Om Tingvalla Byggtjänst

Tingvalla Byggtjänst, det självklara valet! Vi utför de flesta tjänster, såsom tillbyggnader, ombyggnader och renoveringar inom och utomhus. Vi är takpartner med Monier och lämnar 15 års Tätt-tak garanti på renoveringar på tak med tegel- betonpannor.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Tingvalla Byggtjänst, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTingvalla Agentur & Handels AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.05.2012
Org.nr:5568944499
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattNej, inte registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 81210 Lokalvård, 47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 81300 Skötsel och underhåll av grönytor, 43390 Annan slutbehandling av byggnader

Exekutiva befattningar/Administration

Jan Marcus EklindLedamot
Jan Gustav Rasmus EklindSuppleant

Omdömen om Tingvalla Byggtjänst

Stina Nilsson

mer än ett år sedan

Lovar runt men håller tunnt

Jenny Elbl

mer än ett år sedan

Byta fönster var planen för oss. Började med att det kom hitt en stressad chef som jag upplevde det. Och mätte fönster. Sa hur vi ville ha det och så. Min magkänsla sa nej och den ska jag lita på nästa gång. Lovade att komma innan vintern. Min man ringde då och då och frågade när dem kommer. Dem kom innan jul och sätte in visa fönster. Dem andra var fel mäta. Sedan när det bar klart gick vi runt och tittade på fönstrena ett satt snett och en del detaljer saknades. Har inga plåtslagare som sätter plåten. Påpekade speciellt på ett ställe då man går ut och in där så är det så vast så att man fastnar med kläder. Skulle komma och byta fönster i badrummet som nu är ett vanligt fönster som ska bli frostat skulle komma efter påsk har inte kommit än. Bett om att få betala men inte fått någon faktura. Finns mycket mera jag kan skriva som inte är bra. Så vi ska aldrig mer anlita timgvalla bygg tjänst.nu i efter hand har jag fått höra av andra i området som inte heller kommer göra det något mer.

Peter Söderlund

mer än ett år sedan

Anlitade Tingvalla Byggtjänst för takbyte på vårt hus. Mycket duktiga killar som arbetade hårt, noggrant och höll snyggt omkring sig. Blev så nöjda med arbetet så det utökades till köp av nya ytterdörrar genom dem med montering, tillverkning och montering av snickaglädje och byte av dåligt virke på fasaden.

Då vädret tillät så fick de även tvätta och måla fasaden i ny kulör medan vi åkte på två veckors solsemester. Härlig känsla att ligga i solsängen och tryggt kunna följa förvandlingen där hemma via mail och sms.

Kan varmt rekommendera Tingvalla Byggtjänst för deras utförda arbete, trevliga bemötande och konkurenskraftiga priser.

Ann Saxerud

mer än ett år sedan

Bra bemötande från början till slut. Arbetet väl utfört, noggrant och enligt tidsplan. Jag är mycket nöjd med företaget och kommer att fortsätta anlita dem då jag önskar något gjort. Kan varmt rekommendera dem till andra.

Mårten Sjöwall

mer än ett år sedan

De höll tidplanen bra och vi är väldigt nöjda med resultatet och detaljarbetena. De arbetar lösningsorienterat och kommer med många bra idéer som förbättrat det slutliga utförandet. Det är en styrka att de har många discipliner i egen regi: markarbeten, snickeri, plåt och målning.

Per Kristensson

mer än ett år sedan

Vi är jättenöjda med Tingvalla agentur. De gjorde arbetet med hög kvalitet, var effektiva och dessutom allt till ett konkurrenskraftigt pris. /Per och Jennie

Charlotte Hansson

mer än ett år sedan

Vi är galet nöjda, planerna växte under hela arbetet och tingvalla bygg gjorde våra drömmar med huset till verklighet. Ett lyxigt vardags rum med högt i tak, stora fönster partier med härligt ljusinsläpp. Bygg killarna jobbade på oavsett väderlek och alltid lika glada. Snyggt och städat efter deras arbetsdag och otroligt arbete för ett fantastikt pris. Rekommenderar Tingvalla bygg tjänst till alla jag möter som vill ha det det lilla extra.

Ellinor Karlsson

mer än ett år sedan

Jag kan varmt rekomendera tingvalla byggtjänst. Jobben de gjorde hemma hos oss blev vi väldigt nöjda med, eftersom det gick snabbt och väldigt bra. Priset som vi fick gällde och inget tillkom.

Andreas J Schagerström

mer än ett år sedan

Vi kommer i fortsättningen att använda och rekommendera Tingvalla Byggtjänst.

Stefan Johansson

mer än ett år sedan

Detaljerna i altanen blev riktigt bra gjorda. Dom kom i tid, blev klara enligt överenskommen tid och fakturan var enligt överenskommelse.