Om The Wellness Room

Med erfarna, professionella terapeuter och expertkunskap inom hälsa, hud och makeup hälsar vi dig varmt välkommen till The Wellness Room.

Bra hälsa, rätt näringsbalans och inre harmoni är själva grunden till ett vackert yttre. Tänk om det kunde finnas en plats som kombinerar inre hälsa och yttre skönhet. Ett Wellness Room, där man kan göra hälsoanalyser, få behandlingar, bli festsminkad, titta runt i shoppen, gå på ett Pilates eller Yoga pass eller bara dricka en kopp te. Kort sagt, komma hem till sig själv igen. För frisk är vacker. Och på The Wellness Room kan vi göra dig ännu vackrare. Idén bakom The Wellness Room var faktiskt våra kunders. De önskade sig en plats med tid för individuell rådgivning och personlig service.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • The Wellness Room Hudvård, Malmö - 1
  • The Wellness Room Hudvård, Malmö - 2
  • The Wellness Room Hudvård, Malmö - 3
  • The Wellness Room Hudvård, Malmö - 4
  • The Wellness Room Hudvård, Malmö - 5

The Wellness Room, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnThe Wellness House i Malmö AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.08.2010
Org.nr:5568164379
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall1000 - 1499 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96040 Kroppsvård, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Ann-Sofie Caroline SkoghLedamot
Pia Ann-Charlotte SkoghSuppleant

Omdömen om The Wellness Room

Cecilia Augustsson

mer än ett år sedan

Har aldrig känt mig så vacker som på min bröllopsdag. Proffsigt bemötande och make up och hår blev magiskt bra. Kände mig väldigt omhändertagen och ompysslad, mins varmaste rekommendationer!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Sminkningen var väldigt bra men den blonda tjejen som gjorde hår, kändes inte som hon arbetade proffesionellt eller kunde svara på frågor gällande hår. Resultatet blev mer som en fest frisyr än topp klass bruduppsättning ..

Svar från företaget

Hej! När var du hos oss? Jättetråkigt att du kände så. Är väldigt viktigt att vi får veta när du var hos oss så vi kan förstå vad som gick fel då vi alltid strävar efter att bli bättre. Hälsningar Sanna

Camilla Bjurhult

mer än ett år sedan

Dessa båda tjejer fixade smink och hår på min bröllopsdag och överträffade alla mina redan högt ställda förväntningar! Inte bara för att de gav ett proffsigt och kunnigt intryck som slutade i ett fantastiskt resultat, utan också för att de var så lyhörda och hela tiden kände av vilken stil jag själv önskade mig - allt för att säkra att jag skulle bli precis så nöjd som jag sedan blev. Dessutom är de båda så varma och positiva och skapar en sån fin stämning i salongen så att min stora dag fick en drömstart! Som pricken över i:et är deras lokal helt fantastiskt vacker med stukatur, bursprång mm vilken är den perfekta inramningen till ett bröllop :-).
Jag kan varmt rekommendera dem till alla som vill skämmas bort lite extra av en eller annan anledning - kanske speciellt just till den blivande bruden!

Ang kommentaren här på sajten om att den blonda tjejen verkade opfroffsig ställer jag mig helt frågande. Hon var verkligen superduktig - jag fick en bruduppsättning vackrare än något jag kunnat föreställa mig och helt spot on med min personliga stil!

Många lovord här, men jag har verkligen bara positivt att säga om The Wellness room :-).

Möjliga telefonnummerformat

073501837807-350 183 78073-501 83 780735-01 83 78073-5018378