Om företaget

Popskolan är en auktoriserad musikskola som erbjuder musikundervisning på fritiden i Åkersberga, Österåkers kommun. En modern musikskola utöver det vanliga, som utgår från elevens egna musikintresse och förutsättningar. Och som...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-410 795...
Adress

Stationsgränd 22

18450 Åkersberga

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Popskolan är en auktoriserad musikskola som erbjuder musikundervisning på fritiden i Åkersberga, Österåkers kommun. En modern musikskola utöver det vanliga, som utgår från elevens egna musikintresse och förutsättningar. Och som det ska vara kul att gå till.

Popskolan är en modern musikskola som formas av aktiva proffsmusiker och ett tydligt alternativ till den kommunala musikskolan. Hos oss arbetar några av Sveriges mest framgångsrika musiker, producenter och låtskrivare som musiklärare. Vi vill att våra elever ska lära sig höra musik och kunna omsätta den i eget musicerande. Lita på sin egna förmåga, att våga skapa och hitta sitt egna personliga uttryck. Popskolan ska vara kul och inspirerande att gå till.

Alla som går i grundskola eller gymnasium och är folkbokförda i Österåker erbjuds subventionerade kurser. Hos oss kan man spela gitarr, bas, trummor, piano/synth och sjunga. Vi har också kurser i musikproduktion & studioteknik, discjockey, barnkör och självklart kan man spela i pop- & rockband m.m. Våra lokaler är rikligt utrustade och inrymmer både replokaler, studios och scener. Man behöver inte ha med sig egna instrument till Popskolan.

Under hösten 2012 startade vi upp Pop-Along kören för vuxna som gillar att sjunga pop, soul, rock, disco, gospel och ballader. Kören har idag nästan 100 medlemmar och man behöver inte ha någon körvana sen tidigare eller kunna läsa noter. Glädje och gemenskap utmynnar i fantastisk musik.

Läs gärna mer om oss här på hemsidan och följ oss gärna på Facebook. Ni är alltid välkommen att besöka oss och har ni frågor så tveka inte att höra av er.

Svenska Popskolan ABs utvalda länkar

Omdömen

T

TB

Mer än ett år sedan

Efter att ha varit kund hos två andra musikskolor i Österåkers kommun kan jag inte annat än varmt rekommendera...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Svenska Popskolan AB

Omsättning

6 867 tkr

Vinstmarginal

-1.70 %

Anställda

8

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Svenska Popskolan AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Svenska Popskolan AB

Org.nr:

5562396035

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

85522 Övriga musik-, dans- och kulturskolor

47595 Musikhandel

77290 Uthyrare av andra hushållsartiklar och varor för personligt bruk

90020 Stödföretag till artistisk verksamhet

95290 Reparationsverkstäder för andra hushållsartiklar och personliga artiklar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

06.02.1984

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0841079500

08-410 795 00

084-107 95 00

0841-07 95 00

084-1079500