Taxi Vänersborg  och Vargön och Trollhättan logo

Taxi Vänersborg och Vargön och Trollhättan

Om företaget

Taxi Kaif är ett taxibolag i Vänersborg och Trollhättan som lägger kundens önskemål och behov i centrum. Med komfort, punktlighet och trygghet som ledord ser vi till att göra din taxiupplevelse så enkelt som möjligt, oavsett om...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
076-220 11...
Adress

Karlslundsgatan 3

46231 Vänersborg

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Taxi Kaif är ett taxibolag i Vänersborg och Trollhättan som lägger kundens önskemål och behov i centrum. Med komfort, punktlighet och trygghet som ledord ser vi till att göra din taxiupplevelse så enkelt som möjligt, oavsett om du befinner dig i Göteborg centrum eller besöker alpackorna i Vänersborg. Och Trollhättan Med våra taxibilar i Uddevalla och Vänersborg ser vi till att finnas där våra kunder behöver oss. Dessutom kör vi till och från Trollhättan.

En trygg och säkerhet professionell taxi i Vänersborg och Trollhättan

Behöver du en trygg och professionell taxi i Vänersborg och Trollhättan Taxi Kaif finns här för att ge dig en kundupplevelse i högsta klass. Våra chaufförer har en lång erfarenhet som chaufförer av olika slag. Vi är en smidig lösning när du enkelt vill ta dig från plats A till plats B. Kontakta oss redan idag för prisförslag och mer information!

En professionell Taxi

Vi är ett taxibolag som tar ansvar för miljön. Vår målsättning är att kunna utföra alla körningar utsläppsfritt inom en snar framtid.

Taxi Vänersborg och Vargön och Trollhättans utvalda länkar

Omdömen

Kaif said Ibraahim

4 månader sedan

Jag åker dagligen med Taxi Kaif och kan säga, de bäst kvalitet service, rena taxi och trevliga chaufförer, åk med dem...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0762201194

07-622 011 94

076-220 11 94

0762-20 11 94

076-2201194