Om Tanums Gestgifveri hotell och konferens AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att det är gratis att fylla i din företagsinformation på Eniro?

Zmarta

Företagslån

Ansök om lån upp till 5 miljoner kronor

Ans&oring;k om lån upp till 5 miljoner kronor

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Tanums Gestgifveri hotell och konferens AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Tanumshede Gestgifveri Hotel & Konferens AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

19.11.2013

Org.nr:

5569495194

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

55101 Hotellverksamhet med restaurangrörelse

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Steffe

moreThanAYearAgo

Mycket bra restaurang med trevlig personal.
Standardrummet på hotellet var mycket litet och luktade mögel, troligen inte renoverat sedan 70-talet. Rätt mycket oljud från vägen utanför. Frukosten var inte mycket att hurra för.
Ät maten men bo någon annan stans.

Ida Jansson

moreThanAYearAgo

Har i flera år varit på Tanums Gestgifveris julbord. Maten är hemmalagad med topp kvalitet å atmosfären är fantastisk. Hotellet har under åren successivt blivit renoverat och de håller den gamla stilen!

Viktoria

moreThanAYearAgo

Blev mycket besvikna. Vi hade bokat efter att ha läst beskrivningarna av hotell och Gestgifveri på företagets hemsida. Tyvärr motsvarade varken rum eller mat förväntningarna. Personalen var trevlig men slarviga. Vi hade exempelvis via telefon ringt och dubbelkollat kvällens bordsbokning. Ändå fanns det ingen bokning när vi väl stod på plats. 8000 kronor för trerätters middag med vin för sex vuxna är ok - om maten och vinet är bra. Men tyvärr var den inte bra. Det var bara ok.

Fredrik

moreThanAYearAgo

Hotellet och restaurangen håll hög standard! Trevlig personal med bra service och otrolig härlig atmosfär i båda byggnaderna med inspiration av gammal stil.

Kristine

moreThanAYearAgo

Det var en hemtrevlig och gammaldags atmosfär på hotellet. Restaurangen serverade mycket god mat och personalen var tillmötesgående och trevlig.

ida

moreThanAYearAgo

Så himla mysigt och så himla väl värt pengarna! Trevlig personal, super god mat, härligt rum, vacker omgivning och ja! Åker gärna hit igen!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

05252901005-252 90 10052-52 90 100525-290 10