Om TH:s El & Hushållsservice AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

TH:s El & Hushållsservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om TH:s El & Hushållsservice AB

Alex j

mer än ett år sedan

Fick hjälp med min diskmaskin. Bra service

lennart a

mer än ett år sedan

Kundbemötande, duktiga. rekomenderas verkligen

Lisa Karlsson

mer än ett år sedan

Proffesionell värmepumpsinstallation,
Tack så mycket Th:s el

Lars Andersson

mer än ett år sedan

Bra service och bra priser!

Jonas Larsson

mer än ett år sedan

Fem tummar upp för den fina servicen.

Carl Larsson

mer än ett år sedan

Vill tacka för den snabba, grymma och professionella servicen från både kontoret och teknikern som lagade min tvättmaskin.

Burk Lennart

mer än ett år sedan

Jättebra service! Fixade min diskmaskin och tekniker tog betalt och kärringen fick sig en omgång på köpet! Så kan starkt rekommendera om ni vill få jobbet gjort snabbt och bra samt göra kärringen tillfredsställd och lycklig!

Anton Holmefeldt

mer än ett år sedan

Lämnade in min Kärcher K5 och blev lagad samma dag, högtryckstvätten funkar perfekt nu! Blev mycket billigare än vad jag hade tänkt, kan rekommendera detta företaget, erfarna tekniker, billigt, trevlig personal!

karl karl

mer än ett år sedan

Jätte bra service! Dem kom hem till oss och lagade våran kyl/frys. tog inte alls lång tid innan den blev fixad. Blev mycket billigare än vad jag hade tänkt mig.
Dem kollade problemet på min tvättmaskin och lagade det på direkten. Kan rekommendera detta företaget stort, kunniga folk som kommer ut och lagar problemet, snabb service och bra priser!

blackopking9

mer än ett år sedan

Grymt bra service och pris, kan rekommenderas stort!

Frida

mer än ett år sedan

Påstår att dom lagat en maskin men samma fel är kvar, meddelar inte heller hur dyrt det blir. Blev lika dyrt som att köpa en ny maskin! Tips: Ta skriftlig offert på vad det kommer kosta INNAN dom pillar i era maskiner. Dom har inte ens försökt att bemöta en med att makulera fakturan eftersom dom inte lagat diskmaskinen. Och inte heller lagat den så att den fungerar men pengar ska dom ha. Tragiskt att man kan vara så fräck som dom!

Lennart Karlsson

mer än ett år sedan

Snabb service. Och framförallt det kosta inte alls så mycket att laga våran tvättmaskin som jag hade trott. Kan ju bara bra o tänka på våran miljö o laga tvättmaskinen som bara är 6år gammal

olle

mer än ett år sedan

Skicklig elektriker. Gjorde ett kanon bra jobb hos oss . Drog om all el i vårat gamla hus. Kan verkligen rekommendera detta företag.

Anton Holmefeldt

mer än ett år sedan

Bra service

Duktiga tekniker

Annette L

mer än ett år sedan

Bra och snabb service på min trasiga frys/ Mvh en nöjd kund! :)

Sven Erik

mer än ett år sedan

Bra service. trevlig personal

Sven Johansson

mer än ett år sedan

Bra service, bra priser!

Jonas Larsson

mer än ett år sedan

Kanonbra service. Kan rekommendera

Ida Eliasson

mer än ett år sedan

Den sämsta service någonsin! Felanmäler en frys i maj, nu när vi nästan är i november har inget hänt. Fått uppge serienr varje gång vi talats vid, de har raderat ena felanmälan utan att vara i kontakt med mig, och sen får man börja om. De har dåliga tider för telefonkontakt, och de mailar inte efter löften om mail. Har aldrig stött på ett sånt dåligt företag då det kommer till service, SJ är till och med bättre.
Th skulle behöva se över sin personal för att få dit kompetent personal som förstår hur det funkar. Så otroligt missnöjd!

Anton Holmefeldt

mer än ett år sedan

Lämnade in min Kärcher K5 och den blev lagad under samma dag! jag har varit kund hos Ths i ungefär 30 år och Jag har alltid varit nöjd, snabb service, erfarna tekniker, billiga priser och trevlig personal! kan rekommendera stort detta företag!

Cath Karlsson

mer än ett år sedan

Lämnade in en espressomaskin i mitten av November -17 som vi påvisade vid inlämnande hade en lös vattenslang som behövde sättas fast. Efter telefonsamtal, med förklaringar om att vår maskin hade det ena efter det andra felet, så åkte vi förbi och ut kommer en person med "vår" maskin, lagad och klar......men det var fel maskin som tillhörde någon annan. Vi fortsätter vår väntan tills telefonsamtal om att maskinen nu helt plötsligt har ett kortslutet kretskort pga att det blivit blött.......ja, det kan ju hänga ihop med att service-killen sa till mig i telefonen vid ett av samtalen att "jag slog på maskinen och då sprutade det vatten i mitt ansikte och nu när jag provar att slå på den så går säkringen......" Har nu (hämtade hem maskinen i slutet av Februari) maskinen här hemma i en kartong, obrukbar. Har även en video jag tog innan vi lämnade in den för att se om någon i något forum hade svar på vad som kunde vara fel och där tuffar och går den, utan några som helst missljud eller säkringar som går, det enda är att kaffet kommer ut i botten, vilket i sin tur jag fick svar på var just pga denna lösa slang vi visade upp vid inlämnandet. Detta är en maskin som ny kostar 7000:- och är endast 3 år gammal, använd i ett normalhushåll, så inte slutkörd på något sätt. Var detta ska sluta vet jag ej, men jag kommer inte att ge mig gentemot Th's. Man lämnar in en maskin med en släppt slang och får tillbaka en med kortslutet kretskort..........Nä, ta ert ansvar och sluta passa bollen vidare till en den ena och en den andra när man ringer och vill ha en förklaring......

Amanda Staam

mer än ett år sedan

Fruktansvärt dålig service. Har ringt vid flera tillfällen för att höra vad som händer med min frys och blivit lovad att de skall ringa upp vilket de inte gör. Detta är efter ca 2 månaders tid.

Daniel Holmefeldt

mer än ett år sedan

Kanonbra service. Ni finanse min tvättmaskin på direkten. Kan verkligen rekomendera. Mvh Doris

Dr Grogg

mer än ett år sedan

Vill ännu en gång tacka er för det fina jobb ni gjorde
i vårat hus när ni drog om elkablar som installerade en värmepump hos oss. Blev bättre än förväntat.

Annika Larsson

mer än ett år sedan

Fick fel på våran tvättmaskin. Ringde runt o kollade med olika återförsäljare. Dom rekomenderade mig TH:s El & Hushållsservice. Ringde o pratade med en mycket trevlig kille. Han bokade in med en av deras tekniker dagen därpå. Han va här o lagade tvättmaskinen. Blev inte alls så dyrt som jag trodde. Tackar så mycket för ett jätte bra jobb ni utförde. Kan verkligen rekomendera er.