Om Tandläkare Maria Film Holmquist

Allt inom tandvård - Vi erbjuder allmäntandvård, allt från förebyggande tandvård och undersökningar till implantatbehandlingar.

Hos oss kan du känna dig lugn och trygg.

Vi välkomnar alla i familjen och kan erbjuda en individuellt anpassad tandvård av god kvalitet i en trivsam, familjär miljö. Med personligt bemötande, delaktighet och ömsesidig respekt sätter vi dig som patient i fokus. Vi finns här för dig och dina behov.

Vi erbjuder allmäntandvård, från förebyggande tandvård och undersökningar till implantat behandlingar. Vi har också ett nära och välinarbetat samarbete med våra proffsiga specialister på specialist tandvården Gävle sjukhus.

Genom vårt kontinuerliga arbete med kvalitetssäkringssystemet Qulan håller vi oss ständigt uppdaterade för att kunna erbjuda dig bästa möjliga behandling , modern och komplett tandvård vilket är vårt mål.

I januari 2014 genomgick vi en extern kontroll och godkändes för certifiering inom kvalitetssystemet Qulan.

Om oss

Hos oss arbetar vi i team där alla på praktiken är delaktiga och engagerade i behandlingen så att du skall få bästa möjliga vård. All personal har lång erfarenhet inom tandvård och besitter en hög kompetens.

Du kan känna dig lugn och trygg vid dina besök.

Din tand och munhälsa är viktig för oss och vi ser fram emot ett nära samarbete baserat på delaktighet och ömsesidig respekt.

Vi värderar det personliga omhändertagandet mycket högt och har god erfarenhet av att hjälpa dig med tandvårdsrädsla.

Med högkvalitativ tandvård för hela familjen vill vi uppnå målet , en god munhälsa till alla våra patienter samt erbjuda ett tryggt möte och en långsiktigt god tandhälsa.

Genom kontinuerlig kompetensutveckling och skickligt handlag vill vi tillgodose våra patienters behov.

Som patient hos oss ska du kunna känna dig säker på att vi använder välbeprövade metoder och material vid behandlingen .

Vi vill att du ska känna dig nöjd efter ett besök hos oss vad det än gäller.

Genom ett vänligt bemötande och stor hänsyn hoppas vi förmedla en trygghetskänsla så att du kan lämna oss med ett leende.

Kvalitetssäkring

Vi på Tandläkare Maria Film Holmquist AB arbetar med ett ledningssystem för kvalitetssäkring inom tandvård som heter Qdent. Tandvård med kvalitet och trygghet.

Qdent är ett system som hjälper oss att behålla och utveckla en hög standard inom ett flertal områden som hygien och smittskydd, miljö och arbetsmiljö, utrustning och material , journal och remisshantering,organisation,ledarskap och arbetsfördelning,diagnos och terapi samt ekonomi.

Vi efterutbildar oss kontinuerligt och håller på så vis oss uppdaterade vad gäller nya material och metoder för att alltid följa med i utvecklingen och kunna erbjuda dig den bästa vården.

Vi strävar hela tiden efter att bli så bra som möjligt , allt för din trygghet.

I Januari 2014 genomgick vi en extern kontroll och godkändes för certifiering inom kvalitetssystemet Qulan.

Certifieringen innebär att kliniken uppfyllt kraven på god efterföljandegrad av de lagar och förordningar som styr tandvård, hälso-och sjukvård och patientsäkerhet samt god efterföljandegrad av myndighetskrav inom bland annat hygien,smittskydd,miljö,sekretess och journalföring.

Teamet har uppvisat gott omdöme, goda kvalitetsrutiner och kontinueligt arbete med Qulan samt uppfyllt kriterierna för certifiering , varav verksamheten tilldelades kvalitetscertifikat.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Tandläkare Maria Film Holmquist Tandläkare, Sandviken - 1
  • Tandläkare Maria Film Holmquist Tandläkare, Sandviken - 2
  • Tandläkare Maria Film Holmquist Tandläkare, Sandviken - 3
  • Tandläkare Maria Film Holmquist Tandläkare, Sandviken - 4

Tandläkare Maria Film Holmquist, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTandläkare Maria Film Holmquist Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande20.08.1999
Org.nr:5565734380
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50 - 99
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch86230 Tandläkarverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Anna Maria Film HolmquistLedamot
Per Torsten HolmquistSuppleant
Leif Peter SjöbergRevisor

Möjliga telefonnummerformat

02625240002-625 24 00026-25 24 000262-524 00