Se på karta

syateljé 

gav 182 företag inom detta område

Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner

(2.63)

Odinsplatsen 241102 Göteborg
logo

Tygaffär med syateljé & skumplast i Göteborg .Välkommen till Galant Plast – tygaffär med ett stort sortiment tyger och skumplast i Göteborg. Vi har även en syateljé för dig som vill ha hjälp med exempelvis skräddarsydda dynor, madrasser och designlösningar i olika material.

Myrins Textil - Kungsbacka / Anneberg

Göteborgsvägen 41543495 Kungsbacka
logo

Här hittar du inredning och textil till alla rum i hemmet, handla tryggt och säkert med snabb leverans. Låt dig inspireras och hitta det som passar just ditt hem bland gardiner, kuddar och kökstextil. Myrins har ett unikt sortiment av utvalda varor av hög Vi har två butiker i Göteborgsområdet, Centrum och Kungsbacka där vi har ett brett tygsortiment, helt enkelt två fullsorterade hemtextilaffärer.

Sykällar'n i Luleå

(3.67)

Höjdgatan 597434 Luleå
logo

Välkommen till Sykällarn i Luleå! Sömmerska med kunskap och erfarenhet.

Maj-Britts Syateljé

August och huldas väg 1957250 Oskarshamn
logo

Maj-Britts Syateljé är en skräddare, syateljé eller skrädderi i Oskarshamn som kan hjälpa dig med olika typer av sömnadsarbete som till exempel att sy till en klänning, ordna en skräddarsydd kostym eller att anpassa något klädesplagg du har hemma. Du kommer med andra ord kunna få den hjälp du behöver av Maj-Britts Syateljé när du har syarbete som behöver utföras

Myrins Textil - Göteborg City

(1)

Övre Husargatan 1641314 Göteborg
logo

Här hittar du inredning och textil till alla rum i hemmet, handla tryggt och säkert med snabb leverans. Låt dig inspireras och hitta det som passar just ditt hem bland gardiner, kuddar och kökstextil. Myrins har ett unikt sortiment av utvalda varor av hög Vi har tre butiker i Göteborgsområdet, Sävenäs, Centrum och Kungsbacka där vi har ett brett tygsortiment, helt enkelt tre fullsorterade hemtextilaffärer.

Monicas Syateljé

(5)

Skolgatan 1060225 Norrköping
logo

Syateljé med 47 års erfarenhet i branschen. Damskrädderi; nysömnad. Ändringssömnad; både dam och herr.

Kickis Gardiner & Solskydd

Hallmansvägen 31A55448 Jönköping
logo

Behöver ni snygga till kontoret eller kanske inreda ett helt nytt. Vi har allt som behövs och hjälper er gärna. Vi kommer till dig! Med allt för dina fönster, gardiner och solavskärmning. Låt Dig inspireras!

Ateljé Garderoben

(5)

Herkulesgatan 1141704 Göteborg
logo

Inger Rudeströms Skrädderi

Äckregårdsvägen 11043231 Varberg
logo

Mia HQ Syateljé

Råstensgatan 1217270 Sundbyberg
logo

Mia HQ syateljéSyr kläder, underkläder, heminredning m.m på beställning. Vi utför också ändringssömnad för att få bättre passform eller förnya ett äldre plagg.Har du företag och behöver hjälp med produktutveckling gör vi sådant också, vi kan även tillhandahålla produktion i mindre skala. Kontaka Mia för mer information och offert.

Föreningen Handarbetets Vänner U P A

Djurgårdsslätten 82-8411521 Stockholm
logo

Vår vision: HV är ett aktivt och utåtriktat centrum för utbildning, utveckling, tillverkning och experiment av avancerade textilier och design. HV bevarar och vidareutvecklar avancerad hantverkskompetens för att möta nya konstnärliga och formmässiga uttryck.

Gittans Syateljé

(4)

Kvarnvägen 2235573 Gemla
logo

Vi utför gardiner & ändringssömnad efter era önskemålHög kvalitet och bra service är en självklarhet.När du vänder dig till oss gör vi allt för att hitta bästa lösningen med färger, uppsättning och allt som hör textilinredning till.

Birthe's Skrädderi

Ängsgatan 1528971 Sibbhult
logo

Välkommen till Birthe's Skrädderi! Jag startade skrädderiet den 15 mars 2012. Vi sysslar med nysömnad, ändringar, lagningar, blixtlås-byten, gardinsömnad (även andra hemtextilier), syr märken på mc-västar, ändrar mc-kläder, kläder till hundar.

Fager Brodyr AB

Rudträskvägen 17-1995241 Kalix
logo

Brodyr och lasergravyr på profil- och presentreklam till återförsäljare. Våra kunder utgörs främst av reklamfirmor, tryckerier, reklambyråer och andra som säljer profil- och presentreklam med märkning.Modern och flexibel maskinpark gör att vi har korta ledtider och snabbt kan göra allt "in house" för maximal kontroll. Vårt motto är kostnadseffektivitet för dig som kund.

Ingrid Design & Skrädderi

Styrsöbyväg 43084 Styrsö
logo

Ateljén är belägen i en röd bod bakom COOP i Styrsö by.Jag vill efter 40 år som Kostymmästare vid teatern i Göteborg, erbjuda mina tjänster till dem som är i behov av ett professionellt utförande inom hantverket skrädderi. Jag innehar mästarbrev i klänningsskrädderi men utför även jobb inom herrskrädderi.

Nettans Syatlje & Presenter - Skräddare Örebro

Västra Vintergatan 5170344 Örebro
logo

Nettans Syatelje, din sömmerska i Örebro! Vi erbjuder allt inom sömnad och skrädderi samt egna produkter i vår butik. Välkommen in!

Tapetserar Pinglan

Bävergatan 542671 Västra Frölunda
logo

Vi klär om möbler och båtdynorHär kan Du få råd om materialval och färger och beställa tyger. Vi har många kvalitetstyger till bra priser. Vi gör det underarbete som behövs på varje möbel och dyna. Om du behöver hjälp med transport inom Göteborg kan vi i de flesta fall fixa det.Tapetserarverkstaden här i Nya Varvet öppnade vi 2010 och sen dess har vi klätt om en massa olika möbler och båtdynor.

ZickZack Återbruk & Sömnad AB

Villagatan 564231 Flen
logo

Hos ZickZack Återbruk & Sömnad får du hjälp inom det mesta gällande sömnad. Både ändringssömnad och nysömnad. Du får även hjälp med service och reparation av din symaskin av en reparatör med många års erfarenhet. Här finns diverse sybehör, Gütermann sytråd, stickor, virknålar, gardintillbehör och mycket annat. Även presentartiklar och miljösnälla produkter av olika slag. Secondhandförsäljning av kläder, skor, väskor, baby- och barnkläder, gardiner mm på kommission. Varmt välkommen!

Lion Estate Inredningssömnad AB

Tillverkarvägen 818766 Täby
logo

Lion Estate erbjuder en helhetslösning så som måttagning, sömnad av textil inredning samt uppsättning av gardiner.Välkommen till vårt showroom för att kika på tyger samt gardinstänger från världens ledande leverantörer.

Migeo

Sätrahöjden 1480633 Gävle
logo

Hos oss hitta allt från hunddagis och cykelverkstad och café.Vi finns i Gävle på Sätrahöjden 14, samt i Skutskär på Centrumgatan 15.

Textilverkstan

Parkgatan 1053332 Götene

Välkommen till mitt skrädderi och syateljé. Jag hjälper dig med: Måttsydda kläder, dam & herr, gardinsömnad, montering av gardiner och gardinstänger, tyger till gardiner och möbler, solskydd/rullgardiner/gardinstänger.

Wåhlberg Design, Stefan

Bergsgatan 311223 Stockholm
logo

Jag arbetar huvudsakligen med kläder till scenproduktioner.#nl#Allt inom scen, tv, reklam och liknande där det behövs specialsydda kläder eller kläder med karaktär.#nl##nl#En av mina specialiteter är brudklänningar. #nl#Även aftonklänningar och andra kreationer med lyxkänsla åt privatpersoner.

Ewy Åsvärd'S Syateljé

Djäknevägen 830256 Halmstad

Gardinhuset Gnosjö AB

Lästgränd 1833237 Gislaved

Ateljé MT, Mona Coox

Sjögatan 285231 Sundsvall