Om Tibbleborg Trädgårdsdesign

Jag ritar enstaka rabatter och hela trädgårdar efter önskemål. Mina kunder består av främst privatpersoner, men även av bostadsrättsföreningar i Uppsala med omnejd. Kontakta mig gärna för mer information!

Vem är jag

Tibbleborg Trädgårdsdesign i Uppsala drivs av mig Per Axell, som är trädgårdsmästare, trädgårdsutbildare, trädgårdsdesigner och illustratör. Jag har en gedigen trädgårdsutbildning och en lång och mångsidig erfarenhet inom trädgårdsbranschen. Jag har arbetat bl.a. på Wiks slott och Linnéträdgården i Uppsala och Malma Hälsoträdgård i Västerås. Jag har under senare år blivit mer intresserad av undervisning och är även verksam som utbildare bl.a. på KY-utbildningen/trädgård i Enköping och kursledare inom studieförbund. Min utbildning som trädgårdsdesigner har jag fått på The English Gardening school i London. Jag är engagerad i Sveriges Pomologiska Sällskap, och en av mina spetskompetenser är beskärning och ympning av fruktträd. Jag är även verksam som illustratör med inriktning mot trädgård och natur och har uppdrag åt länsstyrelser, kommuner och natuvårdsföretag.

Trädgårdsdesign

Jag har min utbildning i trädgårdsdesign från The English Gardening School i London. Jag arbetar med trädgårdsdesign och rådgivning år privatpersoner och institutioner. Min specialitet är historiska trädgårdar, hälsoträdgårdar och villaträdgårdar men är öppen för alla typer av uppdrag. Jag är speciellt intresserad av mötet mellan trädgård - natur och hur trädgårdsdesignen kan berika den biologiska mångfalden. Prisbilden varierar beroende på omfattningen. Kontakta mig för offert.

Illustration

Jag har tecknat och målat sedan barnsben, och jag illustrerar allt inom natur och trädgårdsområdet. Uppdrag kommer från länsstyrelser, kommuner, naturvårdskonsulter och bokförlag.

Jag är medlem i Svenska Tecknare och Illustratörcentrum.

Utbildning

Jag är kursledare på studieförbund där jag undervisar i trädgårdsdesign, beskärning och ympning av fruktträd.

Jag är också utbildare på Enköpings Yrkeshögskola/trädgård. Kontakta mig för offert om ni vill att jag ska hålla utbildning hos er.

Konsultation

Jag ger dig muntliga råd eller en skriftlig skötselplan som hjälper dig att skapa den trädgård du drömmer om. Kontakta mig för offert.

Pomologi

Beskärning: Jag beskär dina fruktträd. Nu med RUT-avdrag! Ympning: Jag kan ympa nya äppelträd åt dig eller komplettera ditt befintliga träd med fler sorter. Sortbestämning: Inventering av dina äppelsorter med skriftlig dokumentation.

Tibbleborg Trädgårdsdesigns utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Tibbleborg Trädgårdsdesign Trädgårdsanläggare, Uppsala - 1
  • Tibbleborg Trädgårdsdesign Trädgårdsanläggare, Uppsala - 2
  • Tibbleborg Trädgårdsdesign Trädgårdsanläggare, Uppsala - 3

Tibbleborg Trädgårdsdesign, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-