Om TCM Tyresö Cykelmagasin

Vi är en fristående cykelåterförsäljare med både en stor fysisk butik såväl som en uppskattad Webshop. Vi erbjuder ett komplett, brett och intressant sortiment. Att vi är fristående innebär att vi kan handla vad vi vill, var vi vill, utan att vara uppknutna till vissa standardsortiment som tyvärr blir mer och mer vanligt i Sverige. Vi levererar cyklar och tillbehör i Sverige, Finland och Danmark samt utför service och reparationer till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor.

TCM Tyresö Cykelmagasins utvalda länkar

Bildgalleri

  • TCM Tyresö Cykelmagasin Cykelaffär, Söderhamn - 1
  • TCM Tyresö Cykelmagasin Cykelaffär, Söderhamn - 2
  • TCM Tyresö Cykelmagasin Cykelaffär, Söderhamn - 3

TCM Tyresö Cykelmagasin, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Tcm Online Retail AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

15.10.1999

Org.nr:

5565773545

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47915 Postorderhandel och detaljhandel på Internet med sport- och fritidsutrustning, 47642 Specialiserad butikshandel med cyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 8

reviews aboutName

P

Per Quested Aronsson

moreThanAYearAgo

Bra kundservice, bra utbud, men en varning gällande cykelservice. Jag har lämnat in två olika cyklar (MTB) för växeljustering (Shimano), och ingen av gångerna har det blivit bra. Det har rört sig om i stort sett helt nya växlar. Bägge gångerna har jag återvänt och givit dem en andra chans, men det blev inte bra då heller. Första gången gjorde en en omjustering som inte gjorde någon skillnad. Andra gången hade det gått för lång tid sedan justering, så de avböjde att göra ett andra försök.

De använder som standard högtryckstvätt för rengöring, vilket ju inte är bra för cykeln. Vatten tränger in i lager o dyl. Det leder säkert till många återbesök för mer service, dock.

Anette

moreThanAYearAgo

Fick professionellt bemötande då jag hade svårt att välja cykel. Är nu så nöjd med mitt val efter första cykelturen.
Tack Roger och Johan

Therese

moreThanAYearAgo

Jag gick till TCM för att köpa en dam cykel som passa mig och fick ett trevligt och professionellt bemötande. Jag är jätte nöjd med cykeln och rekomendderar alla att handla hos TCM.

Jens

moreThanAYearAgo

Mycket bra service, snabb leverans, bra pris!

Adde

moreThanAYearAgo

har kollat runt efter cykelskor+pedaler till min racer men inte hittat rätt nånstans. besökte tcm och de lyssnade in vad jag ville ha och första rekommenderade paret satt perfekt. det blev Specialized Sport Road och Look Keo-pedaler. De monterade dessutom både skor och pedaler och det uppskattades. Jag är grymt nöjd.

Cribbe

moreThanAYearAgo

Har aldrig sett så mycket cykel i en butik.
Spännande och prisvärda varumärken. Dom har mest bättre cyklar i sitt sortiment.
Galant personal också!

H Jensen

moreThanAYearAgo

med stort och varierat utbud samt kunnig, intresserad, och trevlig personal. Kan varmt rekommendera butiken till alla cykelköpare!

L

Lone Sunde

moreThanAYearAgo

Særdeles kompetent, venlig og tålmodig hjælp, også selvom jeg ikke købte noget fordi jeg sent indså at jeg ikke havde gennemtænkt mit behov.

Jeg kommer sikkert igen

Anonym

moreThanAYearAgo

Bra utbud, trevlig personal och humana priser. Kommer definitivt handla där igen.

Mats

moreThanAYearAgo

De håller en hög prisnivå men kompenserar inte med servicen. Måhända är de kunniga men vad hjälper det om det tar en hel eftermiddag att få hjälp. Att de sen agerar som att de inte ens sett en gör att jag aldrig skulle gynna dem med ett köp.

nejtack

moreThanAYearAgo

Grymt missnöjd med följande: (har handlat många gånger där). Kunnig men arrogant personal. Dåliga på att följa upp förfrågningar. Långsamma och lyssnar inte. Om man som kund hade tänkt spendera iallafall 13000 kr, förväntar man sig åtminstone ett bemötande. En nickning. Snark. Dom har blivit bortskämda. Eller trötta.

anonymousUser

moreThanAYearAgo

för mycket varor i butiken. Ger ett stökigt och Oorganiserat intryck. Ostädad kundtoalett. Trevlig personal.

Kalle

moreThanAYearAgo

Köpte en Focus Killer Bee mtb efter rekommendation, grymt nöjd med cykeln och all hjälp och service! Rekommenderas varmt!

Lidagrabb

moreThanAYearAgo

Har varit runt en hel del och kollat in cyklar, börjar bli dags att byta ut min gamla. Kom innanför dörren och blev kär :) Grymt sortiment och riktigt trevlig personal...Cube Reaction 09:a beställd, sjukt prisvärd!

Möjliga telefonnummerformat

08798847208-798 84 72087-98 84 720879-884 72