Om Täby Dagspa

Välkommen till Täby Dagspa! Vi finns på Enhagsslingan 6 nb Täby. Här kan vi ge dig en stunds avkoppling för kropp och själ i en lugn ljus harmonisk miljö.Hos oss kan du fylla kroppens och sinnets energi med välgörande behandlingar, hämta kraft och komma i balans när tempot är högt.Vi erbjuder ett bra utbud av proffesionella behandlingar och användes oss av de bästa produkterna för optimal hudhälsa och välbefinnande.

Hudvård

Dermalogicas grundliga hudvårdbehandling är en unik upplevelse varje gång! Din hudhälsa står helt i fokus när din hudterapeut skräddarsyr behandlingen efter just dina behov och önskemål. Som i alla Dermalogicas behandlingar ingår även face mappinig; en noggrann kartläggning av din hud där du får mer djupgående information om din hudhälsa.

En flexibel resultatinriktad behandling som djuprengör och stimulerar huden.

Massage

En spänningslösande,djupgående massage som ökar blodcirkulationen i kroppen.Motverkar muskelspänningar, onda axlar,rygg och nacke.Behandlingen gör att du känner dig avslappnad, mjuk och mer rörlig i kroppen.

Fransar & Bryn

Färgade fransar och bryn ger liv till ansiktet,lyfter och ramar in ögat.Få rätt nyans,form och båge av dina ögonbryn,det kan göra stor skillnad för att få fram ansiktets rätta form.

Vaxning

För bästa resultat bör håret vara minst 3mm långt. För att undvika innåtväxta hårstrån är det bra att peela eller torrborsta området som ska vaxas, gärna kvällen innan, och undvik att smörja in huden innan. Du bör också tänka på att inte sola, träna, duscha eller smörja kroppen på 24 timmar efter vaxning.

Viktigt att du inte behandlas av någon hudförtunnande medicin som tex Roccutan då det måste gått minst 6 månader innan avslutad behandling eftersom huden blir mycket tunn och känslig.

Paketbehandlingar

I paketbehandlingarna har vi valt ut och kombinerat våra mest populära behandlingar där du kommer uppleva en härlig lyxkänsla!

Dessa behandlingar är ju utmärkt att ge bort som ett presentkort till någon du tycker om.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Täby Dagspa SPA-anläggning, Täby - 1
  • Täby Dagspa SPA-anläggning, Täby - 2
  • Täby Dagspa SPA-anläggning, Täby - 3
  • Täby Dagspa SPA-anläggning, Täby - 4
  • Täby Dagspa SPA-anläggning, Täby - 5
  • Täby Dagspa SPA-anläggning, Täby - 6
  • Täby Dagspa SPA-anläggning, Täby - 7
  • Täby Dagspa SPA-anläggning, Täby - 8

Täby Dagspa, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration