Tandläkare Maria Film Holmquist logo

Tandläkare Maria Film Holmquist

Om företaget

Allt inom tandvård - Vi erbjuder allmäntandvård, allt från förebyggande tandvård och undersökningar till implantatbehandlingar.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
026-25 24...
Adress

Plangatan 4C

81139 Sandviken

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Allt inom tandvård - Vi erbjuder allmäntandvård, allt från förebyggande tandvård och undersökningar till implantatbehandlingar.

Hos oss kan du känna dig lugn och trygg.

Vi välkomnar alla i familjen och kan erbjuda en individuellt anpassad tandvård av god kvalitet i en trivsam, familjär miljö. Med personligt bemötande, delaktighet och ömsesidig respekt sätter vi dig som patient i fokus. Vi finns här för dig och dina behov.

Vi erbjuder allmäntandvård, från förebyggande tandvård och undersökningar till implantat behandlingar. Vi har också ett nära och välinarbetat samarbete med våra proffsiga specialister på specialist tandvården Gävle sjukhus.

Genom vårt kontinuerliga arbete med kvalitetssäkringssystemet Qulan håller vi oss ständigt uppdaterade för att kunna erbjuda dig bästa möjliga behandling , modern och komplett tandvård vilket är vårt mål.

I januari 2014 genomgick vi en extern kontroll och godkändes för certifiering inom kvalitetssystemet Qulan.

Om oss

Hos oss arbetar vi i team där alla på praktiken är delaktiga och engagerade i behandlingen så att du skall få bästa möjliga vård. All personal har lång erfarenhet inom tandvård och besitter en hög kompetens.

Du kan känna dig lugn och trygg vid dina besök.

Din tand och munhälsa är viktig för oss och vi ser fram emot ett nära samarbete baserat på delaktighet och ömsesidig respekt.

Vi värderar det personliga omhändertagandet mycket högt och har god erfarenhet av att hjälpa dig med tandvårdsrädsla.

Med högkvalitativ tandvård för hela familjen vill vi uppnå målet , en god munhälsa till alla våra patienter samt erbjuda ett tryggt möte och en långsiktigt god tandhälsa.

Genom kontinuerlig kompetensutveckling och skickligt handlag vill vi tillgodose våra patienters behov.

Som patient hos oss ska du kunna känna dig säker på att vi använder välbeprövade metoder och material vid behandlingen .

Vi vill att du ska känna dig nöjd efter ett besök hos oss vad det än gäller.

Genom ett vänligt bemötande och stor hänsyn hoppas vi förmedla en trygghetskänsla så att du kan lämna oss med ett leende.

Kvalitetssäkring

Vi på Tandläkare Maria Film Holmquist AB arbetar med ett ledningssystem för kvalitetssäkring inom tandvård som heter Qulan. Tandvård med kvalitet och trygghet.

Qulan är ett system som hjälper oss att behålla och utveckla en hög standard inom ett flertal områden som hygien och smittskydd, miljö och arbetsmiljö, utrustning och material , journal och remisshantering,organisation,ledarskap och arbetsfördelning,diagnos och terapi samt ekonomi.

Vi efterutbildar oss kontinuerligt och håller på så vis oss uppdaterade vad gäller nya material och metoder för att alltid följa med i utvecklingen och kunna erbjuda dig den bästa vården.

Vi strävar hela tiden efter att bli så bra som möjligt , allt för din trygghet.

I Januari 2014 genomgick vi en extern kontroll och godkändes för certifiering inom kvalitetssystemet Qulan.

Certifieringen innebär att kliniken uppfyllt kraven på god efterföljandegrad av de lagar och förordningar som styr tandvård, hälso-och sjukvård och patientsäkerhet samt god efterföljandegrad av myndighetskrav inom bland annat hygien,smittskydd,miljö,sekretess och journalföring.

Teamet har uppvisat gott omdöme, goda kvalitetsrutiner och kontinueligt arbete med Qulan samt uppfyllt kriterierna för certifiering , varav verksamheten tilldelades kvalitetscertifikat.

Tandläkare Maria Film Holmquists utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Tandläkare Maria Film Holmquist

Omsättning

5 304 tkr

Vinstmarginal

30.70 %

Anställda

3

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Tandläkare Maria Film Holmquist finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Tandläkare Maria Film Holmquist Aktiebolag

Org.nr:

5565734380

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

86230 Tandläkarmottagningar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

20.08.1999

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

026252400

02-625 24 00

026-25 24 00

0262-524 00