Om Tandläkare Lisa & Lisa

Varmt välkommen till oss! När du besöker vår mottagning träffar du personal med mångårig yrkeserfarenhet.Vår målsättning är att erbjuda dig tandvård med hög kompetens och kvalitet genom modern teknik och ett personligt bemötande.

I en varm och trivsam miljö kan du sätta dig i lugn och ro, läsa en tidning, och lyssna på musik, medan du väntar på din tur.

Har du akuta besvär får du oftast hjälp samma dag, eller senast nästa arbetsdag. När du är färdigbehandlad blir du erbjuden en kallelse på återbesök, vanligtvis efter 12-18 månader. På så vis håller du tänderna i bra skick och undviker otrevliga överraskningar.

Vi har fem behandlingsrum fullt utrustade med den senaste tekniken för en säker miljö med mindre miljöpåverkan. Vi har bland annat investerat i digital röntgen som sänker strålningen avsevärt.

Röntgenbilderna kommer direkt upp på en datorskärm så att vi tillsammans kan titta på dina tänder. Investeringen gör att vi slipper använda farliga kemikalier.

Vi har även specialutrustning för så kallad vattenrening till kylningen av våra borrmaskiner. Ovanför behandlingsstolarna har vi installerat tv i taket, så att du har något att titta på under behandlingen.

Estetik och hög kvalitet är nyckelord när det gäller tandvård. Hos oss strävar vi efter att resultatet av behandlingen ska se naturlig ut och att det ska kännas och fungera på allra bästa sätt. Därför är vidareutbildning något som vi satsar på. Vår utrustning är modern med hög teknisk standard och den uppgraderas regelbundet.

Vi arbetar mycket med implantatbehandlingar och har stor erfarenhet när det gäller tandvårdsrädsla.Vi har nära samarbete med samtliga specialiteter inom tandvården, vilket gör att vi kan erbjuda alla typer av vuxentandvård.

Våra tandtekniska arbeten utförs av Piteåföretaget Kjells Tandteknik där Vivi-Anne även är delägare. Genom att anlita ett lokalt tandtekniskt laboratorium kan leveranstiderna förkortas. Det nära samarbetet gör att vi kan garantera tandtekniska produkter av hög nivå, framställda av godkända, biologiska material.

Hygien: Våra hygienrutiner är minutiösa och följer Socialstyrelsens rekommendationer. Alla instrument rengörs och steriliseras enligt speciella rutiner som kontrolleras regelbundet. Vi har också speciell utrustning för s.k. vattenrening av kylningen av våra borrmaskiner.

Du kan känna dig trygg när du behandlas av oss.

Tandhygienisten fyller en mycket viktig funktion på vår mottagning. Hon gör undersökningar och är speciellt utbildad i att förebygga karies och tandlossning. Hon informerar och instruerar hur just du ska sköta dina tänder för att undvika “hål” i tänderna och tandköttsinflammation.

Tandläkare Lisa & Lisas utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Tandläkare Lisa & Lisa Tandläkare, Piteå - 1
  • Tandläkare Lisa & Lisa Tandläkare, Piteå - 2
  • Tandläkare Lisa & Lisa Tandläkare, Piteå - 3

Tandläkare Lisa & Lisa, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTandläkare Lisa Marklund AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.04.1991
Org.nr:5564251881
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch86230 Tandläkarverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Lisa Maria MarklundLedamot
Gerd Vivianne ÖhmanSuppleant
Berit Carola LundgrenRevisor

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

09111444409-111 44 44091-11 44 440911-144 44