmaningar i kombination med den bästa vetenskapliga evidensen som metoden har för problematiken i fråga.

Wermlands Fastighetsförmedling, AB

Mats väg 1166591 Kil
logo

Västerviks Naprapatklinik

Strömsgatan 2859330 Västervik
logo

Svenska Hem

Stängt

Järnvägsgatan 3613154 Nacka
logo

Vi på Svenska Hem anstränger oss lite mer! #nl#Vi har en kunnig, kreativ och inspirerad personal som sätter kundens behov i fokus. #nl#

SkandiaMäklarna

Stängt

Drottninggatan 3B60222 Norrköping
logo

SkandiaMäklarna har varit verksamma fastighetsmäklare i Norrköping sedan 1997. #nl# #nl#Vi är idag en av Norrköpings med omnejd större mäklarbyråer och förmedlar c:a 300 bostäder per år. Vi känner den lokala marknaden och har god insikt i vad som efterfrågas just nu. Vi träffar varje vecka många köpare och vet därför vad dom betalar lite extra för.

Mäklarhuset Halmstad

Stängt

Köpmansgatan 1030242 Halmstad
logo

Henrik Borglin och Tommy Karlsson äger Mäklarhuset i Halmstad sedan 2014. De har varit två av Halmstads mest framgångsrika mäklare under de senaste åren och vunnit priser som "Årets Mäklare" och "Nöjdast Kunder". De har flera år i rad varit Halmstads individuellt mest anlitade och rekommenderade mäklare.

Bålsta Hälsocenter

Rungården 1374632 Bålsta
logo

Vi kan erbjuda bedömning, behandling och rehabilitering för dig som har smärta och/eller skador i leder och muskler. Vi hjälper dig även med förebyggande åtgärder eller om du behöver komma igång efter skada/operation. Du får ett snabbt och professionellt omhändertagande hos oss. Vi har en egen träningshall.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Östra Storgatan 3429334 Olofström
logo

Din mäklare när du vill köpa eller sälja bostad. Vi lotsar dig genom hela affären med fokus på trygghet och ekonomi. Välkommen.

Pia Andersson Fastighetsbyrå AB

Säby Torg 1914430 Rönninge
logo

Genom åren har vi sålt tusentals boenden – och hjälpt lika många köpare att hitta hem. Det finns knappast någon gata, trappuppgång eller bostadsrättsförening som vi inte har besökt. Vi känner varenda stig och alla små undangömda smultronställen.

Mäklarbyrån I Nordvästra Skåne AB

Stängt

Apotekaregatan 525249 Helsingborg
logo

Med över 50 yrkesverksamma år i fastighetsmäklarbranschen besitter vi ett mycket stort kunnande och älskar utmaningen att hjälpa våra kunder med deras bostadsaffärer. Vi är alla registrerade fastighetsmäklare och anslutna till Mäklarsamfundet.