Om Taxi Drakstaden

När du åker med Taxi Drakstaden får du en kundupplevelse i världsklass. Genom att alltid utföra våra resor enligt gammal taxietikett och med ett miljötänk i framkant är vi tillsammans med våra trevliga chaufförer inte bara Sundsvalls enda lokala taxibolag utan också det självklara bolaget.

Taxi Drakstadens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Taxi Drakstaden Taxi, Sundsvall - 1

Taxi Drakstaden, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTaxi Drakstaden AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.06.2010
Org.nr:5568105661
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital348000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch52219 Övriga stödtjänster till landtransport

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Östen JohanssonOrdförande
Karl Östen JohanssonLedamot
Lars Thommy DahlströmLedamot
Kurt Stefan EngmanLedamot
Mats Tony ErikssonLedamot
Sven Erik SjögrenLedamot
Joakim Olof Ragnar LindbladRevisor

Omdömen om Taxi Drakstaden

Ulrika Lundin

mer än ett år sedan

Vid flertalet tillfällen har inte skolskjutsen fungerat och man får ett fruktansvärt dåligt bemötande av de som sitter i växeln. Noll känsla för service och är absolut inte villiga att hjälpa vid problem trots att de själva är orsaken. Skulle aldrig betala för att åka med dessa privat. Att kommunen låter detta bolag skjutsa skolbarn och dessutom barn med speciella behov är skrämmande. Gynna inte detta bolag. Välj nått annat.

Li

mer än ett år sedan

Jag är invandrare, men talar svenska ganska bra, ändå har jag blivit bemött på ett förnedrande sätt. Telefonist har frågat vad jag heter och det har jag sagt. Svaret blev,- nej, det här klarar jag inte! :))) trevligt, eller hur? Dock chafförer är duktiga, trevliga och hjälpsamma.

lemming

mer än ett år sedan

inget fel på chauffören som var trevlig när vi väl fick bilen. skulle komma på en gång. tog en halvtimme efter mycket ringande där vi ej fick svar. annars bra resa.

Anna

mer än ett år sedan

Trevlig taxi resa!

Gina Visser

mer än ett år sedan

Återigen dykte dem inte upp! Det har hänt otrolig många gånger förut och när man ringer påstår dem att man inte har bokat eller annat dåligt ursäkt och blir man otrevlig behandlat!! Kundservice har dem tydligen aldrig hört av på centralen...
Chauförer är alltid trevlig alltså det beror inte på dem!

MZ

mer än ett år sedan

Bokade via nätet några min innan jag tog flyget från Göteborg till Sundsvall. När jag kommer fram står en kanon trevlig ung kille där med en skylt med mitt namn på. Funkade kanon!

Emilia

mer än ett år sedan

Helt klart toppservice. Bästa bemötande, är alltid i tid och under alla år jag åkt med Drakstaden har jag alltid haft trevliga chaufförer. BÄST HELT KLART!