Se på karta
Fersens väg 521142 Malmö

På Möllevångens bakgator hittar ni denna thailändska kvarterskrog med ett aktivt miljöansvar. Vi serverar vällagad och fräsch mat med genuina smaker. Det bästa från det klassiska thailändska köket, i en enkel och trivsam miljö.Välkommen!

Kungstorget 441117 Göteborg

Besök vår moderna Wok- o. Sushirestaurang mitt i Göteborgs hjärta. Upplev det Asiatiska köket. Är du som privatperson eller företag ute efter catering kan Vi skräddarsy efter Era önskemål. VÄLKOMMEN!

Restaurang Sökord

Besök vår moderna Wok- o. Sushirestaurang mitt i Göteborgs hjärta. Upplev det Asiatiska köket. Även catering till privatpersoner o. företag. VÄLKOMMEN

Nybrogatan 1611439 Stockholm

Rice är den 1:a asiatisk restaurang med blandbuffé i Stockholm. Här kan alla matgäster njuta av en asiatisk upplevelse med Peking anka, maträtter med thai basilika och koriander, thailändska curryrätter, etc. Vi har en blandmeny med maträtter från olika delar av Asien såsom Kina, Japan, Thailand och Vietnam!- Med andra ord, en härlig blandning av spicy thailändsk mat, smakfulla kinesiska rätter och underbar japansk sushi! Asiatiskt när det är som allra bäst hittar ni hos oss!

Brogatan 1830242 Halmstad

Restaurang Lotus erbjuder meny mat från tre asiatiska kök, det mongoliska köket med dess barbecue (BBQ), det thailändska köket och sist men inte minst, det kinesiska köket.

Sankt eriksgatan 611239 Stockholm

4.25 (8)

Mamadous koncept bygger på enkelhet utan att tumma på de äkta ingredienserna, tillgänglighet där varje kund får den maträtt som passar just det hen är sugen på. Sydostasien mitt i hjärtat av Kungsholmen. Mamadou erbjuder den godaste maten för de bästa priserna.

Bryggargatan 1494163 Piteå

5 (1)

Vi tipsar dig om aktiviteter, sevärdheter, bokar ditt boende och erbjuder även förköp till flera av Piteås evenemang.

Stockholmsvägen 109A74632 Bålsta

Winnergarden är en kinesisk restaurang där vi med stolthet serverar Kinesisk och Thailändsk mat i många variationer. Njut av vår utsökta Asiatisk matlagningskonst i mysig miljö i Bålsta.

Lärkstigen 254934 Skövde

VÄLKOMNA!Hos oss möter den traditionella asiatiska matfilosofin en modern, okonstlad och spännande restaurangmiljö. Vi finns i Skövde och Lidköping och erbjuder luncher, á la carte och tema-menyer. Det går också fint att handla från våran Take-Away meny

Bytaregatan 1422221 Lund

Ihsiri är en modern thairestaurang i Lund som serverar mat med inspiration från det asiatiska köket i anrika skånska lokaler.

Oxtorgsgatan 1855317 Jönköping

Vi vill ta med er till Thailand utan att behöva flyga dit. I tillagningen av maten använder vi mycket färska grönsaker och mycket kryddor i en balans och harmoni. Vi hälsar er hjärtligt välkomna till det thailändska köket med dess kryddstarka mat. #nl##nl#

Lövkojsgränd 816575 Hässelby

Hos oss på Myntans Wok & Sushi erbjuder vi Thai Wok och Sushi med högsta kvalitet av råvaror.

Andra långgatan 2241328 Göteborg

Sugen på den godaste thaimat med snabba servering?Här ska du komma!Allt du önskar dig!Vi lagar med kärlek. Hos oss anpassar vi även efter dina smak och önskemål med garanterade höga kvalité.Talar gärna om för oss om du har någon mat allergier mot nedenstående livsmedel.

Vallmovägen 7190352 Umeå

Här bjuds mat från Asien med stor variation och serverar det mesta. Hos oss kan du få friterat, wokat, grytor och kryddiga men även milda rätter för dom små. Välkommen in för en genuin thailändsk smakupplevelse, vi ser fram emot ditt besök!

Södra vägen 1141135 Göteborg

Hos oss hittar du traditionell vietnamesisk soul food mitt i hjärtat av Göteborg. Välkommen på både lunch och á la carte.

Vasagatan 1379232 Mora

5 (1)

Upplev Thailands smaker hos oss! Autentisk thai-kök, färska ingredienser och en varm atmosfär. En kulinarisk resa till hjärtat av Thailand.

Stickvägen 282640 Söderhamn

Thairestaurang

Centrumvägen 11986194 Söråker

Vi arbetar alltid med färska råvaror, och försöker så långt som möjligt att använda oss av närodlat – t ex kommer mycket av våra grönsaker från Söråkers grönsaksodling.Vår mat är god, fräsch samt en spännande mix av kryddig & smakrik – klassiskt thailändsk med andra ord.Oavsett om du hämtar takeaway eller äter på plats så lovar vi att du får en förstklassig smakupplevelse!

Skarphällsgatan 1262141 Visby

Välkommen till ert Thailand på Gotland! Vi erbjuder autentisk thailändsk mat tillagad från grunden i våran foodtruck. Slå oss en signal eller kom förbi oss för att beställa!

Järnvägsgatan 7217275 Sundbyberg

2.44 (9)

Mariestadsvägen 2154952 Skövde

4.08 (12)

Lergöksgatan 442150 Västra Frölunda

5 (4)

Lilla kyrkogatan 241115 Göteborg

4.68 (19)

Trädgårdsgatan 2355316 Jönköping
Hjalmar Brantingsgatan 1741739 Göteborg