Om Tandläkarna Wassenius

Välkommen till den lilla kliniken med det personliga bemötandet där kunskap och vetenskap är ledorden.

DIN TANDLÄKARE I VÄXJÖ

Hos oss har du samma tandläkare varje gång. Här får du individuellt anpassad vård av högsta kvalitet. En viktig framgångsfaktor är den förebyggande tandvården. För vi vet att friska tänder och en bra munhälsa inte bara ger ett vackert leende, utan faktiskt påverkar hela kroppen. Vi arbetar i ett lugnt tempo och lägger stor vikt på att informera och skapa en trygg miljö. Tandvårdsrädda patienter känner sig därför lugna hos oss.

FÖREBYGGANDE TANDVÅRD

För att behålla dina tänder livet ut stödjer vi dig i din egenvård genom regelbundna munhälsokontroller. Vi hjälper dig att förebygga sjukdomar i munhålan samt att förhindra sjukdomsutveckling genom att ta bort tandsten, fluorbehandla och instruera egenvård.

LAGNINGAR

Om en tand drabbats av karies måste bakterierna avlägsnas och därefter fylls hålet igen med ett tandfärgat plastmaterial. Vi använder oss endast av högkvalitativa material för att uppnå bästa möjliga resultat. Det finns också möjlighet att byta ut amalgamfyllning, sluta mellanrum och göra fasader då med en estetisk indikation.

ROTBEHANDLINGAR

Lagas inte ett hål i tid blir tanden innanmäte inflammerat och till slut infekterad. Då måste tanden rotbehandlas. Först rengörs tanden inuti och försluts därefter med standardiserat material.

TANDUTTAGNINGAR

Om en tand är så skadad att den inte går att rädda måste den tas bort. Efter smärtfri bedövning kan tanden försiktigt tas ut med fina instrument. Det är inte längre så traumatiskt som det var förr i tiden.

TANDIMPLANTAT

Saknar du en eller flera tänder så finns det flera sätt att ersätta dem. Med ett tandimplantat får du en ersättning som är tandlik och man behöver inte involvera andra kringliggande tänder. Ett alternativ till den mer vanliga bron.

BARNTANDVÅRD

Vi tycker att det är viktigt att barn går regelbundet till tandläkaren. Hos oss får barnen träffa tandläkaren varje år så att bettutveckling kan följas och munsjukdomar kan förebyggas. Att redan i tidig ålder vänja barnet vid tandläkarbesök minskar risken för framtida tandvårdsrädsla. Alla barn och ungdomar mellan 3-21 år erhåller kostnadsfri tandvård.

ESTETISK TANDVÅRD

Att inte våga skratta eller le och visa tänderna kan påverka ditt liv på ett mycket negativt sätt. Med åren är det oundvikligt att dina tänder förändras till både form och färg, kanske har olyckan varit framme och skadat dem eller du kanske har medfödda defekter som tidigare inte gick att åtgärda. Estetisk tandvård handlar om att förbättra ditt leende, helhetsintryck och munhälsa och med modern teknik och kunskap kan vi göra mycket för att hjälpa dig. Den estetiska tandvården har gjort stora landvinningar på senare år och det mesta går idag att åtgärda. En arsenal av behandlingsalternativ finns, exempelvis tandblekning, porslinslaminat, tandreglering och implantat.

TANDBLEKNING

För ljusare och vitare tänder erbjuder vi både klinik- och hemblekning. Klinikblekning sker med någon timmas behandling under personalens kontroll i behandlingsstolen, ger ett snabbare resultat men lika effektiv blekning som hemblekning.

SKALFASADER

Är emaljen skadad eller om Du är missnöjd med formen på dina tänder kan skalfasader var lösningen för dig. Porslinsfasader, skalfasader eller tandfasader som de också kallas är lövtunna skikt som fästs på tandens framsida så att de ser vackrare och friskare ut. Behandlingen inleds med en lätt konturering av tandens framsida och inom ett par veckor är ett nytt leende på plats.

Tandläkarna Wassenius utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 1
  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 2
  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 3
  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 4
  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 5
  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 6
  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 7
  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 8
  • Tandläkarna Wassenius Tandläkare, Växjö - 9

Tandläkarna Wassenius, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnWassenius Health AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande23.04.2015
Org.nr:5590116686
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86230 Tandläkarverksamhet, 93130 Drift av gymanläggningar

Exekutiva befattningar/Administration

Per Olof Martin WasseniusLedamot
Bernadeth Betty Erös WasseniusSuppleant
Ulla Victoria RodinRevisor
Kjell Markus AnderssonRevisorssuppleant

Omdömen om Tandläkarna Wassenius

Malin

mer än ett år sedan

Jag har letat efter en ny tandläkare efter att ha flyttat runt i Sverige en del och nu hamnat tillbaka i Växjö igen. Eftersom detta gällde mer än bara en rutinundersökning ville jag vara säker på at hamna hos en bra och kompetent tandläkare. Jag har alltid haft problemtänder (rotfyllningar och dylikt), så det var viktigt att hitta någon jag skulle känna mig i tryggt förvar hos. Letade på nätet och hittade Wassenius & Erös här med enbart goda omdömen. Beställde tid, var där idag och är begeistrad. Mycket vänligt bemötande, jag blev informerad om precis allt utan att hela tiden behöva fråga, Betty och tandsköterskan var väldigt måna om att jag skulle må bra och säga till så fort det kändes obehagligt. Och prismässigt? Ja, inte blir det dyrare än om jag hade gått till folktandvården känns det som (gjorde ingen prisjämförelse, men har varit så mycket hos folktandvården tidigare att man har lite hum om priser). Och även om det hamnar på en 200:- mer i slutänden så är det verkligen värt det! Ska dit snart igen för att påbörja behandlingen- och även om jag borde väntat med att skriva recension först då, när allt är färdigt :), så kunde jag bara inte låta bli at redan nu göra reklam för dem. Det är länge sen jag kände mig så trygg och avslappnad hos en tandläkare. Jag ska bo kvar här i trakterna i några år, och har nog hittat "min" tandläkare!

Thomas

mer än ett år sedan

har haft både Martin och Betty. Dom är helt underbara och tar sig verkligen tid för sina patienter! Rekommenderas starkt! speciellt om man har tandläkarskräck, aldrig mött några som tar hand om sina patienter bättre!

Marie Strand

mer än ett år sedan

skall man definitivt gå till dessa tandläkare, jag har haft både Martin och Betty. Dom är helt underbara. Kommer inte för något i världen lämna dem. Rekomenderas till de som har skräck och rädsla

Mervi

mer än ett år sedan

Jag kan varmt rekommendera både Betty o Martin. Har haft många! tandläkare, äntligen funnit dom bästa! Med mina enorma tandläkarbehov och knepiga tandläkararbeten vill jag ge absolut toppenbetyg för både tandarbeten o den varsamma hanteringen av patienten i nöd!

Emma

mer än ett år sedan

Blev väldigt väl bemött av personalen. De var trevliga och tog sig verkligen tid för en. Kan verkligen rekommendera dem.

Stina

mer än ett år sedan

Från det att man kommer till man är klar så känner man sig lugn och i säkra händer här. Proffsiga tandläkare. Rekommenderas!!!