Se på karta
Ringvägen57776 Järnforsen

Företaget finns i Järnforsen men välkomnar kunder från Jordbro.

Hos oss på Plannja hittar du tak och tillbehör som skyddar ditt hus i alla lägen – höststormar, snöoväder och heta sommardagar. Vi har massor av takprofiler och kulörer för att du enkelt ska kunna hitta ett tak som matchar ditt hus perfekt – i vilken miljö det än ligger. Välkommen till hela Nordens tak!

Cementvägen 2213650 Jordbro

1 (1)

På taket i mer än 30 år! Vi har gedigen erfarenhet av låglutande tak och är en av de större takentreprenadsföretagen i landet och är verksamma från Stockholm till Norrland, med kontor i Jordbro, Gävle, Kramfors och Skellefteå.

Bernströmsvägen 1614638 Tullinge

5 (1)

Företaget finns i Tullinge men välkomnar kunder från Jordbro.

Huddinge Tak & Bygg AB utför alla typer av takrenoveringar. Vi hjälper er att välja rätt tak som passar både ert hus och er smak.

Östervägen 3516955 Solna

5 (1)

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Jordbro.

MED SAMARBETE SOM LEDORDSamarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens.Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi är noga med kostnader, tid och kvalitet. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt.Organisation med korta beslutsvägar.

Mårbackagatan 1312343 Farsta

Företaget finns i Farsta men välkomnar kunder från Jordbro.

Med en och samma kontaktperson kan vi hantera hela kedjan, oavsett vad du behöver hjälp med. Vi har lång erfarenhet av både stora som små projekt, allt från stora bolag till privatperson - alltid med en nöjd slutkund i fokus.

Dåntorpsvägen 33G-T13650 Jordbro
Södra Jordbrovägen 17713762 Jordbro
Blockstensvägen 4813765 Jordbro