Se på karta

taxitjänster 

gav 127 företag inom detta område

Taxi Skavsta

(1.75)

Hinzens gränd 5F61139 Nyköping
logo

Öppet dygnet runt, året om, vardag som helgdag. Vår fordonspark består, förutom av 1-4 pass. bilar, även av 6-8 pass. Turistbussar och specialfordon. Vårt utbud är brett: privatresor, företagsresor, skolresor, seniortaxi och färdstjänst. Vi kör även godstransporter och våra största bilar lastar 2-3 pall och ca 600 kg. Skavsta flygplats är vårt hemmaområde, ring så hämtar vi dig. Åk tryggt med oss - ALLA våra fordon är utrustade med alkolås! Välkommen.

Åhus Taxi -Taxi 24

(1)

Smattervägen 329691 Åhus

Kristianstad Taxi / Åhus Taxi - ditt taxibolag i Kristianstad och Åhus! Boka din taxi hos oss och få en trygg och bekväm resa dit du vill. Chaufförens fokus ligger på att göra din resa så enkel som möjligt. Våra ledord är punktlighet, service och säkerhet.

Taxi Rätan

Skolvägen 584595 Rätan
logo

Utförande av taxitrafik till dom flesta behov. Samt även gods/bud. Tack vare mina specialfordon, kan rullstolstaxi & liggande/bår transport erbjudas.

Taxi Drakstaden

(2.86)

Bergsgatan 11885350 Sundsvall
logo

När du åker med Taxi Drakstaden får du en kundupplevelse i världsklass. Genom att alltid utföra våra resor enligt gammal taxietikett och med ett miljötänk i framkant är vi tillsammans med våra trevliga chaufförer inte bara Sundsvalls enda lokala taxibolag utan också det självklara bolaget.

Björklinge Taxi

(1)

Gävlevägen 33074372 Björklinge
logo

Boka taxi. Öppet dygnet runt, Vi har fasta priser till och från flygplatser, Uppsala, Gävle, Tierp. För övriga resor kontakta oss för prisuppgift

Taxi AB, Varbergs

(2.22)

Kardanvägen 2143232 Varberg
logo

Vi kör dygnet runt året runt. Vi har vår egen växel placerad i Varberg där vår personal alltid är redo att ta emot Er bokning.

Vimmerby Taxi AB

Turbingatan 859840 Vimmerby

Taxi Söder Gotland

Lönnvägen 762143 Visby

Ett lokalt val av taxi, för en levande landsbygd! Mycket låga framkörningsavgifter!

Taxi Kristianstad - C4 Taxi Kristianstad

Hasselvägen 2029160 Kristianstad
logo

Taxi C4 Kristianstad, din taxifirma i Kristianstad och Åhus tillgänglig dygnet runt och med service samt kundnöjdhet i fokus. Kontakta oss via telefon eller mail för din nästa resa. Varmt välkommen!

Karlskrona Taxi

(3)

Blåportsgatan 15A37156 Karlskrona
logo

Välkommen till oss på Karlskrona Taxi. Vi är stabila och trygga och erbjuder kunden det där lilla extra. Beställ din taxi hos oss!

Taxi Trollhättan AB

Industrigatan 546137 Trollhättan
logo

Välkommen till Taxi Trollhättan. Ditt lokala taxibolag sedan 1923. Vi satsar på kvalitet och service.

Fiskflyg, AB

(5)

Strömgatan 4398260 Porjus
logo

Fiskflyg är ett helikopterföretag i tredje generationen som flyger människor och varor i Lappland och Norrbotten sedan 1942.

Taxi Norra Uppland AB

(3.33)

Hantverkscentrum 381541 Tierp
logo

Vi tar dig eller ditt paket vart du vill när du vill dygnet runt. Taxi Norra Uppland AB bedriver en beställningscentral som är öppen dygnet runt årets alla dagar. Det är här beställningar görs och trafiken dirigeras ifrån. Vi utför både person och budtransporter allt efter era önskemål. Till vårt förfogande har vi 17 personbilar som är miljöklassade, 9 bussar för 8 passagerare som även är utrustade för bårtransporter samt 1 budbil. Varmt välkommen till oss!

Skellefteå Taxi AB

(2.25)

Löftesgränd 293150 Skellefteå
logo

Åk inte hem med vemsomhelst. Ring oss!Vi har öppet dygnet runt året om och du får din taxi när du behöver den.Vi har som målsättning att erbjuda dig de taxitjänster du önskar och är i behov av.Vi har ca 87 st fordon varav ca 30 st storbilar för sjuktransporter och stora sällskap. Våra storbilar tar upp till 8 antal personer.Vi erbjuder alla typer av transporter för privatpersoner, företag och offentliga förvaltningar.

Taxicentralen Falköping AB

Järnvägsgatan 552133 Falköping
logo

Vi erbjuder möjligheten att beställa alla typer av resor. Nu finns bokningstjänst direkt på hemsidan. Bekvämt, snabbt och enkelt.

Dajanas Taxi Katrineholm

Gersnäsgatan 1664146 Katrineholm
logo

Välkommen till Dajanas Taxi i Katrineholm! Vi är ett taxibolag med kundnöjdhet, flexibilitet och trygghet i fokus. Under vardagar och söndagar genomför vi resor i Katrineholm och fredag & lördag är vi i Katrineholm till 16.00, därefter utför vi resor i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss!

Östsmå Bud & Taxi

Taberg 56241 Taberg
logo

Din lokala Taxi i Jönköping , Huskvarna, Bankeryd, Habo och Gränna.Med känsla för service - Trevliga förare, trygga resor och låga priser

Taxi Svenstavik AB

Hästhovsvägen 384531 Svenstavik
logo

Taxi Fagersta AB

(2.83)

Lövparksvägen 973730 Fagersta
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Taxi Enköping AB

(2)

Box 191 74523 Enköping
logo

Vi är Ert lokala taxibolag som utför alla slags transporter. Vi har över 80 års branschvana, att köra Dig bekvämt, tryggt och säkert i moderna fordon med alkolås. #nl#Vi utför även alla slags budtransporter i landet. Varmt välkommen att kontakta taxibolaget nära dig!

Gränna Taxi Buss

(5)

Skiftesvägen 1056331 Gränna
logo

VÄLKOMMEN #nl# #nl#Vi på Kimmehed hälsar nya och gamla besökare välkomna. Kvalitet, säkerhet och service är våra ledord. År 2011 förvärvade vi även Gränna Taxibuss AB. #nl#Vi bryr oss om miljön. Därför sätter vi stort värde på vårt miljöarbete. Det finns en tydlig miljömedvetenhet på alla nivåer i företaget. Miljödiplomeringen borgar för att vi arbetar aktivt med miljöfrågor.

Trossö Taxi AB

Österleden 337134 Karlskrona
logo

Vikbolands Taxi 160 000

(3.67)

Östra Malmskogen 358272 Linköping
logo

Boka din taxi hos oss! Snabbt och Säkert med Vikbolands Taxi.

Arvikabygdens Taxi

Södra Fjöle Sör I Stuga 167195 Klässbol
logo

Välkommen till arvikabygdens taxi! Din lokala taxi i Arvika. Arvikabygdens Taxi har 4 bilar och ca 10 anställda. Vi erbjuder gratis WiFi i våra bilar! Vår verksamhet består av företags, gods och privatresor. Vi är medlem i Svea Taxiallians.

Dorotea Bussstation

Parkvägen 491731 Dorotea