Se på karta
Odinsplatsen 241102 Göteborg

2.63 (8)

Tygaffär med syateljé & skumplast i Göteborg .Välkommen till Galant Plast – tygaffär med ett stort sortiment tyger och skumplast i Göteborg. Vi har även en syateljé för dig som vill ha hjälp med exempelvis skräddarsydda dynor, madrasser och designlösningar i olika material.

Skepparslövsvägen 25629192 Kristianstad

Vi Stoppar och klär om möbler, mc-sadlar, bilsäten, båt- och husvagnsdynor m.m.

Lilla södergatan 18A22353 Lund

Klä om din fåtölj och öka värdet. Sitt skönare och njut i din favoritfåtölj. Var rädd om miljön- klä om din möbel. Fri hämt- och hemkörning inom Lunds kommun! Nöjdkundgaranti - full garanti vid utfört arbete.

Tapetserare, tapetserarmästare Sökord

VÄLKOMMEN MED DIN KÄRA MÖBEL OCH FÅ DEN SOM NY, HANTVERKAREN MITT I STAN

Häradsgatan 2443142 Mölndal

Centralt i Mölndal. Privat och offentlig miljö. Samarbetar med kemtvätt och inredningsföretag. Klär alla typer av möbler, båt, bil, husvagn, sjukvård, kontor, hotell, kyrkor, restauranger. Stort urval miljöcertifierade tyger och skinn. Inredningsartiklar och möbelvårdsprodukter.

Häradshövdingegatan 1390331 Umeå

Tapetserarverkstad. Vi utför möbelomklädnad och möbelrenoveringar m.m. Välkommen till oss.

Bellevuevägen 2721772 Malmö

Möbel & inredningsbutik med egen tapetserarverkstad.Återförsäljare av svenska kvalitetsmöbler från Carl Malmsten och Jio-Möbler.Möbel och inredningstextilier, mattor, belysning och miljövänliga färger från Farrow & Ball.

Norevägen 6318264 Djursholm

Djursholms Ösby tapetserarna sedan 25 år. Vi stoppar och klär om möbler i valfritt tyg eller skinn. Vi gör även sömnad som överdrag, dynor och kuddar. Försäljning av möbeltyger och skinn.

Tapetserare, tapetserarmästare Sökord

Risbrinksgatan 6A58244 Linköping

Omklädsel av möbler, sömnad av gardiner och försäljning av tyger. Specialitet: antika möbler, malmstensmöbler m.m.

tapetserare, tapetserarmästare Sökord

Kometvägen 718333 Täby

Välkommen till Möbeltapetsering i Täby! Vi klär gärna om era möbler, båtdynor och fixar stoppningen. Vi tillhandahåller även möbeltyger, tapetserarmaterial, läder och fårskinn.För att få en offert, mejla oss på: [email protected]

Bredgatan 2260247 Norrköping

Omklädsel av möbler och båtkapell. Välkommen att kontakta oss för mer informaion om våra tjänster.

Brunnslöv 115324297 Hörby

Välkomna till Lisas Möbeltyger & Omklädsel.Till det lilla företaget på landet som arbetar med både små och stora projekt, till både privata och företagskunder.

Kungsladugårdsvägen 146254 Vänersborg

Utför omklädsel och stoppning av antika och nyare möbler, tillverkning av båtdynor. Försäljning av möbeltyg,läder och övrigt tapetserarmaterial.

Dalby 72124794 Dalby

5 (1)

Din Tapetserarmästare i Dalby!

Långgatan 1664730 Mariefred

Jag arbetar med det traditionella tapetserarhantverket och använder naturliga material som kroll, tagel, hampa, lin bomull och just samt utför resårsnörning. Jag tycker också om modern design och at jobba med moderna material, tekniker och med nydesign på nyritade möbler.

Slöjdgatan 3058277 Linköping

Vi klär möbler i alla former för privat och offentlig miljö, nytt som gammalt. Även husvagns- och båtdynor, bil- och båtsäten.

Kungsgatan 9011227 Stockholm

Älskar du din gamla sittmöbel?Är den sliten och blekt men du vill ändå inte skiljas från den?Ta med din favoritmöbel till oss!

Järngatan 1223435 Lomma

5 (1)

Möbeltapetserare. Klär om möbler och säljer möbeltyger. Syr överdrag och dynor - till hem, offentlig miljö, båten och husvagnen.

Tapetserare, tapetserarmästare Sökord

Välkommen till en spännande verkstad i Lomma. Jag har kunskap, fina möbeltyger och hållbara stoppningsmaterial. Vad har du?

Karl XI gatan 722220 Lund

Omklädsel och omstoppning av sittmöbler till privat och offentlig miljö. Varsam restaurering av antika möbler. Råd och hjälp vid val av färg och tyg. Välkommen!

Tapetserare, tapetserarmästare Sökord

Jag klär & stoppar om sittmöbler av god kvalitet. 30 års erfarenhet Stort urval av fantastiska tyger från hela Europa Du kan köpa material & tyg här

Rååvägen 1625270 Råå

Vi är den mysiga Tapetserarverkstaden på Råå utanför Helsingborg där vi arbetar både med traditionella och moderna stoppnings- metoder och material, allt efter möbelns ålder och typ. Jag brinner för de underverk en möbel kan genomgå, från oändligt trött och sliten till outtröttlig, pigg och vacker.

Brittesgatan 1378443 Borlänge

Välkommen! Vi är en tapetserarverkstad som funnits i Borlänge sedan 1963. Vi har gedigen erfarenhet inom såväl offentlig- som hemmiljö.