Vägbeskrivning

tandläkarvård

gav 844 företag
Karta
 • Visborgsgatan 18
  62157 VISBY
  Visa vägbeskrivning
  0498-27 74...2
  Visa nummer
  Stängt
  Privattandläkare med lugn och mysig tandläkarmottagning i Visby innerstad. Jag erbjuder bland annat estetisk tandvård, traditionell tandvård, barntandvård samt tandblekning. Jag tror att en stor del av nyckeln till skönhet och välbefinnande grundas i friska och vackra tänder. Därför är jag stolt att kunna erbjuda mina patienter den senaste inom den dentala teknologin i en lugn, behaglig och stressfri miljö. Ansluten till försäkringskassan och Sveriges tandläkarförbund.
 • Ölandskajen 11
  39231 KALMAR
  Visa vägbeskrivning
  0480-177...2
  Visa nummer
  Öppet
  Vi är en del i Praktikertjänst AB som är den största privata vårdgivaren i Sverige. Praktiken ligger i anslutning till Kalmar slott och gästhamn i samma byggnad som Turistbyrån.Hos oss finns det två team som består av tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och receptionister. Tillsammans har vi både bred och hög kompetens. Vi erbjuder allt från allmäntandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård.Hos oss är hela familjen välkommen!
 • Engelbrektsplan 2
  11434 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-660 64...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi är en modern tandläkarpraktik som erbjuder förebyggande och vårdande akuttandvård i en trevlig miljö och med trevlig personal.
 • Blommensbergsvägen 165
  12652 HÄGERSTEN
  Visa vägbeskrivning
  08-18 64...
  Visa nummer
  Hos oss tar vi hand om din munhälsa med stor noggrannhet och komfort.Vi satsar på kvalitet, samarbetar med specialister och erbjuder även tandhygienist behandling på plats. Inför varje behandling lämnar vi alltid ett behandlingsförslag samt går igenom eventuell alternativ behandling.
 • Regementsgatan 12
  83141 ÖSTERSUND
  Visa vägbeskrivning
  063-10 57...
  Visa nummer
  Vi utför all slags tandvård, både allmän och mer avancerad specialisttandvård. Med utgångspunkt från dig som patient och utifrån dina önskemål och behandlingsbehov utför vi allt från årliga tandvårdskontroller till mer avancerad tandvård. Dina tänder är viktiga för dig!
 • Ubbes väg 4
  29165 KRISTIANSTAD
  Visa vägbeskrivning
  044-19 65...
  Visa nummer
  Stängt
  Professionell behandling i lugn miljö. Vi finns i en modern klinik strax söder om Kristianstad. Vi är ett väl sammansvetsat team och samtliga tandläkare är av Socialstyrelsen legitimerade specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Tack vare lång erfarenhet och en bred kompetens kan våra patienter känna sig trygga. Vi arbetar med käkkirurgi och oral protetik. Vi har erfarenhet av de flesta implantatsystem som finns på den internationella marknaden och som är vetenskapligt väldokumenterade. Vi erbjuder smärtfri bedövning. I samarbete med öronkliniker utför vi apnéskenor mot nattliga andningsuppehåll och snarkningar. Hos oss får du ett seriöst och personligt bemötande i lugn miljö med absolut bästa möjliga behandling.
 • Klostergatan 2A
  29431 SÖLVESBORG
  Visa vägbeskrivning
  0456-138...
  Visa nummer
  (2
  Hos oss får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.
 • Grevhusgatan 6
  53131 LIDKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  0510-293...
  Visa nummer
  Hos oss arbetar två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi utför all form av tandvård, från förebyggande och estetisk tandvård till rotfyllningar, operation av tänder och implantat.
 • Prinsgatan 12A
  34330 ÄLMHULT
  Visa vägbeskrivning
  0476-591...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi erbjuder modern tandvård åt alla, såväl barn som vuxna.Hos oss kan du få alla dina tandvårdsbehov tillgodosedda och vi gör individuella behandlingsplaner som passar just dig.Nya patienter är varmt välkommna och har du akuta besvär brukar vi kunna ordna en tid samma dag.
 • Kungsgatan 58
  90326 UMEÅ
  Visa vägbeskrivning
  090-12 36...
  Visa nummer
  Stängt
  Det är vi som är Tandläkarna Wiklund och Krooks. Hos oss får du komplett tandvård för hela familjen. Naturligtvis är barn och ungdomstandvården kostnadsfri!Vi är bekvämt belägna mitt i stan vid Vasaplan (lokalbussnavet i centrum) och nära till bra parkeringsmöjligheter.
tandläkarvård gav 844 företag
Static map