Se på karta

teknisk fastighetsskötsel 

gav 303 företag inom detta område

Sunnanåvägen 15123291 Arlöv
logo

Vi är ett företag som sysslar med fastighetsskötsel och trädgårdsskötsel inom Malmöregionen. Vi utför även fastighetsservice, trappstädning, trädgårdsskötsel, snöröjning och diverse VVS-arbeten, snickeriarbeten, murning, kakling m.m.Välkomna att kontakta oss.

Hannelund 27392 Skåne-tranås
logo

Hannelunds Hus & Grönservice är ett företag med inriktning på trädgård anläggning, mark och parkarbeten.

Första tvärgatan 880284 Gävle
logo

Hos ILA Städ & Fastighetsservice AB får du hjälp med allt inomfastighetsservice, fastighetsreparationer och lokalvård.Vi erbjuder bland annat gräsklippning och trädgårdsskötsel samt snöröjning och halkbekämpning.Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med städning, elreparationer eller VVS. Vi har även jourservice!

Propellervägen 2739241 Kalmar
logo

Välkommen att kontakta oss på J P Fastighetsservice! Fastighetsförvaltning och fastighetsservice.

Agena Förvaltning AB är en modern och flexibel helhetsleverantör inom fastighetsförvaltning. Vår utgångspunkt är idag från Lidköping och vi tar uppdrag runt om i Skaraborg samt kringliggande områden.

Vasaloppsvägen 7112945 Hägersten
logo

Vi jobbar med fastighetsservice och trädgårdsskötsel. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Danderydsvägen 14618236 Danderyd
logo

Välkommen till Kasama Fastighets och Trädgårdsservice AB. Vi arbetar med allt inom fastighetsskötsel, markskötsel entrepenader mm.

Företaget är beläget i Nybro och är inom fastighetsservice branschen. Vi hjälper till med det mesta inom branschen förekommande tjänster. Våra kunder kan vara företag liksom privata kunder. Ring för förfrågningar och priser.

Fiskängsvägen 1081132 Sandviken
logo

Vi utför drift, underhåll av bostadsrättföreningar, förvaltningsbolag, kommersiella hyresfastigheter och enskilda fastighetsägare.

Kvartettgatan 2327192 Ystad
logo

Vi utför det mesta inom fastighetsskötsel, reparationer och underhåll. Målning, snickerijobb, VVS-jobb, trädgårdsarbete m.m.

Kanslihusvägen 896143 Boden
logo

Vi utför skötsel, projektering och etablering samt vård av större och medelstora parker och markanläggningar åt ägare och förvaltare av fastigheter i Boden / Luleå - området. För att kunna erbjuda våra kunder kompletta driftslösningar samarbetar vi med företag inom andra områden.

Verkstadsgatan 2839239 Kalmar
logo

Erbjuder fastighetsägare en komplett servicelösning utefter deras behov. Hos oss är alla kunder lika viktiga, stora som små!

Aspvägen 681940 Karlholmsbruk
logo

Tierp Boservice drivs sedan starten 2015 av Rickard Engvall. Det växte från idé till verksamhet under ett antal år med grundtanken att leverera jordnära service med faktiskt fokus på kunden.Alla vill vi väl ha service som går snabbt, enkelt och professionellt och det är precis vad vi vill leverera.Inget uppdrag är för stort men framförallt vill vi arbeta för den lilla uppdragsgivaren.Vi har flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen och tar hand om små som stora uppdrag.

Klangfärgsgatan 1942652 Västra Frölunda
logo

Vi erbjuder fastighetsservice/förvaltning, bygg , fönsterputs, trappstädning, snöröjning, trädgårdsanläggning och jourtjänst m.m.

Stockholmsvägen 5754239 Mariestad
logo

JP:s Fastighetsservice startades 1989 av Jari Peltola. Företaget är specialiserat på förvaltning, skötsel, underhåll och renovering av fastigheter - för boende såväl som för kommersiellt bruk. JP:s Fastighetsservice sköter om ett stort antal fastigheter, främst i Mariestads centrum. Vi hjälper våra kunder med allt inom fastighetsskötsel och upprättar gärna unikt utformade skötselavtal - allt efter önskemål.

Kärrtorpsvägen 7312155 Johanneshov
logo

Basen i vår produkt Ett effektivt underhåll bygger på återkommande tillsyn samt kännedom om fastigheten, därför får varje bostadsrättsförening sin egen fastighetsskötare som utför tillsyn av fastigheten enligt det avtal som sluts.

Altuna 1275592 Uppsala
logo

Vi är ett familjeföretag som grundades 1980. Vi strävar efter goda och långa kundrelationer. Vi tar hand om hela din fastighet, både inre & yttre skötsel.

Långängsvägen 9012556 Älvsjö
logo

Hos oss kan du få hjälp med bl a VVS-arbeten, renovering av kök och badrum, mindre reparationer och stamrensningar. Företaget etablerades redan 1974 och vi är auktoriserade VVS-installatörer. Med vår långa och breda erfarenhet inom fastighetsunderhåll hjälper vi såväl fastighetsägare, bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en offert!

Älvsborgsleden 1150431 Borås
logo

Vi är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi hjälper dig till en väl fungerande helhet med individuellt anpassade lösningar för dig och ditt företags behov.Vi kan erbjuda våra tjänster inom fastighetsförvaltning, fastighetsservice, städ och fönsterputs. Vi arbetar även med helhetslösningar för bostadsrättsföreningar.Vi utför även det mesta inom entreprenad samt kan erbjuda energitjänster.

Sjöbo Anläggning & Trädgård AB är en anläggnings och trädgårdsfirma. Vi anlägger allt från schakt till färdig trädgård, så vi finns med dig från spadtag till rosenbuske. Sjöbo Anläggning & Trädgård präglas av de egenskaper man ofta hittar hos familjeföretag - personlig service och personal som bryr sig!