Tandläkare Lisa & Lisa logo

Tandläkare Lisa & Lisa

Om företaget

Varmt välkommen till oss! När du besöker vår mottagning träffar du personal med mångårig yrkeserfarenhet. Vår målsättning är att erbjuda dig tandvård med hög kompetens och kvalitet genom modern teknik och ett personligt bemötande.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0911-144...
Adress

Uddmansgatan 6B

94132 Piteå


Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Varmt välkommen till oss! När du besöker vår mottagning träffar du personal med mångårig yrkeserfarenhet.

Vår målsättning är att erbjuda dig tandvård med hög kompetens och kvalitet genom modern teknik och ett personligt bemötande.

I en varm och trivsam miljö kan du sätta dig i lugn och ro, läsa en tidning, och lyssna på musik, medan du väntar på din tur.

Har du akuta besvär får du oftast hjälp samma dag, eller senast nästa arbetsdag. När du är färdigbehandlad blir du erbjuden en kallelse på återbesök, vanligtvis efter 12-18 månader. På så vis håller du tänderna i bra skick och undviker otrevliga överraskningar.

Vi har fem behandlingsrum fullt utrustade med den senaste tekniken för en säker miljö med mindre miljöpåverkan. Vi har bland annat investerat i digital röntgen som sänker strålningen avsevärt.

Röntgenbilderna kommer direkt upp på en datorskärm så att vi tillsammans kan titta på dina tänder. Investeringen gör att vi slipper använda farliga kemikalier.

Vi har även specialutrustning för så kallad vattenrening till kylningen av våra borrmaskiner. Ovanför behandlingsstolarna har vi installerat tv i taket, så att du har något att titta på under behandlingen.

Estetik och hög kvalitet är nyckelord när det gäller tandvård. Hos oss strävar vi efter att resultatet av behandlingen ska se naturlig ut och att det ska kännas och fungera på allra bästa sätt. Därför är vidareutbildning något som vi satsar på. Vår utrustning är modern med hög teknisk standard och den uppgraderas regelbundet.

Vi arbetar mycket med implantatbehandlingar och har stor erfarenhet när det gäller tandvårdsrädsla.Vi har nära samarbete med samtliga specialiteter inom tandvården, vilket gör att vi kan erbjuda alla typer av vuxentandvård.

Våra tandtekniska arbeten utförs av Piteåföretaget Kjells Tandteknik där Vivi-Anne även är delägare. Genom att anlita ett lokalt tandtekniskt laboratorium kan leveranstiderna förkortas. Det nära samarbetet gör att vi kan garantera tandtekniska produkter av hög nivå, framställda av godkända, biologiska material.

Hygien: Våra hygienrutiner är minutiösa och följer Socialstyrelsens rekommendationer. Alla instrument rengörs och steriliseras enligt speciella rutiner som kontrolleras regelbundet. Vi har också speciell utrustning för s.k. vattenrening av kylningen av våra borrmaskiner.

Du kan känna dig trygg när du behandlas av oss.

Tandhygienisten fyller en mycket viktig funktion på vår mottagning. Hon gör undersökningar och är speciellt utbildad i att förebygga karies och tandlossning. Hon informerar och instruerar hur just du ska sköta dina tänder för att undvika “hål” i tänderna och tandköttsinflammation.

Tandläkare Lisa & Lisas utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Tandläkare Lisa & Lisa

Omsättning

4 955 tkr

Vinstmarginal

16.00 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Tandläkare Lisa & Lisa finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Tandläkare Lisa Marklund AB

Org.nr:

5564251881

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

86230 Tandläkarmottagningar

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

26.04.1991

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

091114444

09-111 44 44

091-11 44 44

0911-144 44