Om företaget

Vi spelar funktionell teater för konferenser, arbetsplatser samt konstnärlig teater för barn, unga och vuxna. Vår starkaste sida är improvisation och vi utgår alltid från vår publik och dess upplevelse. Vi erbjuder även...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-597 55...
Adress

Sandviksgatan 18A

97236 Luleå

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi spelar funktionell teater för konferenser, arbetsplatser samt konstnärlig teater för barn, unga och vuxna. Vår starkaste sida är improvisation och vi utgår alltid från vår publik och dess upplevelse. Vi erbjuder även utbildning, kurser och föreläsningar. Kontakta gärna oss!

Vår vision

”Vår teater måste kommunicera med sin publik, och kan inte leva enbart för skådespelarens skull. Teatern måste stå i relation till den verklighet vi lever och vistas i”

– Dan Swärdh, Konstnärlig ledare och grundare av Teater Scratch

Teater Scratch är en teater som genom decennier har genomgått många olika inriktningar. Ämnesteater, improvisationsteater, berättarteater. Produktioner för barn, unga och vuxna.

Men ideologin till varför, och hur, vi gör teater har varit desamma sedan starten 1987-

Vi är en folkets teater. Vår teater lägger vikt på att väcka frågor och debatt. Att se oss omkring i vår samvaro och ställa frågan ”Varför?”, utan att ge några givna svar.

Vår teater har, i vissa sammanhang, kallats för politisk teater. Och om man anser att allt som berör vårt samhälle är politik, så anser även vi också att den är det. Då vi gör en uppsättning ställer vi oss alltid frågan ”Från vilket perspektiv skildras vad för vem”, då blir det för oss oundvikligt att gestalta föreställningar som ställer frågor och väcker tankar kring jämställdhet, klass och normer.

Vad vi vill

Teater Scratch hyllar (den otrendiga?) folkbildningsteatern. Vi anser att teater inte ska vara en vacker, isolerad ö för dem som lärt sig navigera dit. Den ska vistas i verkligheten.

Eftersom vi vill vara en folklig teater, som ska vara nära vår publik, söker vi ofta upp dem och spelar där människorna finns. Ofta i organiserade sammanhang, som på skolan, arbetsplatsen eller föreningen. Här får vi en publik som ofta inte aktivt har valt att komma till oss. Vi kallar det för ”det positiva tvånget”. Ett ”tvång”, som faktiskt är ett verktyg för oss att kunna möta människor i alla åldrar och samhällsskikt. En fantastisk möjlighet.

Eftersom folkbildning har varit betydelsefullt för oss sedan start är utbildning också en viktig del i vår verksamhet. Vi vill lära ut det vi kan, och jobbar därför mot arbetsplatser och skolor med ämnen som kroppsspråk, team building, härskartekniker m.m.

Vem vi är

Vi är en arbetsplats som tror snabbt och proffesionellt arbete. Vi strävar efter att ha en nära och effektiv kontakt med våra kunder, och lyssna på deras behov.

Med få anställda, som alla individuellt sitter på en bred kompens, kan vi jobba snabbt och skräddarsy produkter till våra kunder.

Teater Scratchs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Teater Scratch

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Teater Scratch finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

TEATER SCRATCH

Org.nr:

8970010990

Bolagsform

Ideell förening

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

90010 Producenter av konstnärliga, litterära och artistiska verk

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

08.04.1988

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0705975530

07-059 755 30

070-597 55 30

0705-97 55 30

070-5975530