Om Tellus Cykel & Motor AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Tellus Cykel & Motor AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTellus Cykel & Motor Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.01.1986
Org.nr:5562706605
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47642 Specialiserad butikshandel med cyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Karl-Johan CarlefalkLedamot
Kerstin Inga-Maj CarlefalkSuppleant
Anna Carolina TörnblomHuvudansvarig revisor

Omdömen om Tellus Cykel & Motor AB

Carina Höyheim

mer än ett år sedan

Jag skulle aldrig komma på tanken att lämna min cykel någon annanstans. De här killarna är så duktiga och service minded. Har lämnat min cykel här i närmare 20 år och alltid varit nöjd.

Ulf

mer än ett år sedan

Jag har varit kund hos Tellus Cykel & Motor i femton år och litar fullständigt på dem. Alltid kunniga och fixar problem på ett schysst sätt för dig, inte för att sälja onödiga delar. Dessutom urtrevliga och pålitliga!

Johan

mer än ett år sedan

Trevliga, kunniga och alltid hjälpsamma människor, även när det kommer till uppdrag som inte är direkt cykelrelaterat. De fixade min barnvagn för en spottstyver, mina hoppande växlar på hojen och resultatet var perfekt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Alltid 100 % service. Läser av behov tar fram bra alternativ och ger bästa möjligheter till bästa cykelköpet för just mig. Mycket hög kvalité också på cykelutbudet. Har köpt cyklar under 15 års tid här, kommer alltid tillbaka.

Ellen

mer än ett år sedan

Kul att kunna handla cykelhjälm i det egna kvarteret. Jag fick snabb och personlig service och hittade en cykelhjälm som funkar utmärkt för mina behov.

Bella

mer än ett år sedan

Jag köpte en ny cykel för 6000:- Det var en repa i lacken när jag skulle ta ut den. Det klagade jag på, men de svarade att:-"Det blir repor på en Roll´s Royce också". Kanske det blir, men knappast att det ska vara det när den är ny! Jag fick dessutom betala fullt pris! Dåligt!!!!

Sammy Mangiani

mer än ett år sedan

Totalt värdelösa, ett litet företag som består av amatörer och tomte nissar. Lämnade in en splitterny cykel för växeljustering. dem gav oss ett pris genom telefon och när jag väl anlände höjde dem priset med 30%. Gav dem specifika instruktioner om att täcka sätet för den var också helt ny och med tanke på prishöjningen skulle man tro att dessa clowner skulle kunna klara av en sådan enkel uppgift. Inte nog med att jag fick tillbaka min cykel 2 dagar senare, det tog dessa pajaser 2 dagar att uppnå absolut ingenting! Den var inte växeljusterad någonstans och dessutom i värre skick än när jag lämnade in den. Om inte det var nog så var bakhjulet inte fast skruvat så hjulet vinglade ordentligt, och dem hade även tagit av en del på cykeln utan att montera tillbaka den. Utöver detta hade nissarna tagit en liten plastbit och täckt sätet för att låtsas som om dem hade följt mina instruktioner men det nya sätet har blivit helt svart och oljigt. Ganska pinsamt för dessa amatörer att kalla sig för "tvåhjulsmästarna" när dem är nybörjare hela gänget, inga små misstag direkt.

Ett gäng pajaser av högsta grad och du har bättre chans att få din cykel rätt reparerad hos närmaste clown än dessa amatörer. Om du har en dyr cykel eller bryr dig om den, lämna inte in den hos dem. Du kommer inte bli nöjd, garanterat! Om du har en liten skrotbit som inte är värt något och du inte bryr dig om den då är detta rätt ställe att ta det till. Men du kan räkna med små tykna tomtenissar med attitydproblem, så förvänta dig inte ett professionellt bemötande då detta skräpföretag har noll kunskaper om även kundbemötande om du nu vill ta din skrotbit till dem. Finns bra cykelverkstäder inom Stockholm för Er som har dyra cyklar, detta är fel ställe.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har funnits i många år. Jag lämnar alltid in min cykel här. Många småfel lagar de helt gratis, det är service!

Joakim

mer än ett år sedan

Tellus cykel har hela tiden fixat mina cyklar snabbt och har bra känsla för detaljer och kvalitet, de har snygga cykeltillbehör som passar även gamla cyklar. De har exempelvis fixat snygga cykelljus och trampor i gammal stil till mina gamla cyklar. Dessutom förvarar dom ens vinterdäck gratis. Har gått dit regelbundet i ca 3 år.

Robert

mer än ett år sedan

Fick punktering i Västberga, rullade in min cykel på Cykloteket i västberga. (Där jag har köpt cykeln) Där kunde de inte hjälpa mig tidigast dagen efter. Personalen kunde dessutom inte svenska utan pratade mestadels engelska med mig.

Fick rulla vidare därifrån och gick förbi Tellus där jag gjorde ett försök innan de skulle stänga. Det var fullt med folk i butiken men ändå så hjälpte de mig så jag kunde cykla hem till Solna. Det kallar jag bra service ! Mycket nöjd.

AF

mer än ett år sedan

Hjälper dig med DINA behov, och säljer inte på massa annat.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

08645197708-645 19 77086-45 19 770864-519 77