Om Sverigetaxi Blekinge AB

Vill Du åka med service, komfort och stil, välj då en SverigeTaxibil. #nl#Vi finns för dig i hela Blekinge och du kan boka Din resa via #nl#vår växel, hemsida eller app. #nl#Växeln är öppet dygnet runt, alla dagar i veckan.

Sverigetaxi Blekinge ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Sverigetaxi Blekinge AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSverigetaxi Blekinge Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande22.09.2004
Org.nr:5566668637
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch52219 Övriga stödtjänster till landtransport

Exekutiva befattningar/Administration

Erling Orvar BarthelsonOrdförande
Anders Lennart BroméeLedamot
Erling Orvar BarthelsonLedamot
John Marcus BarthelsonSuppleant
Johan Christer AnderssonRevisor

Omdömen om Sverigetaxi Blekinge AB

Sylvia Stenfelt

mer än ett år sedan

Jag bokade två taxiresor med en stortaxi till nyårsaftons kväll kl 17:30 samt hem nyårsdagens natt kl 02:30 och det funkade klockrent! Chaufförerna var väldigt professionella och vänliga. Det extra plusset var priset; trots att det var nyår så landade totalpriset på bara 150:- mer än vad vi hade fått betala en tur-och-retur-resa en vanlig helg. Jag rekommenderar verkligen detta taxibolag!

Magnus Hägglund

mer än ett år sedan

Har bott i RONNEBY i tio år och detta har varit det enda taxibolaget som funnits. Tyvärr så uppstår en speciell situation när det bara finns ett taxibolag som man kan beställa bilar från. Bilarna är konstant försenade, ungefär 8 av 10 är försenade. Tyvärr spelar det ingen roll om man förbeställt bil, bilen är oftast försenad ändå. Idag hade jag förbestält en bil till 2000. Fick ett sms om att min bil skulle ankomma 2005. Ringde 2009 och frågade om min bil. Den hade fått problem med en kund, samma anledning som jag fick förra gången. Bilen kom till slut, men då visade det sig vara en bil från ett konkurrerande bolag, taxi Kurir. Jag ifrågasatte detta, men fick till besked av chauffören om att det existerade ingen konkurrans i Ronneby. Tydligen finns det samarbeten mellan bolagen. Jag är tyvärr inte förvånad, men hur länge kan detta fortgå?