Se på karta
Vasagatan 1141124 Göteborg

Specialist i oral protetik, allmäntandvård och implantatbehandlingar. Samarbete med Odontologen och Brånemarkskliniken.

Tandläkare Sökord

Specialist i Oral Protetik, allmäntandvård och implantatbehandlingar. Samarbete med Odontologen och Brånemarkskliniken.

Vasaplatsen 341126 Göteborg

Holistisk tandläkare. Helhetsperspektiv på tandhälsa. Kirurgi, tandvårdsrädsla och biokompatibla material är vår stora erfarenhet.

Fredsgatan 341107 Göteborg

Välkommen till tandvårdsteamen på Fredsgatans Tandvård. Hos oss får Du tandvård av bästa kvalitet i en lugn och avslappnad miljö. Vi gör vårt yttersta för att Du som patient ska känna dig trygg, omhändertagen och delaktig.

Hovås43650 Hovås

Aina Wallström & Mats Wallström, Specialister i Käkkirurgi, Leg. tandläkare.

Flygledarevägen 142337 Torslanda

Hos oss får du ett lugnt bemötande med dig som patient i fokus. Vi erbjuder all slags tandvård av högsta kvalité. På kliniken finns det både allmän-och specialisttandläkare vilket gör att vi kan erbjuda en bred kunskapsbas och en högkvalitativ tandvård.

Linnégatan 6241308 Göteborg

4.5 (6)

Hos Olivedalstandläkarna kan Du få hjälp med det mesta inom Tandvård. Vi tar emot nya och gamla patienter och försöker i möjligaste mån ha ett snabbt omhändertagande, speciellt vid akuta tillstånd.

Götabergsgatan 28D41134 Göteborg

5 (6)

Kungsportsavenyen 3941136 Göteborg

Välkommen till vår moderna klinik, mitt i centrala Göteborg. Vi har ett stort kunnande inom tandvård med mycket erfaren personal och erbjuder det mesta för din mun. Vi skräddarsyr behandlingen för just Dina behov.

tandläkare Sökord

Vi är ett gäng med två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. Vi har en sammanlagd erfarenhet på över 220 år!! Välkomna!

Kungsportsavenyen 3041136 Göteborg

Här får du alltid ett personligt omhändertagande i en lugn miljö. Vi är särskilt utbildade för att behandla patienter med fobi.

Doktor Fries Torg 641323 Göteborg

Välkommen till tandläkare Lars-Gunnar Karlsson! Vi är en modern praktik på Dr. Fries Torg i Centrala Göteborg. Här möter du engagemang, glädje och kunskap. Med en bred kompetens inom tandvård, från enklare tandkontroller till avancerad specialistvård, använder vi den senaste tekniken och behandlingsmetoderna. Vid behov samarbetar vi med specialister inom tandkirurgi, rotfyllning, tandlossning, bettfysiologi, tandreglering och barntandvård.

Kortedala torg 7B41535 Göteborg

5 (4)

Varmt välkommen till oss på Kortedala Privattandläkare!

Vasaplatsen 441134 Göteborg

Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Vårt koncept är unikt då du som är aktieägare hos oss också är verksamhetsansvarig på någon av våra mottagningar.

Marconigatan 2342144 Västra Frölunda

Målet med vården är att få friska patienter som förstår vikten av att sköta sina tänder. För att kunna uppnå detta använder vi moderna metoder där stor vikt läggs på förebyggande tandvård. Regelbundna besök hos tandläkare och tandhygienist är ett bra sätt att förebygga tandsjukdomar (tandlossning, karies) och därmed minska risken för stora kostnader. Vi har stor erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda patienter.

Tandläkare Sökord

Kungsportsavenyen 3441136 Göteborg
Danska vägen 8741659 Göteborg

Välkommen till Tandläkare Jens Stokland.

Grevegårdsvägen 204-B42161 Västra Frölunda
Engelbrektsgatan 34A41137 Göteborg

Välkommen till oss på Engelbrektsgatan!Vi utför all slags allmän tandvård på vuxna.Tandvårdsrädda patienter månar vi särskilt om.Gamla och nya patienter hälsas välkomna!

Södra vägen 2741135 Göteborg

Blekning på en timme, akuttandvård, patienten i fokus, tandvårdsrädda, allmän tandvård, implantat, estetisk tandvård. Smärtfria behandlingar. Vi försöker erbjuda patienter med akuta besvär tid samma dag. Flerspråkig personal. Centralt belägen klinik. Varmt välkommen!

Björsaredsvägen 542471 Olofstorp

5 (2)

Kliniken i Bergum ligger i en villa på Björsaredsvägen 5 med egen ingång till väntrum och mottagning. Jag som driver praktiken heter Kristine Colliander, legitimerad tandläkare från Göteborgs Universitet med 30 års erfarenhet som tandläkare och av att driva egen klinik. I mitt team arbetar också Linda som tandsköterska. #nl#Vi tycker om den personliga kontakten med dig som patient och drivs av att ge den bästa kvalitet på vår vård med lösningar i överenskommelse med patienten.

Kapellplatsen 341131 Göteborg

Välkommen till Landalakliniken! Vi besitter en mycket hög kompetens inom alla områden av allmän tandvård och specialister inom protetik (estetik, skalfasader, implantat, blekning) samt kvalificerad specialisttandvård inom parodontologi (tandlossningssjukdomar), käkkirurgi, endodonti (rotfyllningar), #nl#oral medicin, bettfysiologi samt nära samarbete med tandläkare inom ortodonti (tandreglering).

Andra långgatan 4441327 Göteborg

3.29 (7)

Kom in till oss och gå med ett leende.

Engelbrektsgatan 34A41137 Göteborg

4.5 (2)

Engelbrektsgatan 34A41137 Göteborg

Välkommen till tandhygienist med lång erfarenhet av tandlossningssjukdomar och som vill ge kunskap till dig för att uppnå en god tandhälsa och vacker mun!