Se på karta

teknisk fastighetsskötsel 

gav 300 företag inom detta område

Gränsgatan 7184233 Sveg
logo

Företaget erbjuder 24 års kunskap och erfarenhet från skoglig verksamhet. Vi utför professionella trädfällningar i alla lägen, trädgårdsarbete, stubbfräsning, yttre fastighetsskötsel, skogsarbete, bemanning och mycket mera.Vi tackar inte nej till jobb!

Atterbomsvägen 4211257 Stockholm
logo

Vi är ett renodlat företag inom fastighetsskötsel och tekniskförvaltning. Våra kunder är bland annat privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, banker och försäkringsbolag. Vi arbetar främst inom Storstockholm och har vårt eget kontor på Kungsholmen.

Nicandersgatan 625430 Helsingborg
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Skattebergavägen 1324734 Södra Sandby
logo

AB Lawe’s fastighetsservice är ett företag med mångårig erfarenhet av fastighetsservice av industrifastigheter, hyreshus och bostadsrättsföreningar. Vi är ditt heltäckande fastighetsservicebolag och levererar alla de tjänster du kan behöva som fastighetsägare. Självklart utför vi alltid våra tjänster med högsta kvalitet.

Skvadronvägen 1170227 Örebro
logo

MR Örebro erbjuder: Yttre fastighetsskötsel sommar o vinter. Ändamålsenliga maskiner med professionella förare. För mer information och offert ring 070 616 79 80 eller [email protected]

E A Rosengrens gata 2242131 Västra Frölunda
logo

Hagwalls fastighetsservice är ett familjeägt företag som har funnits sedan år 1995. Våra tjänster innefattar fastighetsskötsel, både yttre och inre, samt byggservice och reparationer av fastigheterna. Våra uppdragsgivare är både kommersiella, privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar.

Wijkmansgatan 7B72136 Västerås
logo

Vi är ett företag som kombinerar ett brett utbudssortiment med det lilla företagets felxibilitet, personlig service och engagemang. Vår bas är fastighetsunderhåll. Andra tjänster är: lås, larm, ventilation, brandskydd m.m. Välkommen att pröva oss!

Överhärdevägen 7181891 Valbo
logo

Vi utför trädgårdsarbete, markberedning, byggnationer, städning mm.

Gyllerogatan 123351 Svedala
logo

Vi erbjuder allt från yttre renhållning och trädgårdsskötsel till avancerad teknisk service och reparationsarbete på våra objekt.

Ögärdesvägen 2043640 Askim
logo

Verksamma inom bygg- och entreprenadbranschen och utför bl.a. nybyggnationer, ombyggnationer, reparationer och servicearbeten.

Hasseluddsvägen 174B13239 Saltsjö-boo
logo
Fordonsvägen 955302 Jönköping
logo

FT Vätterbygden AB är ett väletablerat företag med verksamhet i Jönköpingsregionen. Vår kompetens ligger inom mark och anläggning där vi erbjuder entreprenader eller är din extra resurs.

Äskemovägen 18, 929493 Sölvesborg
logo

Vi tillhandahåller allt inom städ och trädgårdsbaserade tjänster åt privatpersoner, företag samt Brf. Välkommen med din offertförfrågan.

Rökerivägen 1443496 Kungsbacka
logo

Med över 25 års erfarenhet inom fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel erbjuder vi professionell service i hela Storgöteborg.

Ytterbyvägen 2295250 Kalix-nyborg
logo

Vårt team har kunskap inom VVS, bygg och fastighetsskötsel – detta gör att vi kan ta oss an större projekt samtidigt som vi gärna hjälper dig som privatperson med din fastighet.Oavsett möts du alltid av personer som har rätt kompetens och erfarenhet för att slutföra just ditt uppdrag. Vi är lyhörda och gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska kunna känna dig inte bara nöjd, utan riktigt nöjd när arbetet är utfört.

Fjärilsvägen 234233 Alvesta
logo

Vi utför det mesta inom fastighetsjour och teknisk hjälp. Vi är först på plats och gör en bedömning på åtgärd. Det mesta kan vi lösa på egen hand men behövs extern hjälp av exempelvis spolbil m.m så görs den bedömningen på plats. Vi har snabb respons och kunnig personal. Vi utgår från Alvesta men kan utför även jobb i Växjö och Ljungby med omnejd.Vi nås på telefon och mail dygnet runt.

Rigavägen 639356 Kalmar
logo

Vi utför allt inom mark, trädgård och fastighetsservice åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra tjänsteområden är Fastighetsskötsel, Trädgårdstjänster, Markarbeten, Taktvätt/Takmålning, Måleri, Lokalvård, och Teknik & Felanmälan.För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.

Kanalvägen 680309 Gävle
logo

Vi är en etablerad elfirma med välutbildade elektriker som finns i Gävle.Servitum erbjuder elinstallationer, elservice i bostäder, elservice för företag, installation av larm och övervakningssystem, installation av fastighetsnät och belysning.Vår kundgrupp är privata hushåll, byggfirmor, tillverkningsindustrin, processindustrin, fastighetsägare, kommuner och statliga förvaltningar.

Sångspelsgatan 342241 Hisings Backa
logo

El, Styr & Regler, Fastighetsservice.24 timmars El-jour.Mer än 20 års erfarenhet.

Jakobsdalsvägen 1913152 Nacka Strand
logo

Vi fixar det. Inte bara för att vi kan, utan för att vi vill.Habitek – en varm och vass aktör inom bygg, utemiljö och fastighetsförvaltning.

Orrlidsvägen 378091 Sälen
logo

Våra tjänster bestor bland annat av golvvård, regelmässig städning, flyttstäd, storstädning Trappstädning, hushållsnära tjänster, byggstädning, fönsterputsning och personaluthyrning.

(1)

Klarbärsgränden 1425375 Helsingborg
logo

Vi har lång erfarenhet av det mesta inom trädgårdsskötsel och trädgårdsanläggning.Vi hjälper bland annat med gräsläggning, trädfällning och häckklippning, men även fasadmålning och stensättning.

Ornö Enebacken 13055 Ornö
logo

Välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med elinstallationer samt el service. Vi är även auktoriserade servicepartner åt Fritidstoa och därmed säljer samt installerar cinderella toaletter och förbränningstoaletter.